Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от опита на хората с различни банки в Холандия?
Какви са мненията за различни увеселителни паркове в Холандия?
Какви са мненията за различни козметични продукти и тяхната ефективност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от опита на хората с различни банки в Холандия?
Форумът съдържа различни мнения за холандските банки. Някои потребители са доволни от Rabobank, като не са имали проблеми с нея. Има обаче и спомени за Postbank, която предизвика недоволство и желание за смяна. Това показва, че опитът с банките може да варира и е важно да изберете подходящата банка въз основа на вашите специфични нужди.
-
Какви са мненията за различни увеселителни паркове в Холандия?
Форумът съдържа различни мнения за увеселителни паркове в Холандия. Някои потребители споделят положителни преживявания в парковете Center Parcs, Meerdal и Loohors. Освен това има споменаване на разпродажба в един от тези паркове, което е предизвикало интерес. Това предполага, че изборът на увеселителен парк може да зависи от личните предпочитания и нужди на семейството.
-
Какви са мненията за различни козметични продукти и тяхната ефективност?
Форумът съдържа различни мнения за козметични продукти. Някои потребители споделят своя опит с различни кремове, като споменават марки като Nivea, Dr. van der Hoog и други. Освен това има препратка към статия в Consumentenbond, която разкрива резултатите от тестовете на кремовете. Това показва, че обсъждането на козметични продукти във форума включва различни марки и опит, които могат да бъдат полезни за потребителите.
-
Какви са различните преживявания на хората с различни авиокомпании и пътувания с деца?
-
Какви са препоръките за ваксиниране на децата срещу туберкулоза?

..правим тен
.Ама от утре го дават дъждове. 
.Докато им се имунизират организъмчетата...доста боледуване
.
.Миналото лято не ни съвпаднаха ваканциите,хем ние 2 пъти ходихме до Varna
,и живот здраве ще се видим.Така че мамите от тоя край,могат да ударят едно рамо със забележителности там...

..Вече май срядите ще ме навестява,че нали пазар има... 

...важното за мен е че и тук си създадох среда
...и тук си намерих приятелки,та не се чувствам като вълк единак.
Значи твоето момиченце и моя син са родени на един ден (само че той е 4 години по- голям)
Вчера ходихме на лекар и се оказа, че е направил инфекция на въздушните пътища
Ако някой от вас не е чувал за парка, ето малко
Ванко имаше страхотно ушно възпаление, имай предвид, че от него ще дигне температура, но това е нормално, аз се бях ошашвила, че няма никакво подобрение само дето спря да го боли, а имаше постоянно 3-4 дена много висока температура и точно си мислех, пак да го водя на лекар и прочетох, че е напълно нормално да я вдига и си отдъхнах. Ванко беше по добре, чак на 4 тия ден. Тка че, ако не се оправи веднага да не се притесняваш.
Скоро не си качвала май нейни снимки?

.
Нещо им е станало на луковиците. Възможно е да не им действа добре здравецът, който съм сложила в големи количества около тях....