Априлчета 2008 !

• 13 450
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Аз май успях да поспя.... Simple Smile

Хайде бе мами какви са тези контракции, какво е това чудо, раждайте Simple Smile

Успех на всички които днес са се запътили към родилиното или ще се запътят натам Simple Smile  Praynig

# 136
добро утро .наистина опустя тия дни ,дано да е за добро  Laughing
интересно ми е тая линийка защо се разминават дните? термина ми е 22 04 , а на линийката показва ,че остават 19 дни  newsm78

# 137
Здравейте,да споделя как зпочна моето раждане.На 12.03 сутринта ми се ходеше до тоалетната без да имам никакви болки и на тоалетната хартия изпадна част от тапата прилича на нещо като желе бяло без да има кръв.Веднага събудих мъжа ми и отидохме да чакаме док от ЖК поне в поликлиниката започваха работа от 7.30 ч. сутринта.Дойде док реши да ме прегледа и видя 3,4 сан.разкритие и напипа главичката на долното бебе каза ни,че раждането е започнало и бързо да отиваме в болницата.
В болницата веднага ме приготвиха за операцията - преглед,клизма наливане на 3 банки физиологичен разтвори  и самата операция.
Това го споделям за тези от вас които са планирано секцио за да не чакат кой знае какви болки и контракци.
Бебите се родиха в първия ден на 9 месец и тежаха момченцето 1980 и девойката 2300 кг.

# 138
Ауууу момичета.......от 08:30 два етажа над нас  са се разчукали и не ме оставят да спа!Ремонта на този апартамен продължава вече със седмици!То не беше къртене,пробиване tantrum Взеха ми разума.....Идиоти.....

Тази сутрин в 5 се събудих да ходя до wc-то и като ме заболя корема smile3518 От ляво,към яйчника и една остра болка....не можех да помръдна!Последните дни са доста тежки (поне за мен) и нервите ми са опънати до краен предел smile3514

Цитат
Ама аз давам преднина на Сисето защото термина и е преди моя!

Благодаря,че ми я давам,ама дано така стане,че...... smile3511

mira_max ей сега ще ти драсна два реда на лични newsm03

# 139
А честит ви първи април  Oha! !!!
И аз съм от отбора на неспящите вече от доооста време, направо ми втръсна вече, нали уж казват, че сега трябвало да си почивам, да се наспя, че после.....ами хубаво, ама то да не зависи от мен? И много моля, мъжете нямат никакво право да се оплакват от вашите състояния, те и представа си нямат за какво става въпрос! даже вече нямат и казарма, че да я сравняват с бременността Mr. Green!
Аз съм си дала почивка тази седмица (за да изчистя окончателно къщата де, не за друго) и другата седмица вече си чакам бебето, хич да не се ослушва! Щото и аз взех да психясвам, че ще пренося !
Утре съм пак на ЖК и малко ме е страх...исках да питам на някоя от вас дали й изтръпват ръцете? Защото моите освен, че оттичат  и по цял ден са едни такива.....все едно има иглички!
 ЧЕСТИТО БЕБЕ РАДА НА galia ilieva baby

# 140
ЧЕСТИТО БЕБЕ на galia ilieva !!   bouquet

Doroty , това с името го споделям , защото ние име сме избрали преди 7 месеца и сега изведнъж-друго име.
Пък ще станем много с моето име.Голямата племенничка ( каката на Рая ) е кръстена на мен.Стига толкова.
А твоето име е много хубаво.

Галиво , тази история като я разказвам, никой не може да повярва , че съм такава кукувица.Голям инат сме овните.

# 141
Добро утро и в първия ден от нашия месец! Дочакахме го най-после! Вече никоя няма оправдание и на шега на майтап е време за ражданееее!
Пийте по едно кафе и беж към болницата и до довечера поне 5-6 бебета, че иначе месеца няма да ни стигне!  Joy

Честита радост на galia ilieva !

Пожелавам ви лек и спокоен ден, момичета! Без нерви и ядове  Heart Eyes

# 142
  • Добрич
Здравейте мацки! Честито на всички станали мами през последните дни,а те май са много1!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Мен по цял ден никаква ме няма с това преместване,но няма как бебето чука на вратата,а ние сега свършихме с ремонта.Аз нямам никакви симптоми за раждане,ама то тихите води...вече доста народ така си роди LaughingЗа днес аз залагам на Aquariel и ася20 Peace

Ема,на мен така ми изтръпват ръцете,особено нощем.И странното е ,че ръцете са ми подути,а крачетата никак Crazy

Приятен ден ви желая Hug

# 143
Добро утро момичета  Hug

Честита рожба на galia ilieva!  bouquet

Аз още съм 2в1. Сега се надявам времето да е хубаво днес, свършвам малко задачки у нас и излизам да хайманосвам из квартала.

siseeи мен често ме прорязва така. Особено като съм седяла или лежала и като тръгна да ставам, не мога да помръдна, толкова остра болка  Sick А тази работа с ремонта, и тук при нас има един където ми иде да го  #2gunfire

Щях да забравя, Честит първи април. Я да видим днес колко бебета ще се излъжат да излязат  Joy

# 144
  • Някъде на път....
Честита дъщеричка Рада на galia_ilieva! Много здраве, късмет и палави игри!   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета, как сте днес - Първоаприлски?  Wink
Няма шега, няма майтап - днес поне 2 бебета да си имаме!  Hug
Априлки ли сме или............  bowuu

Тiffany, мерси за кафенцето - имах нужда!  Peace

# 145
Емма,и моите ръце изтръпват от време на време Rolling Eyes,но поне краката ми за сега се държат Praynig.
Честито на новите мами (от последните 2 дни) за малките бебчовци  bouquet,да са ви живи и здрави и много да ви слушкат!!  bouquet
При мен също започнаха по-осезателни подготвителни контракции.В събота вечерта изживях голямо притеснение(след скарване Twisted Evil ooooh!) и цялата нощ имах болезнени стягания.Уплаших се,че и моят ред е дошъл,а май ми е раничко все още...За щастие овладях положението.В неделя стегнах чантите за болницата(и моите са две Peace),че не се знае кога ще дойде изненадата,като гледам тук във форума какво става Praynig-докато си пишат спокойно някои мами-и айде отишли да раждат Crazy...Тъй че нищо не се знае като сме в деветия месец. Mr. Green
В понеделник пък-вчера-ходих на УЗИ в Търговище ,защото моят док от ЖК,при който вече всяка седмица ходя,последните два пъти изобщо не си мръдна пръста да ме погледне Crossing Arms..И онзи ми доктор в Търговище какво мислите ми казва???След като старателно го мери беборчето ми в продължение на 5 мин.,каза че му излизало с около 3 седмици по-малко Rolling Eyes Sad...Охххх,направо ме хвърли в дълбока размисъл.Но той веднага ме успокои,че всичко било относително!!Голямо успокоение-няма що!! Rolling EyesВсе пак неговия апарат е пъти по-добър от този на моя док,така че,друго освен да си чакам още месец,май не ми остава...
Желая ви късмет,момичета,които днес ,утре или съвсем скоро ще раждате!!!Разказите на вече родилите мами наистина са много успокояващи и могат да послужат за пример Hug.Дано при всички ни мине така бързо и леко!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesАйде,ЧЕСТИТ 1-ВИ АПРИЛ!!!!Да е на берекет Wink!!

# 146
  • в илюзия
Честита бебка на галя илиева  да й е живичка  здравичка.   bouquet

Айде честит ни 1 април , можем вече да открием официално бебевалежа , нече не го откихме преди 10тина дни.  Crazy
Айде и за днес 2 бебета Peace

# 147
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!

Ето че и АПРИЛ дойде  Heart Eyes !!!Аз дето си мислех,че няма да го дочакам,но вече е факт  Mr. Green .Вече нямаме за къде да чакаме и нашия ред дойде  Joy .Хайде да се стягаме и да го запълним с много бебета(поне по 5-6),защото найстина няма да ни стигне месеца ако са по-малко(както е написала Тифани  Joy )

Снощи моят мъж ми каза,че свекъра ми ще заминава за чужбина на 10.04 и да се стягам и да раждам,че поне да си види внучето преди да тръгне  #Crazy .Аде ко да му кажа пред такъв ултиматом  newsm78 .Ще се получи много тъпо ако пренося и свекъра да не може да види внучето преди това  Crazy .Ама пусто не зависи от мен  hahaha .Аз днес усещам едно вдъхновение за чистене и подреждане(за пореден път  Joy ) и се надявам да размърдам бебка и да я накарам да излезе по-скоро .Сега отивам да домакинствам и ще мина по-късно да ви видя.

Приятен ден на всички   bouquet

# 148
Ехооо, априлски мами, хайде раждайте, че да има с кого да си играе моето момче!

Ние сме добре, малко се бавим с наддаването - от раждането е свалил 200 грама и сега докитата казаха да го храня по-начесто, че нали голям мъж ще става. bowuu
Снощи се изакахме с термометър в дупето, че 5 дена милия не беше акал  Sick
Айде да не ви занимавам с мойте миризливи разкази (вие ще ги преживеете съвсем скоро!)

Цунки на тумбаците!

# 149
Ей - някой да не излъже, че тръгва да ражда само, че има да го мислим
Айде аз съм си харесала днеска да е - ама не би!!!
Нещо не ми е родилно тая сутрин

Общи условия

Активация на акаунт