Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво представлява изтичането на течност по време на бременност и как да го разграничим от други симптоми?
Какви са причините за тазовите болки по време на бременност и как могат да се облекчат тези симптоми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво представлява изтичането на течност по време на бременност и как да го разграничим от други симптоми?
Изтичането на течност по време на бременност може да бъде нормално увеличаване на влагата, дори наподобяващо течение. Важно е обаче да няма лоша миризма и да не е оцветено. Ако изтичането е по-обилно, но без лоша миризма и цвят, вероятно е нормално. Въпреки това, важно е да се консултирате с вашия лекар за потвърждение. При появата на необичайно изтичане на течност се препоръчва тест за успокоение.
-
Какви са причините за тазовите болки по време на бременност и как могат да се облекчат тези симптоми?
Тазовите болки по време на бременност са често срещани и могат да бъдат причинени от увеличено натоварване на тазобедрените стави и мускулатурата. За облекчаване на тези симптоми се препоръчва разтягане, почивка и използване на възглавница за бременни. Освен това, консултацията с лекар е важна за изключване на други възможни причини и получаване на подходящо лечение.
-
Как може стресът да повлияе на бебето по време на бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността, свързани със съня и ходенето?

Аз и на хубави неща плача, като се развълнувам
Чаках 2 часа пред кабинета и като влезнах лекарката ми се скара, че не съм казала, че съм бременна.........тя мислела, че не съм отслабнала от последното раждане
"

. Абе с такова желание забременях, а такава бременност карам, че да не ви разправям

стискам палци всичко да е наред.
Много плаках.