Има ли мами над 35г., които бебеправят? Малко да си дадем кураж!

• 37 208
  • 530
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Mi6ka, много силен човек си и се възхищавам на куража ти. Благодаря, че сподели с нас. Желая ти лека бременност и най-сладкото бебче през декември. Да сте живи и здрави цялото семейство!

# 436
Mi6ka, лека бременност и леко раждане, че то декември не е далече да гушнеш и втората си рожбичка!
Би било прекрасно повече истирии да имат такава развръска и такъв хепи-енд. Понякога обаче съдбата не е така благосклонна и ни поставя пред хиляди изпитания.Тогава ни остава само огромното желание и вярата и че ще успеем...
Ох май не звучи много окуражително, но дай Боже всяка жена един ден да държи в ръцете си своето слънчице! Praynig Praynig Praynig

# 437
Мишка пожелавам ти най сладкото вързопче на света Hug.
Лека бременност до края и леко раждане.
Декември вярно не е далече.
Нали ще ни се похвалиш после тук Wink Hug

# 438
Благодаря ви за добрите пожелания. Мисля, че на много от нас проблемът не е толкова физиологичен, колкото психически. Струва ми се, че дълбокото вътрешно спокойствие е много силен фактор за успех и някак мотивира тялото да преодолее физиологичните проблеми, доколкото ги има. Такъв е и случаят при моя приятелка с две големи миоми в матката си, която роди прекрасни здрави деца, след като и тукашните лекари /живея в Германия/ бяха готови да си заложат дипломите си срещу забременяването й. Но тя е много ведър оптимист и има олимпийско спокойствие.

Така че - кураж и успех.

# 439
Мишка   Hug Hug Hug пожелавам ти най-хубавия и пухкав коледен подарък, ще чакаме да ни се похвалиш когато малкото ти човече се роди

# 440
Много хубава новинка от Мишка!Честито ти мамче!
За Зазолинка много съжалявам...наистина... Hug

# 441
Но тя е много ведър оптимист и има олимпийско спокойствие.

Така че - кураж и успех.
Мисля, че това е най важното - човек да мисли позитивно.Половината ни ядове идват явно от лоши мисли и самонавиваве.
Аз не го владея много това Rolling Eyes.
Приятелката ти е живо доказателство за това - представяш ли  си да беше повярвала на лекарите на 100 % и да се отчае.
Възхищавам се на такива жени, на теб също Hug

# 442
Ще ми се историите на всички ни да завършат с такъв хепиенд ...
Мишка , лека бременност и леко раждане , нека скоро гушкате едно малко сладко човече за радост на цялото семейство.

Момичета, аз приключих с последната опаковка регулон и .... и ..... и сега настава време за размисъл ще намеря ли сили за "отново",  защото наистина много ни се иска да си "дозапълним" къщата ...

# 443
  • София
_re_ge , кураж, мила. Не се отказвай, не се предавай, горе главата, бъди силна. Имаш моята подкрепа.  Hug

# 444
Е,да си кажа и аз.На 32 години съм и имам син почти на 12.Много искам бебе,но нещо не се получава,и винаги когато синчето ме подканя,че вече отдавна е време аз му отговарям:"Спокойно слънчице,така ще бъда при всички случаи хубава мама-хем с голям син,хем с едно хубавичко малко бебче!"
 Момичета,ако ние сами не си вдъхнем кураж,няма кой.

# 445
Мишка, леко и приятно бременеене и от мен!  Hug

Дано всички видят възможно най-скоро мечтаните 2 чертички.  Praynig

Бъни, съжалявам, че те виждам да пишеш в тази тема. Не знаех, че и тук ще си правим компания.  Confused

# 446
Здравейте момичета! От доста време не съм се включвала и виждам много нови присъединили се към темата. Радвам се за всички които са успяли и очакват бебчетата си. Зазолинка за теб искрено съжалявам. Според мен ако имаш средства не чакай, а започвай с ин-витрото. Пожелавам ти успех. И при мен нещата не са се променили. Продължаваме с опитите. Дано имам късмет.

# 447
дали да отида на гинеколог за критическата или да родя
Не разбирам смисъла на въпроса. Казали са ти, че влизаш в критическата и си решила да забременееш и по този начин да я изтеглиш във времето или си решила да си имаш бебче. Ако е второто ти давам кураж. Аз също съм на 40 и от 2 години бебеправим. Разликата е, че при мен съпругът ми е много навит, въпреки че в началото инициативата дойде от мен. Но след разговор с него го убедих. Сега аз след толкова неуспешни опити съм се отчаяла, защото годините напредват и мисля да се откажем, но той не иска. Така че действай, защото няма време за губене. Говори със съпруга си. Ако искаш прочети малко повече в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279552.0
Извинявай, че не се обръщам на име, но и на мен "грозна" не ми звучи изобщо добре.

# 448
Обсъдете въпроса цялото семейство. Редно е и момичетата да изкажат мнението си.  Дано те те подкрепят и помогнат в "навиването" на таткото  Wink.

Приятелка роди месец преди да навърши 41 година, а следващата искат да си имат 2-ро  Grinning.

# 449
Зазолинка благодаря ти за подкрепата,  ще ви призная че ужасно се страхувам, а от друга страна ми се иска още едно бубулинче в къщи , знам че ми предстои разговор с половинката и се страхувам ако каже "не" какво ще правя , вътрешно ме е страх че като каже "да" пак ще бъда уплашена ...
Едни такива объркани чувства ме тресат ако ме разбирате  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт