Режимите на Ипократис 6

• 16 343
  • 422
  •   1
Отговори
# 315
Да се включи още една издънка в отбора  Rolling Eyes
Никаква ме няма. Миналата седмица се справих супер. Тази кво ми стана  ooooh!
Че и празници наближават. Тогава как ще се удържам не знам

# 316
Giggerotta какво става за четвъртък... ще ходиме ли??ако е да само ми потвърди
да, ще ходим, извинявай, уж щях да ти пиша, пък забравих...
четвъртък, 6:15 в залата Simple Smile

ОК

# 317
и аз взех да се замислям как ще е по празниците,че както обичам на баба козунаците,ще стане една ooooh!

# 318
Здравейте, Хубави!

Чета, чета, и що да прочета - яко Олабване на Фронта  Wink
Аз се позагубих, нережимна бях, но килцата задържах.
Хайде да се стягаме, а? Я по-сериозно, моля!
Къде отиде пионерският ентусиазъм? В началото бяхме по-надъхани. Сега дали защото сме по-слаби, станахме по-несериозни  newsm78
Аз ще съм в "издънка" до края на седмицата и влизам в крачка.
Успех и умната   bouquet

# 319
искам да ви кажа че единственото нещо което ме кара още да стоя на този режим е че съм дала пари и че имам контролни мерения. иначе вече много ми омръзнааааааа, дано да не подействам демотивиращо но за мене това остава единствения стимул  Mr. Green
даже сега си мислех че точно в това се крие големи процент успеваемост на диетолозите- просто всеки гледа да не се излага на контролните тегления и горе- долу да се придържа към режима и то като сметнеш 3 мерения през 2 седмици и ето ти ги месец и половина минимум на диета и хоп 5 кг. май в това е смисъла да се ходи на диетолог а не да се спазва самосиндикално ............
ох от глад ме избива на философстване.............. и едно теленце пълнено с агънца пълнени със зайчета пълнени с пиленца пълнени с кюфтенца

май защото ще ми идва цикъла и вече получавам хранителни видения от лакомия

# 320
BOTZ79 , направо ме развесели. Аз при този режим не съм имала хранителни "видения", но миналата година като постех най-редовно си сънувах топли баници и разни кюфтенца, и насън се стрясках, че не трябва да ги ям.
Аз нали вече похапвам на разширен режим и мога да се похваля, че не съм качила (това за тези, които изказаха съмнения, че след спиране на режима ще си качат килцата). Дори ми се струва, че има акумулиран някакъв ефект - макар че си хапвам, кантара показва пак малко надолу - е, около 200-300 грама, но пак е нещо. Предполагам -  раздвижил се е метаболизма ми.

# 321
Голям провал.... изядох бонбоните в офиса.... Embarassed

# 322
е момичета моят предпразнично- празничен провал вече се очерта. освен че в края на седмицата ще празнуваме ЧРД на мъжа ми и племеника ми както и цветница, довечера ни поканиха на друг ЧРД и то в любимата ми пицария Лъчони където правят най- божествената гъбена пица ... ъъъъъ пардон салата  newsm45 smile3511

моля ви някой с воля да създаде ред в темата

# 323
Кви са тия пици, кви са тия бонбони бе алоу????

Я да се взимате в ръце, каза най-голямата издънка  Mr. Green
Не, днес съм режимна. Що се излагате? В Лъчони ще ядеш салата, Боц. А на Ая й забранявам всички бонбони.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 324
 smile3518 няма ли кой и на мен да ги забрани... Или по-добре не. Че като се знам каква съм и колко обичам "забранено", току виж само на бонбони съм минала  Laughing

# 325
Yoya, тогава да ти разреша само и единствено бонбони и да ти забраня режимната храна  Mr. Green

# 326
Ох като прочетох за бонбони и на мен ми се доядоха шоколадови  newsm22 smile3506

# 327
Кви са тия пици, кви са тия бонбони бе алоу????

а утре някой ще ходи при Ипократис...леле... ще умра от срам... в нас пак ядох сладкото...

# 328
Аз ядох хляб. И суджук. И бисквита. Ииии набийте ме.

Деси ми се губи?

# 329
Аз ядох хляб. И суджук. И бисквита. Ииии набийте ме.

Деси ми се губи?

е вземи се стегни какви са тези суджуци .. Joy само кой го казва  Joy

Общи условия

Активация на акаунт