Режимите на Ипократис 6

• 16 310
  • 422
  •   1
Отговори
# 375
лелеее каква забравана съм

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА !! МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И МНОГО СВАЛЯНИ КИЛОГРАМИ

# 376
  • София
Момичета, някоя от вас правила ли е режима по време на бременност?

# 377
  • Sofia
Честит празник!!!

Аз съм режимна - дори днес на деня за потоп не ми се яде ...

Marleen, при бременност режима е съвсем различен - не те съветвам да правиш никой от тук дадените. По-скоро се храни умерено, предимно зеленчуци, плодове, хляб (пълнозърнест), месо. Аз част от бременноста си я прекарах на режима, но под строг контрол.

# 378
Момичета, някоя от вас правила ли е режима по време на бременност?

Ипократис прави отделен режим за бременни жени... мисля даже , че някое от момичетата го имаше режима. Аз също бих искала да го видя...
А иначе аз през бременността наблегнах на пилешките пържоли на скара със салата ... плодове и зеленчуци... даже тогава почти сладко не ми се ядеше...сега съм по - зле.. и бях качила само 3 кг. (другите 11 кг ги свалих с раждането  Grinning )

аз също съм от режимните в днешният потоп... никакви издънки

# 379
  • София
Ами аз си имам режим, ама междувременно разбрах, че съм бременна и незнам дали да го почвам...
Така или иначе имам час на 20 май, ще видим таз работа Simple Smile

# 380
Ами аз си имам режим, ама междувременно разбрах, че съм бременна и незнам дали да го почвам...

по - добре му напиши един E mail и го попитай дали можеш да го почнеш този или да ти прати нов режим за бременна

# 381
  • Sofia

по - добре му напиши един E mail и го попитай дали можеш да го почнеш този или да ти прати нов режим за бременна

И аз мисля, че е най-добре да му кажеш колкото се може по-скоро. При мен имаше една промяна - при режим с 5 хранения имаше добавена една късна вечеря с плодово мляко и мисля допълнително хляб. Това е по спомен. Най-добре наистина му пише един e-mail.

Също ти препоръчвам след 3ти месец да ходиш на гимнастиката за бременни при него. (Аз така давам съвети - ама да ме пита един що не ги спазвах като бях бременна ...)

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 00:05 от arksi_

# 382
Аз пък бях стриктна  през бременността... за режима на хранене слушах моята гинеколожка (която се оказа, че ходи при него и тя ми го препоръча) Аз имах нисък хемоглобин понеже не хапвах месо, за да не пълнея а то се оказа , че от месото не се пълнеело...Тя ме посъветва редовно хранене.. на обяд и вечеря месо със салата..плодове , зеленчуци, пълно зърнест хляб, кисело мляко....След като родих ми каза да отида при него...но като забременея ще искам режим за бремена и ще ходя на тази гимнастика Grinning

# 383
Здравейте мили Дами,

Прегледах почти всичко изписано тук по повод режимите на Ипократис от няколко месеца насам и съм възхитена от постоянството, макар и с малки крачки назад, ентусиазма и чудесното чувство за хумор у участничките във форума. Поздравления и за подкрепата, която си оказвате! С голямо удоволствие се включвам и аз в режима.
Преди няколко месеца се сдобих с режима на Ипократис, преди 2-3 години сестра ми свали около 16 килограма за 5 месеца и нещо, 74 на 58 кила при ръст около 177-178 см (беше бременна преди това, но и преди бременноста беше към 70 кила). Но и тя спазваше режима буква по буква. А сестра ми е ветеран по бойните диетични полета, познати са и и Боровец на др.Емилова, че и с др. Байкова е имала Близки Срещи. Ама, тц. На свободните дни на режима ипократовски обаче, за разлика от някои постинги изписани тук, тя си ядеше като... абе мани, ДОРИ сладоледи шоколади скариди... олеле мале, всичко ядеше. Правели сме сладки по цял ден с нея и по ресторанти нон стоп. Щастие беше че и тя плащаше:) Имаше едно правило обаче. Свободният ден започва най-рано в 6 сутринта и жива, умряла, приключва до 11 и 30 със всякакво ядене. Систъра сега е 59 кила, ама поддържа спортен режим и пак яде някакви по грозни неща, ама е станала някак си гурме:) човек явно се научава да цени храната. От 2 години твърди че не е спазвала диета като да каже Днес съм на Диета, аде си там, ама все хубави неща, големи салати, стана вегетарианка нещо, ама си яде сирена, вино всеки ден... много движение плуване. И удържа фронта, който са определили с Ипократис - 58-60 кила. На 30 изглежда десет пъти по-добре отколкото на 20. Викам и мойта Деми Мур без пластични операции. Стига вече с рекламите.
та за мене..
аз съм 180 см и съм към 90 кила, че може и нагоре.
Та,получих си режима и аз, който е доста строг, но и мотивиращ. Харесва ми това че не се налага да приготвям специални неща и да търся кралски скариди, например, или Специални Билки от 9 Царства, за да си правя яденето. Няма ги и борбите с кутии с готвено - мушкам шунката сутрин и айдеее.
Работата е там, че още не съм почнала режима. Покрай работата ми нямах много възможност, пътувания имах, простотии и сега съм в USA и тук е пълно ама пълно с всякакви храни, и пак може да се пази режим. Но на мен спънка ми е че съм в един хотел за 6 седмици, включени закуски с колегите, все мъже, обяди с колегите, вечери с колегите... мамата си трака. Айде от вечерите може да се измъкна ама от обядите... някак си няма да е много професионално. Макар че има една изпечена дебеланка американка дето си носи яйца и котидж чийз каквато и да е тая гад, и си ги яде, на диета била. Ама като ми тръгне името и на мене че съм на диета... срам... а тия мъжища като се разядат... ужас. И все пак скоро няма да се налага да пътувам и ще стегна и благоверния, че като ми е разплескал един задник, конкурира и моя, че и на съседа. Поне се допълваме, аз откъм коремчищенце, той - откъм дупе. Ама не може така.

И водата ми е мъка, абе как по 2 чаши преди ядене бре. Да тичам към тоалетните като откачена и корема да ми е като мях...
и все пак, май сис казва, свиквало се.

Всичкото това добре, ама като погледна сестрата, тя пък в Италия жевее та не я виждам често, ама като вървя с нея, след нея, покрай нея, отдалече гледам, и наистина мъжете по улиците все след нея гледат. И облича много хубави неща. И тези неща и седят много хубаво. Еххх... И ме залива един ентусиазъм, един Мерак да го наречем. И рейтинга ми в офиса ще се увеличи и самочувствие и така... а диети не съм спазвала от години, и не е съм ги спазвала сериозно тогава.
Така че, момичета, едно голямо добре заварили казвам и да видим, извинете израза, докъде ще го доклатя.
Искам да бъда 66 килограма от моите около 90 (няма кантар тук) и още 4 седмици съм в тази голяма страна. Та мъжо като се върна милия той и отсега се е затъжил а като ме види да се осъмни че си водя и някой мексиканец подир мене (в Тексас съм то до Мексикото 2 часа:))
Стискам палци на всички ни тука!
а, още нещо... и българките сме поне сравнени с американките, абе по-добре:)

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 06:09 от SharenaSol

# 384
Добро утро Ипократки,

По едно кафенце и 2 чаши вода да раздам....

SharenaSol добре дошла в отбора  Hug Режимите наистина са лесни за изпълнение.. но си трябва голяма воля... както казваш ти ако си стриктен и в количествата и в диетата успеха е голям...А иначе и ние доста похапваме на потоп...аз предимно сладко...но това ми се случва ако съм нямала нарушения през седмицата...понеже аз си правя някой потоп през седмицата...  Относно водата трудното е в началото после свикнеш ли не ти прави впечатление... а и с нея засищаш глада...Успех

# 385
Здравейте!
Аиа,благодаря за кафенцето и водичката.
Честит празник и от мен(малко на патерици,но не ми остана никакво време да седна на компа).
От днес съм пак на линия,в събота и неделя не бях много режимна,но пък не прекалих с храната,даже и сладкото не ме блазнеше.
Режимен ден!  bouquet

# 386
Хееей, привет, Хубави!
Бря, затъжих се за вас  Heart Eyes
SharenaSol-чице, ама много ми хареса поста ти  Laughing Добре дошла  Hug и стягай колана. Така де, явно ти е в гена да си хубава жена, като те чета как разказваш за  сестра си  Flutter
Аз от днес съм режимна.
Айче, желязна си - бравос! Без издънки, че си ми пътеводната звездичка, нали знаеш?!
А къде са Пуки и Карол - липсват ми  Cry

# 387
  • Sofia
SharenaSol, добре дошла!  Hug Ще станеш и ти като сестра си - фина и готина мадама! А и като ти чета поста - направо ме вдъхнови да не правя издънки освен в свободния ден!

Айде да се залавям за работа - иначе за протокола - режимна съм - сега си допивам кафето. А днес си мисля за едно тараторче на обяд - ама дали да разреждам с вода млякото (имам зеленчук и кофичка кисело мляко).  Thinking

# 388
Добре дошла и от мен на ШаренаСол!
Аз от днес стартирах режима на Ая. Много вкусен ми се струва  Wink До тук съм стрикна. Надъхана съм. Време е и аз да мерна минусчета на кантара.
И аз съм се присетила за Карол и Пуки. Дано се вяснат скоро.
Лек и слънчев ден, спорна и режимна седмица

# 389
Айче, желязна си - бравос! Без издънки, че си ми пътеводната звездичка, нали знаеш?!
А къде са Пуки и Карол - липсват ми  Cry

Еми то не може да няма издънки в природата ни е , но важното е като паднеш да станеш и да продължиш.
И на мен ми липсват Пуки и Карол...особено Пуки... се изгуби отдавна

И всички режимни..... аз до сега 1/2 активия и 1 ябълка...

Общи условия

Активация на акаунт