СОФИЯ-ДРУЖБА1-част2!

• 22 481
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мацки, къде се изгубихте?Никой не е писал. Виждахте ли се в неделя?
Аз така и не успях, рожд ден на Симона го празнувахме 3 дни Party
А оттогава и все не остава време да вляза тук.Как сте, що сте??Хай пишете де Grinning

Хайде и по кафеееееее

# 151
  • София
Здравейте всички!

MIA, ма много дълъг празник сте си направили! Heart Eyes

За неделята не знам какво стана последно? Ние бяхме из центъра на разходка, не планувана, де!

Писанке, вчера бяхме до вашия блок на голямата площадка. То не беше вятър и виелици..за малко да ни отнесат, но ние се държахме мъжки и не си тръгнахме!!! Mr. Green

Зайке Байке, честит имен ден и тук! Да си ни жива и здрава и
весело до изкарване на почивката!

Аз пък да ви кажа намерих в пощата ни телефони на фирма дето пръска срещу разни гадини. Обадих се и дойдоха още на същия ден.
Напръскаха предимно срещу хлебарки. Доста умрели събрах, но продължават да си ходят. Вярно по-малко и единични бройки, ама
ги има.  ooooh! Обадих се да ги питам що така си продължават да ходят??? Жената ми обясни, че ако искам може да дойдат да напръскат още веднъж безплатно. Принципно би трябвало да изчезнат от първия път.
Купих си и препарат да напръскам още веднъж след 10 дни.
Спомням си преди време ползвахме друга фирма. Те пръскаха и после поставяха нещо от рода на каша по различни места в апартамента и наистина нямаше хлебарки, само след еднократно обработване.

Вие пръскате ли срещу гадини? Викали ли сте тази фирма?
не ви пиша името щото във повечето пощи имаше пуснато инфо.
нещо от рода на Корект...

# 152
  • София
Малееее, Муци, какви хлебарки, бе, жена, ти знаеш ли, че в нас нямаме нито една от година и половина вече - НАИСТИНА НИТО ЕДНА!!!
Голем кеф!!! Мислех, че всички знаят за тая работа, ние поне с това пръскахме и ефекта е супер - ЗНАЧИ - от селскостопанската аптека в Слатина се взимат - едни малки пакетчета са, безвредни са за хора, и не са специално за хлебарки, а доколкото знам пръскат с тях навън - малко пакетче е с прах и се разрежда с литър вода, аз го бях разредила в шише от препарат за прозорци и така напръсках и оттогава вече год и половина ни една гад ни съй появила Joy доста мои познати и приятели ги тровят с това нещо и са все доволни, не знам как се казваше, но ако ви интересува ще погледна в нас, май имам едно останало Simple Smile Peace

# 153
  • София
МIA, те и от фирмата дето извиках с подобно нещо пръскаха.
Допълнителната доза която купих беше на прах и я разредихме, но ми казаха в 2 л вода?! newsm78 Обаче не успях да видя етикета щото жената изсипа директно прахчето в шишето.

Сподели името на това прахче дето сте ползвали, моля!
Ако не стане с второто напръскване ще ходя да го купя.

# 154
  • София
Муци, прахчето се казва Регент 800 и е бяло малко пликче с лилаво  Peace

# 155
  • София
Ще пробвам, но първо ще им дам право на избор сами да си тръгнат.. Joy!
Благодаря, MIA!

# 156
  • София
Днес имам повод да почерпя!
Има Рожден ден! Heart Eyes
Да ви е сладко...

и пивко..

# 157
  • София
Сладкото не се вижда, което добре, но от пивкото - виртуално се почерпвам  Mr. Green

Муци,
да си жива и здрава!
Честит Рожден Ден!
 Hug
  bouquet

П.П. И сладкото се появиии  Mr. Green

# 158
Добър ден момичета,идвам при вас с едно запитване или по-скоро упътване.Надявам се да го получа до тази вечер,ще съм ви благодарна за което,после няма смисъл.Ще идвам на София по работа ,трябва да успея да свърша три неща.Първото място е Цариградско шосе,Окръжна болница,знам как да стигна,но след това имам още два адреса:ж.к."Стрелбище", ул. "Златишки проход" 5 и Министерство на правосъдието до театъра "Иван Вазов"Тъй като ще бъда ограничена с времено,накъде да поема първо и как да стигна? Peace

# 159
  • София
Благодаря Данче-Калпазанче!

Natalia с какво  и по кое време ще пътуваш? Има значение защото ако влизаш в София по Цариградско е най-добре първо Окръжна болница. Продължаваш  с колата, паркираш на синя зона сруще Художествената Галерия, бившия мавзолей и отиваш до Министерството пеша. После оттам директно се изнасяш към Стрелбище.

Сега прочетох, че си от Плевен. Rolling Eyes
Сигурно ще влезеш по Ботевградско? И така да е варианта горе според мен е най-удачен. Освен ако можеш да оставиш Окръжна болница за накрая и от Ботевградско продължиш направо към Министерството, Стрелбище и Окръжна.

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 15:58 от Муци

# 160
Там е работата че първо трябва да съм на Цариградско шосе,имам час 7.30.Ще пътувам с влак,значи предвижването ще бъде с градски транспорт.И сега от Окръжна болница накъде и с какво? Rolling Eyes

# 161
  • София
Ето какво измислихме. Mr. Green
От Окръжна болница хващаш автобус 604 или 204.
Като направи ляв завой автобуса ще кара само направо.
Под моста на НДК автобуса спира. След това броиш една спирка и на втората, която се  пада след първия  светофар слизаш.
Ако мислиш, че няма да се ориентираш ще питаш къде да слезеш за
за пазара Иван Вазов. Като слезеш пресичаш булеварда и тръгваш към пазара. Малко след него е ул. Златишки проход.
В тази посока върви и тролей 8, който мисля също върви по Цариградско, но не знам дали можеш от Окръжна да го хванеш.

Като свършиш в Стрелбище тръгваш към министерството.
Зад пазара, който подмина на идване спира трамвай 1. Мяташ се на него и слизаш на църквата Св. Неделя. Пресичаш от страната на църквата и продължаваш в същата посока по ул. Съборна.
Това е уличката зад църквата и от дясно на хотел Шератон, като застанеш с лице към хотела. Вървиш до края на  улицата. Има парк. Това е парка в който е и театър Иван Вазов. Министерството е от ляво на театъра. 
Можеш да вземеш и трамвай 7, но трябва да се върнеш до булевард България. Където слезе на идване. И трамвай 7 стига до Св. Неделя.

Вероятно има и маршрутка до Стрелбище, но нямам идея коя ще да е. newsm78 Дано съм ти била полезна! Успех!  bouquet

# 162
  coolcoolЕто това се казва упътване  Laughing,много благодаря,имаш едно черпене от мен  Coffee или  beer по твоя избор,няма как да се объркам,само че сега ще трябва да го препиша и да го науча наизуст,щото съм блондинка  Mr. Green

# 163
  • София
Радвам се, че е разбираемо, щото и аз съм от блонди-отбора! Joy

# 164
Радвам се, че е разбираемо, щото и аз съм от блонди-отбора! Joy
Ха  cheers на здраве тогава.
Цитат
Ето какво измислихме. Mr. Green
и още веднъж много ВИ благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт