ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 295
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Лошото е, че след някой месец корема няма да ми дава достъп нито за мазане, нито за бръснене и се чудя как да процедирам. Дайте акъл!

С първата ми бременност се бръснах до последно, дори и деня, в който тръгнах за болницата - резултата беше добър, тъй като не се наложи там да ме "довършват", така че не мисля, че корема пречи толкова много...  Laughing

# 151
  • София
Абе сигурно си зависи от габаритите  Laughing След няколко месеца ще споделяме.

# 152
  • София
Лошото е, че след някой месец корема няма да ми дава достъп нито за мазане, нито за бръснене и се чудя как да процедирам. Дайте акъл!

С първата ми бременност се бръснах до последно, дори и деня, в който тръгнах за болницата - резултата беше добър, тъй като не се наложи там да ме "довършват", така че не мисля, че корема пречи толкова много...  Laughing

И аз така. Бръснах се до последно. Даже в деня на раждането сутринта в 6 ч. се изкъпах и избръснах и отидох. Действа се малко по спомени, но става.

# 153
  • ПЛОВДИВ
И аз утре съм при лекаря.Ще видя какво ще ме посъветва за БХС,защото застраховка няма.Аз съм в 11г.с. и от това което прочетох досега сега е момента за това изследване.Лично аз не мога да се оплача от бременността,понася ми много добре,страшно съм спокойна,като стена съм нищо не може да ме изнерви. newsm03 Единствено недоспиването ме тормози,защото съм от работните бъдещи мами.
Хайде и ние пловдивските мами да си направим една сбирка,като гледам не сме малко.На мен ще ми е много приятно да се запозная с вас и да обменим опит!

# 154
Здравей vesi_m, радвам се че пловдивските мами се увеличаваме.Да време е за среща, нека да се включат и другите мами и да обсъдим нещо. Hug

# 155
Ами момичета, ще ни обезкосмяват мъжете ни  Laughing, ако сме много тежкотоварни в домашна обстановка  smile3534

Днес и аз купих два панталона и една много сладка блузка за бременни.

# 156
Ще действаме сами докато можем,пък после  и татковците ще помагат. yes
Момичета да  ви се оплача проблема с венците вече  е нетърпим.много кървят и болят,вече не знам какво да правя newsm45.

# 157
  • София
Сисанка, отивай на зъболекар Naughty

# 158
Здравейте,мами!Утре и аз съм на лекар.Стискам палци на всички мами,на които скоро им предстои среща с доки и бебо. Praynig

# 159
  • Варна
Ще действаме сами докато можем,пък после  и татковците ще помагат. yes
Момичета да  ви се оплача проблема с венците вече  е нетърпим.много кървят и болят,вече не знам какво да правя newsm45.
Сисанка, купи си смрадлика от аптеката, и с чая като направиш жабуркай.Не гълтай обаче от този чай.Той не е за пиене. Венците  ще ти минат за два три дена. После може с лайка профилактично. Има и подходящи пасти за зъби които е добре да ползваш вместо обичайните.

# 160
Добро утро!!!
Днес аз съм първа Heart Eyes
Мойто детенце е с бронхит и малка температура и не ходи на градина гушкаме се само и прави бели Laughing
Дано да се размине по леко и да не се наложи в болница да ходим че ще лепна там някой вирус Sad

# 161
Добро утро и от мен
При нас времето е много гадно и хич не е подходящо за разходки. Аз изпратих дъщеря ми на гости на майка ми малко и съм сама.Та докато съм самичка ще гледам да свърша нещо ,което иначе немога с нея hahaha
Някоя от мамите ,коита имат дечица може ли да ми даде съвет?
Кожата на дъщеря ми е направо отвратителна (явно е наследила моята )ужасно суха и като ,че ли е с лишейчета.Водих я на алерголог на кожен и проблема си остана.Та въпроса ми е вие с какво мажете вашите дечица ,ако все още ги мажете,защото някои мами спират когато детето е вече по-големичко.Имам предвид за козметика аз смених доста мазила и вече реших да питам ако някой има като моя проблем newsm78
Хайде лек ден за сега от мен,по-късно пааааак.

# 162
Добро утро и от мен.
Успеще и спокоен да е!

По-нагоре бях писала, ама никой не ми отговори. Кажете ми моля ви на коя марка да си купя кремче за коремчето и бюста, колко парички и кое е най-добре?

# 163
А какво казаха алерголога и кожния лекар?
Дъщеря ми няма такъв проблем, но понякога кожата и се зачервява и става груба, тогава я мажа с Nachtkerzen Balsam на Д-р Тайс, по препоръка на педиатърката...

# 164
  • София
Добро утро и от мен, мамчета! Днес е едно намръщено навън! Вчера не съм писала след срещата с докторо, но бях малко разстроена и уплашена. От антителата Рубеолата ми е много висока, днес сутринта пак ми взимаха кръв за контролен тест, отделно ми взеха кръв и за пълна кръвна картина, желязо, магнезии, белтък, албумин, глюкоза, фиброгени и т.н. още няколко показателя, абе с две думи ми източиха кръвчицата, а и аз с моето ниско кръвно още не мога де се свестя, ходя като замаяна. Резултатите ще са готови довечера! Дано всичко да е наред.
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт