Режимите на Ипократис 6

• 16 356
  • 422
  •   1
Отговори
# 300
Привет!
Аз също съм от издънилите се снощи  Rolling Eyes Няма да коментирам какво и колко. Не знам какво ми става вечер... Но ще се постарая повече, че сезона на моренцето наближава  Laughing
Ая, това плодово мляко като втора закуска, кисело плодово за ядене ли е или плодово за пиене? Сори, за тъпия въпрос  Embarassed

# 301
само да кажа, че днес съм на режим и съм стриктна... сега действам да си купя един степер и ще спортувам и в нас всеки ден...дано скоро го купя
Giggerotta  ок ако искаш да го отложим за четвъртък става ли????
 Yoya плодовото мляко е за ядене... аз тогава хапвах малка активия (сега е 1/2 активия)

# 302
Привет Hug
Искам да попитам тези от вас, които вече имат опит с тези диети - вярно ли е, че след като спреш да спазваш диетите връщаш килата, та дори и качваш???
Вчера видях една позната, която каза ''ооо, ми аз я правих и след това надебелях повече''
На мен ми е ясно, че ако след приключването на диетата започна да ям като прасенце ще напълнея със сигурност, но ако се храня нормално /умерено/, нали няма как да кача отново килограмите?
След приключването на диетите и постигането на желаните резултати диетолога дава ли насоки за по-нанатъшното правилно хранене?
Благодаря и хубав ден   bouquet

# 303
T@LI  при тази диета се смъква по - бавно, но после не качваш ако ядеш умерено. Съвета , който Ипократис дава след като свалиш да ядеш пилешко, телешко , риба, шунка и тн. Майка например свали 10 кг. после не беше на диета 1 година спазваше само уравнението пилешко-телешко - риба (умерено хранене) и ги задържа ...сега я карам пак да почне ... че трябва още да отслабва...

# 304
T@LI,Aia вече ти е отговорила,но ще кажа и аз че за две седмици бях спряла режима и си ядях нормално и не бях качила нищо.
Така че ако започнеш да се тъпчеш е нормално да се качи.

# 305
ох днес едвам издържах малко увеличих храната ...ама се справих даже не искам и плод да ям ... а миналите седмици как се справях само...  Embarassed дано пред Ипо не се изложа...
Ако и утре ми донесат степера ще има да тренирам усилено...

# 306
добро утро момичета,

ама къде се изгубихте??отслабнахте ли?????? на мен само ми се яде какво ми става... искам да е миналата седмица...започвам от сутринта да се наливам с вода
успешен ден

# 307
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Аз хич не се удържам и ям много. Днес съм си обещала без издънки, да видим. Страх ме е да се кача на кантара  Tired

# 308
  • Sofia
хмммм  Thinking и при мен издънки ... направо си се ядосвам ...
ама явно е от времето Wink
айде да се стягаме, че иде лято ...

# 309
Julie  къде се изгуби??? почвай на режим ...и на мен тази седмица ми тръгна не режимна... вчера горе долу съм на режим, но днес ще съм стриктна
arksi_ хайде и ти в редиците...да се стягаме... днес ми донесоха степер и от тази вечер почвам тренировка

# 310
Привет и от мен!
Аз съм режимна и днес кантарчето ме зарадва с -1кг.,така че вече видях 6 и съм много щастлива.
Aia, честито степерче.
Julie,Arksi хайде без издънки,че лято,море...........

# 311
  • Sofia
Стягам се! Даже мисля утре да ходя на каланетика, че не може така ... За сега съм режимна!
Сега съм заредила водата до мен. а кростренажора ме подканва ...
ама на пусто - имам среща в 12 и пак ще закъснея с обяда.  Crossing Arms

# 312
Julie  къде се изгуби??? почвай на режим ...и на мен тази седмица ми тръгна не режимна... вчера горе долу съм на режим, но днес ще съм стриктна
arksi_ хайде и ти в редиците...да се стягаме... днес ми донесоха степер и от тази вечер почвам тренировка
Aia, честито степерче! Simple Smile Да си го ползваш със здраве!
Julie, arksi_ - и аз съм така, адски несериозна последните дни, какво ми става и аз незнам Sad Нещо съм се депресирала... И аз нещо си увеличавам порциите, вчера имах за обяд риба със зеленчук, и толкова риба, зеле и домати омахах, че после до 5 пъшках и ме болеше корема! Е може ли такава лакомия!  Embarassed Embarassed Embarassed
Като бях на първия режим с по-малко храна по-добре се справях, сега немога да си контролирам порциите, точно както Ипо каза, че се бърка най-често...

# 313
dess76 , Giggerotta благодаря ... ще има да тренирам по цяла вечер ...
 Giggerotta какво става за четвъртък... ще ходиме ли??ако е да само ми потвърди

# 314
Giggerotta какво става за четвъртък... ще ходиме ли??ако е да само ми потвърди
да, ще ходим, извинявай, уж щях да ти пиша, пък забравих...
четвъртък, 6:15 в залата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт