СОФИЯ-ДРУЖБА1-част2!

• 22 469
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
vidiah 4e ima edna maika ot 128 blok i az sam ot tam

# 196
  • София
Дадено, Женя!

Сантана, моето слънчице, живот и здраве, тръгва на градина септември. Ще бъде в първа група на 4-то ОДЗ.
До сега бяхме там в яслената, та вярвам ще се справим лесно с промяната. Flutter

# 197
Дадено, Женя!

Сантана, моето слънчице, живот и здраве, тръгва на градина септември. Ще бъде в първа група на 4-то ОДЗ.
До сега бяхме там в яслената, та вярвам ще се справим лесно с промяната. Flutter

Дъщеря ми тръгва на ясла в 4 ОДЗ от септември. Как е там? Чувала съм индиректно добри отзиви, но я сподели инфо от първа ръка. Хранят ли малките, сменят ли им памперсите и добре ли се държат с тях.

# 198
  • София
Аз съм изключително доволна от грижите, които полагат и вниманието с което обграждат дечицата, леличките и сестрите.
Имах малки забележчици относно моите изисквания и си ги казах в началото. Не премълчавах и по-нататък като имах нещо за казване или коментиране и съответно не сме имали проблеми.
Алекс си обичаше леличките и сестрите и с радост ходеше на ясли.
Свикнахме сравнително бързо.
Е, имаше плач в началото, но мисля това е нормално.
Дъщеря ми беше в 3 група "Мечета", та впечатленията са ми от тази група. Има още Лъвчета и Далматинци.

Ronisum, вярвам, че всичко ще бъде наред. А, когато виждаш, че има непростимо разминаване в твоите очаквания и разбирания и това което получава детето ти  винаги можеш да споделиш човешки и заедно да разрешите ситуацята. В  нашата група леличките и сестрите бяха винаги готови да направят нужното за по-доброто на дечицата ни.

# 199
Аз съм изключително доволна от грижите, които полагат и
Благодаря ти за отговора  bouquet. Действа ми малко успокоително. Аз се притеснявам, защото Ема е много малка. А и още не може да ходи. Разбрахме се с директорката да я приемат на 10.09, което е по-малко от месец. Ако не проходи незнам как ще ги убедим да я вземат. А пък и на тази възраст още са с памперс и не могат да се хранят. Но ми подейства успокояващо, че ще се грижат за тях. Благодаря за което  bouquet

# 200
  • София
Rinusum, памперса и храненето не ги мисли! Хранят ги и си ги сменят редовно. Виж за ходенето и аз не знам как ще стане. newsm78 newsm78 Но пък лелките и сестрите настина са много мили и грижовни и ако се навият мисля, че няма да имате проблеми.
То пък детенцето може и да проходи до тогава... но пък един месец е доста време на тази възраст. Hug

# 201
  • София
Къде сте бре, момичета - кокичета? Party

# 202
И аз това се чудя newsm78

# 203
  • София
Оооо, MIA върнахте ли се вече?
То много дълга таз твоя отпуска ми се видя! Mr. Green

Jeniqa, на няколко пъти ходим до езерото и все забравям да ти пиша преди това! Tired Чак като стигнем се сещам, че можех да ти чукна преди това. Голям съм заплес!!!! Heart Eyes

Я, да ви питам за Културния дом. Знаете ли провеждат ли се някакви занимания по нещо там или се използват само залите за празненства и мероприятия?

Чао за сега и до скоро виждане!

# 204
И ние няколко пъти.Но вече съм с кола и бръмчим и малко по-надалеч.Към Младост-но езерото ни е фаворит.
За култирния дом-една моя бивша колежка ходи там на народни танци, но не знам от каква възраст почват и дали има нещо друго.Май джудо или карате имаше, но може и да се бъркам.

# 205
  • София
Благодаря, Женя!Ще ходя да проверя.
Честита ви кола и я кажи къде в Младост ходите?
Там си нямат езеро.... Thinking

# 206
Езеро си нямат, но пък си имат магазини хахаха Малко и на мама да се угоди.Натоварвам и количката и сме като бесни - да ми е жива и здрава изобщо не протестира.Пък и имам много близка приятелка-живее на Окръжна та и до нейната градинка често отскачаме, че си гледа детето и през седмицата е единствената ми добра приятелка, която е свободна.Всички са на работа.

# 207
  • София
Е, да магазини имат! Добре  е обаче ако не е всеки ден, че после като теглиш чертата ти излиза по-изгодно да си
седиш на езерото..... Joy

# 208
Е има си и рискове  newsm62 После с мъжа ми сме  fight

# 209
  • София
Муци, върнахме се, вече 10ина дни сме си тук, вие как сте??Ако ходиш до Културния дом, моля те, питай за модерни танци или нещо подобн - в 4то май само народни ще има. Вчера ходих до детската и разбрах, че Симбата ще е 1ва А група при Бонева и Мутафчиева, но от понеделник щели да бъдат сборна група заради ремонт, а докога ще е този ремонт, така и не разбрах...тия дни може и да се срещнем за разходка около езерото

jeniga, ще се радвам да се запозная и с теб  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт