Режимите на Ипократис 6

• 16 330
  • 422
  •   1
Отговори
# 345
здравейте,

върнах се от Ипократис оказа се + 1.5 кг , но най - интересно в обиколките каза че съм на долу??? Понеже споделих за вчерашният ми ден и каза, че явно на това се дължи този плюс. Аз по принцип от миналият път трябваше да съм на свободно хранене ,  но аз тогава не минах понеже исках да смъкна и после... каза,че това е грешка и да си минавам на умерено редовно свободни хранене с един ден в който мога да ям каквото и колкото си поискам  (това ми е любимият ден)! Както винаги беше много мил... само на майчето , каза да почва стриктно... явно иска поне още 5 кг на долу да слезе  Grinning
Днес денят ми мина много диетичен сега ще ходя и на аеробика а вечерта мисля да хапна една зелена салатка.
azira как мина при теб???

# 346
ФУК ФУК ФУК!!!!!!!

Момичетааааааа, вече съм 51.7. Не съм на режим от доста време, но продължавам да свалям. Ям си всичко, но гледам да компенсирам с количествата на изяденото без да гладувам разбира се.
Навряла съм се в прословутите ми любими дънки от времето преди да забременея и вече втори ден си фръцкам дупето с тях на работа.
Е няма такова фръцкане  Crazy Crazy Crazy

Изфуках се  Blush

# 347
  • Там някъде нейде !!!
Леле, Доня ти нямаш спирка из форума. Докато те видя при козуняците, вече си и при тортите и решавайки да ви видя кво праите те виждам и тебе тук. Иначе браво на теб, че продължаваш да сваляш. При мен също се получи така първия път, хапвах си и свалях, но нали се сещате че всичко беше до време.

# 348
Леле, Доня ти нямаш спирка из форума. Докато те видя при козуняците, вече си и при тортите и решавайки да ви видя кво праите те виждам и тебе тук. Иначе браво на теб, че продължаваш да сваляш. При мен също се получи така първия път, хапвах си и свалях, но нали се сещате че всичко беше до време.

Joy Joy Joy
Луд умора няма, нали знаеш  Joy
Сега ми е паднало, в почивка съм до след 3 минути  Laughing
Освен това подготвям празнични торти тъкмо 3 на брой + козунаци разни за великден и чета, чета усилено  Grinning

# 349
  • Там някъде нейде !!!
То и аз така де . А тука а там, че с тези празници вече ще откача. Grinning

# 350
Ето ме. Вчера при Ипо кантарчето беше точно колкото трябва, нооо на уреда за мазнините - малко повече от предния път. Интересен факт - Ипо каза да не се притеснявам, но да почвам спорта. Да си призная - аз един път не съм направила нещо в тази насока, откакто съм почнала режима. Embarassed Всеки ден си казвам - от утре съм поне на крос треножора вкъщи, ама все не остава време. ooooh! Трябва да се замисля сериозно най-после, яд ме е на мене си, че съм толкова несериозна.

Навряла съм се в прословутите ми любими дънки от времето преди да забременея и вече втори ден си фръцкам дупето с тях на работа.
Е няма такова фръцкане  Crazy Crazy Crazy

Е, това беше върховно изживяване, когато и аз си влезнах в едни също така много любими дънки отпреди да забременея, и всички се изтрепваха да ми казват колко добре ми стоят новите дънки и как само такива трябва да си купувам  Flutter

# 351
Е, това беше върховно изживяване, когато и аз си влезнах в едни също така много любими дънки отпреди да забременея, и всички се изтрепваха да ми казват колко добре ми стоят новите дънки и как само такива трябва да си купувам  Flutter
Ееех, и аз искам. Пъхам се в дънките, ама едва ги закопчавам. А как ми седят  ooooh! На мен не ми се отдава режима тия дни. Уикенда се очертава празничен, довечера ще пътуваме. Та няма да се мъча. Но от понеделник - ОБЕЩАВАМ  Heart Eyes

# 352
Aia, къде си, днес нещо се покриваш Simple Smile Как си след аеробиката, сигурно нищо ти няма? А мен така ме боли врата от тия коремни  Grinning Grinning

# 353
доня КОПРИВА браво   bouquet за минусчетата
Снежка , доня КОПРИВА стига с тези козунаци  smile3513... не говорете на гладният за такива вкусотийки  smile3516
Giggerotta  вчера след аеробиката отидох при майка на гости...сутринта трябваше да тръкна в 7, за да дойда на работа рано.... и бум удариха ме отзад при положение , че дори бях спряла  smile3515  стоях 2 часа  smile3511 докато дойдат  #2gunfire #2gunfire полицаите . А нямаше как да не ги изчакам, че съм с пълно каско... полудях и целият ден ми е ужасен... И както Ипо каза когато те нервират кръвната захар ти пада..и затова почва да ти се яде сладко... е до сега само соленки хапнах сега се наливам с вода дано ми се вдигне тази захар.Иначе съм ок нямам мускулна само къде щях да заспя в 20 часа...изгубила съм тренинг
Успех момичета

# 354
.... и бум удариха ме отзад при положение , че дори бях спряла  smile3515  стоях 2 часа  smile3511 докато дойдат  #2gunfire #2gunfire полицаите . А нямаше как да не ги изчакам, че съм с пълно каско... полудях и целият ден ми е ужасен...
Оле, кви са тези работи? Тва с колите край няма!!!
Радвам се, че си добре! На светофар ли беше? Къде е блял тоз човек бе?! Колата много ли е пострадала?
Не се ядосвай, стават такива работи, ти да си жива и здрава!
Соленките също вдигат кръвната захар, не само сладките, похапвай си спокойно, днеска ти е разрешено Wink

А аз хубаво давам съвети, ама от стреса оня ден дето ме бухна големия джип фронтално още немога да се оправя...първата вечер пих ракия да ми мине стреса и да спя, снощи пих вермут...Simple Smile
Ще се алкохолизирам докато ми мине стреса бе! А през нощта се събудих в 2 часа и немога да заспя и немога Sad И едвам трая вече на работата...

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 15:20 от Giggerotta

# 355
Aia,Giggerotta много е гадно това което ви се е случило,надявам се на вас да ви няма нищо,а стреса от преживяното дано го преодолеете бързо.

# 356
Режимна съм,ама днес се скапах,цял ден обикалях.Накрая хапнах едно парченце шоколад,ама с чиста съвест,просто бях без капка сила.

# 357
  • Там някъде нейде !!!
А аз се издъних и то тази вечер. Цял ден си бях режимна, но кво да направя продължавам утре с режима.

# 358
Добро утро!
Аз съм си режимна,но така ми се спи че две невидя.
 Coffeeда почерпя с кафенце и водичка.
Лек ден!  bouquet

# 359
Добро утро!
Аз съм си режимна,но така ми се спи че две невидя.
 Coffeeда почерпя с кафенце и водичка.
Лек ден!  bouquet
Ммм точно от кафенце имах нужда, благодаря Деска Simple Smile
Момичета, какво ще правите? Аз имам много задачи, дано не се подлъжа по някое време и да оплескам режима много Simple Smile
Ммм днес ми се пада един от любимите обяди - салата с филийка хляб ...кеф  newsm44

Айде лек ден и от мен, отивам да разходя кучето дето ни е на гости...

Общи условия

Активация на акаунт