Режимите на Ипократис 6

• 16 361
  • 422
  •   1
Отговори
# 270
След една седмица спазване на режима  на Aia не съм мръднала , ама въобще/ 57 кг. съм/. В чуденка съм дали да продължа или  този режим не е за мен?  newsm78

А спазваш ли стриктно режима?? и грамажите...да не хапваш някое и друго бонбонче... не знам какво друго да ти кажа на седмица трябва по 1 кг да смъкваш с режима иначе

Petинка кафето го пия с мляко ... а иначе Ипо разрешава по 2-3 л. захар на ден....

Giggerotta  за утре става ли една аеробика да направим???Майка ще вземе ситния

# 271
Здравейте момичета!

Аз имах 2 много ужасни дни и диетата отиде на кино...събота до обяд бях горе-долу по режим, обаче след това се случиха разни неща и прекарах следобяда и вечерта в Пирогов и се събраха 10-ина часа без ядене, а после вечерята беше след 1 през нощта...а неделята нещо не ми беше до режим и съвсем се олях...та днес започвам наново пак...хич не съм в кондиция ама както викаше дядо ми - "добре съм, ама ще се оправя " Simple Smile
Лек и режимен ден на всички!

P.S. Aia, става, донесла съм си екипчето в работата и само чакам знак Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 11:16 от Giggerotta

# 272
Нищо сладко - само две вечери по 2 чаши бяло вино/и то щото прочетох, че може/

# 273
Giggerotta  значи 18.15 ще се чакаме вътре в залата ... че аз отдавна не съм ходила...
сиси  тогава виж да не ядеш повече като количество.... по принцип моя режим е за хора които са били доста време на режима.. ето и старият ми режим който е по- строг. Закуските се повтарят всички дни... пиша само обяда и вечерята

1ви ден

Ранна закуска : Кафе или чай . 1 ч.лъж.мед,   1 плод по избор.
Втора закуска (при рано ставане)  - Плодово кисело мляко по избор.
Обяд : 1 варено яйце, 1 филия черен хляб, зеленчук по избор.
Следобедна закуска : 1 плод по избор
Вечеря : Пилешка пържола на скара/150 гр/ ,1 зеленчук по избор

2 ри ден
обяд - Пилешка пържола на скара/150 гр/ 1 зеленчук по избор.
вечеря - Голяма салата по избор .1 малко парче сирене

3ти ден
обяд -  Голяма салата по избор .1 малко парче сирене
вечеря - 100  гр шунка, салата по избор

4ти ден

обяд - 1 варено яйце, 1 филия черен хляб, зеленчук по избор
вечеря - Пилешка пържола на скара/150 гр/ 1 зеленчук по избор.

5ти ден-
обяд -Пилешка пържола на скара/150 гр/ 1 зеленчук по избор
вечеря - Голяма салата по избор .1 малко парче сирене

6ти ден
обяд -Голяма салата по избор .1 малко парче сирене
вечеря - 2 средно големи варени картофа,зеленчук по избор,1 малко парче сирене.

Голямата салата си представи 1 голяма чиния... не купа.. малкото парче сирене е 1 купче от кибрит.
По принцип най - добре е режима да си е специално направен за теб,но ако няма как да отидеш почни този режим...

# 274
Привет, момичета! Режимна седмица!
Аз до снощи си бях режимна. Ама като ме погна един апепит за сладко... не е истина. Та ометох няколко бонбона и два реда шоколад. Голяма нерва ме тресеше. Малката ми направи един алергичен шок и аз неиздържах на напрежението. Днес обаче ще се поправя  Peace
Ая, тоя последния режим много ми хареса. Ей сега ще го копна и от другата седмица на него

# 275
Giggerotta  значи 18.15 ще се чакаме вътре в залата ... че аз отдавна не съм ходила...
ok, ще се видим значи Simple Smile аз от миналата година не съм, повече от 6 месеца има и сигурно ще си застъпя езика по някое време ама нека! Simple Smile

# 276
Точно на този бях - вярно, сиренцето беше, колкото 2 кибрита и салатата малко повече, но по принцип извън диетата си хапвам повечко, затова се учудвам, че при такова ограничение нямам резултат

# 277
Точно на този бях - вярно, сиренцето беше, колкото 2 кибрита и салатата малко повече, но по принцип извън диетата си хапвам повечко, затова се учудвам, че при такова ограничение нямам резултат
Може би ,именно,малките количества ти пречат да отслабваш.Може да ти трябват повече калории,смени режима с някой друг и вика дали ще има ефект.

# 278
днес пийвам чайчета и хрупам ябълки, малко разтоварване да направя. от утре ще се придържам към режима, още 10 дни мисля да съм на по- строгия а после минавам на по- новия режим- в него ми е включил картофки и ориз. дрехите да ви се похваля ми поувиснаха на дупето, но на кантара повече няма да стъпя- много ме демотивира.
имам чуството обаче че никога няма да стана заветните 51-52 кг.
но както се шегува мъжа дори само да задържаме настоящите кг. пак се е постижение, поне да не сме качили .
мисля преди работа да ставам да карам велоергометър- въпрки че това ми намерение претърпява крах вече 3ти месец  Joy
мацки да си пожелаем режимна седмица

# 279
Забравих да ви питам- на вас Ипо мери ли ви мерките с метър, на мен не ?????

# 280
Да,винаги ме е мерил.Талия,бедро,килограми и мазнини.

# 281
И аз това го питах в предишната тема мисля, и на мен не ми ги мери, а гледам има метър до него... Simple Smile

# 282
  • Sofia

и на мен така - също ханш (по-горе и по-долу).

# 283
имам чуството обаче че никога няма да стана заветните 51-52 кг.

и аз като бях 57кг. си виках, че никога няма да стане 51 кг. пък сега се мръща на тези кг искам по - малко (48 кг.)!

и на мен така - също ханш (по-горе и по-долу).

и мен така

# 284
Здравейте  Hug
Много ви е хубава темичката! От днес стартирах режима на Ая /много ми допадна  Wink /, но смятам в скоро време да се консултирам и с диетолог за да се науча да се храня правилно и за в бъдеще. Имам са сваляне 10 кг., ходя на фитнес 3 пъти в седмицата /в момента съм 62 кг/. Вечерите прегрешавам с чашка бяло винце  Blush и около 100 гр. мезе ...
Искам да попитам в кой квартал на София е ул. Хаджи Димитър, пробвах да намеря адреса в интернет картата на София, но ми излязоха три улици с това име. Също ме интересува колко пари /приблизително/ излиза прегледа при диетолога?
Предварително благодаря и успешна седмица   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт