За мамите,чиито татковци пътуват по суша. - 3

• 18 209
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МИТКО!!!

Да е жив и здрав , много щастлив и весели игри.
И весел купон.

# 91
Еееее , ма  къде ходите в тоя дъжд?  newsm78

# 92
  • София
Направо пощуряхме днеска!Голямата цял ден не се отлепи от телевизора,поне малкия
поспа,че е свикнал и той да е навън,очаквах той да мрънка.
Сега се занимава.Да идва вече хубавото време,че не издържам затворена вкъщи!

# 93
  • област Софийска
Валя, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и много послушен!
Мерси за почерпката, аз ще наблегна на напитките, защото не си падам много-много по тортите Wink

# 94
Добро утро момичета

Благодаря за хубавите пожелания.Купона мина супер.
http://img168.imageshack.us/img168/5216/002ux9.jpg
http://img368.imageshack.us/img368/5985/000sb5.jpg
Лек и успешен ден на всички.

# 95
Привет , момичета.   bouquet
Само минавам да се разпиша и тръгвам за Пловдив при Зичето.  Hug
Лек и слънчев ден.

# 96
  • София
Бабче-е, не се спря Hug
Аз съм с мъж за един ден-на път за Гърция EmbarassedСлед няколко дни, живот и здраве, за повече

# 97
Ох, аз досега не съм писала в темата, но точно днес имам нужда да споделя...
Мъжа ми пътува в чужбина.Понякога много често- всеки месец за по седмица-две, понякога рядко-на 2-3 месеца веднъж.В началото ми беше много трудно!Когато го изпращах всеки път сърцето ми се свиваше, болеше ме така сякаш ме напуска.Изпадах в депресия, толкова бях свикнала да е до  мен.Затварях се в нас и не контактувах с никой, докато не се върне слънцето ми.Имаше и един период, в който беше закон малкия да се разболее точно, когато мъжа ми е на път.Тогава тотално се побърквах, но се справях заради Марти.После като че ли свикнах.Намирах си занимание, излизах с приятели и времето минаваше неусетно.И се чувствах много по-добре.
Вчера мъжа ми замина отново, за една седмица.Изпитах пак онази болка, която ме задушава.Не искам да виждам никой.Не ми се ставаше от леглото сутринта.Даже не си вдигах телефона на приятели, които ми звънят за кафе.И се чувствам така, защото той тръгна на път сърдейки се SadМалко се сдърпахме.Направих нещо, което му бях обещала да не правя, но...са ми слаби ангелите дет' се вика.Вчера се чухме и той се държа мило, но знам че съм го наранила.Знам, че ще му мине, но се чувствам ужасно.
Просто исках да споделя Hug

# 98
Rumito , не се претеснявай за случилото се.  Hug
Простил ти е грешките , а ти се вземи у ръце и не се затваряй в себе си.  Naughty
Живей така когато и мъжа ти е в БГ.  Peace Моя мъж е от мнооого год. в транспорта и последните десетина год. се прибира за по 20-30 дена в годината. Не си създавай сама приблеми и болести.   Crazy Успех.  bouquet

Момичета аз изчезвам една седмица на Пловдив.  Party
Ще пиша когато мога.  Peace Весела седмица.  Heart Eyes

# 99
Честито, имаме варицела. Днес открих няколко пъпчици по гърба и корема. Няма температура. Но в яслата от 2 месеца има болни деца, дано сме хванали края на вълната, когато вирусът е отслабнал вече. Та сега ще видя как ще се оправям с ходенето на работа и гледането, че толкова задачи имам, които няма кой да свърши вместо мен.

# 100
Rumito свиква се със всичко мила и аз съм от ветераните.Вече 12 години съм така посрещам и изпращам,но на този етап е така.Жабка ти е казала живей със пълна сила.Виждам,че си от София така,че заповядай на следващата ни среща.
Жабче приятно миткане по пловдивските улици.
mousy мила съчувствам ти.Тъкмо ти се оправи сега пък малкият,но какво да се прави случва се.Дано минете безпроблемно ,моят Митко я изкара варицелата на 1 годинка.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 12:20 от valq_78

# 101
Вале,  аз случайно видях, че има шарка. Ако не се беше наложило сутринта да сменям боди - щях да я пратя на ясла. Тя от няколко дни има едни пъпчици, но много малко и малки и помислих, че е от запарване. Няма температура

# 102
  • Malgrat de mar
mousy бързо оздравяване,дано не останат белези.Ние леко я изкарахме като малки но дупето и остана в белези hahaha(само там)
Rumito, добре дошла!  bouquetНе се ядосвай,сигурна съм че и той съжалява че така сте се разделили.Всяко заминаване е изнервящо и за двете страни и става понякога сръдня Hug
Жабчето добре да си изкара!

# 103
Здравейте сестри по съдба Hug

Обръщам се за помощ и съвет към всички Praynig И нашият татко е "Дете на вятъра" Grinning Вече три години е в Испания,но иска да се прибере вече и да работи в Бг-фирма,та помогнете с инфо къде и какво да търся Thinking Основното е да се прибира по-често в къщи, че там са все 9-месечни и годишни договори,просто много е времето и много далече Sad Ще ви бъда безкрайно благодарна за всякаква информация,може и на лични.

Топла и голяма прегръдка за всички  Hug

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 22:55 от Anik@

# 104
  • София
Anik@, добре дошла. За шофьори можеш да погледнеш в speditor.net, влизаш през входа за гости и горе има обяви, също и в jobs.bg търсят доста.

Mousy    , не се ядосвай за шарката, колкото по-малки, толкова по-добре. Моята щерка я изкара миналата години и въпреки всичкото пазене, две се възпалиха и останаха малки белегчета. Брзо оздравяване.

Общи условия

Активация на акаунт