LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 741
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 330
мами,малко тъп въпрос ,но къде се вписва 2ри акаунт и от къде се влиза./ще пазарувам с 1 и съща кр.карта,предполагам че може/

Правиш си нова регистрация, с друг е-мейл и това ти е новия акаунт  Grinning

# 331
МОмичета на френски или английски се разправяте с франсетата за неполучени пратки? Смятам да им пиша мина повече от месец от 24.02  Sad

# 332
  • Враца
аз на английски...пследния път доста развален защото препрявях писмото и накрая се оказа доста странно, но Сабине разбира всичко...голяма фенка съм и на таз женка..хване ли се с проблема няма отказ ...не мага да кажа същото за Джули  hahaha

# 333
Да ви попитам нещичко и аз току що пуснах поръчка като си смених само адреса продължих по всички стъпки и накрая вместо да ми каже че ми е приета поръчката ме върна пак на кошницата,дали да изчакам до утре да видя дали ми е приета или пак да провам да я пусна newsm78

# 334
Iliana би ли ми казала размера на това златисто потниче моля те ,много ми хареса и материята дали е приятна,разтеглива или има едни такива как да кажа "боцкави"

Благодаря ти предварително..... Hug
Боже.....как си падам по- moresmileзлатистите дрешки......ау.....
Напомними утре на ЛС ,че го сложих да се пере .Материята приятна и не боцка .

# 335
  • Sofia

stefka_todorova току що получих същия(код и писмо) на новия акаунд...Пробвах го дава подарък...ПАРИ... Shocked...това показа преводача.Направих акаунда преди 2 седмици и от няколко дни ме затрупаха с оферти,но нищо съществено,само реклами и кода за раничката...А сега това...
И аз имам такова писмо с код ,който ми дава някакъв подарък "support",даже и цвят има-сиво newsm78

# 336
  • в реалността
Момичета сигурна съм,че мястото ми не е тук,но незнам кого да попитам, а повечето от вас са доста вещи в онлайн пазаруването.Харесала съм си два модеа на пума на страхотни цени,но незнам къде да търся магазин с доставка до бг, който да ги предлагат, ако някой можед а ми помогне с линкове на магазини,които предлагат доставка до БГ ще бъда благодарна.А ето това са въпросните обувки:
www.finishline.com/store/catalog/product.jsp?sourceid=channel&am … ing-_-n-_-product
www.zappos.com/n/p/dp/24480285/c/151.html
Помогнете ми,моля ви! Praynig Praynig Praynig

# 337
Днес получих малки колетчета от намалението на Найк. Един сак, 2 тениски и 1 блуза. Бях ги разделила в 2 колета с код colis.

# 338
  • sofia
Остана ли някой без каталог, че аз получих вече втори да му го подаря...

# 339
  • Sofia
не са нова колекция,от зимната са Peace

В такъв случай може ли още малко да се намалят? 10 евро още примерно? Или съм много нахална... Просто да знам да продължавам ли да търся код, защото вече от 2 часа пробвам. Crazy
имаше някакъв код за 50евро намаление от 100 евро  поръчка.Виж в темата с кодовете

# 340
аз нямам каталог Praynig
как ги получавате?
в сайта ли си ги поръчвате newsm78

# 341

Остана, аз. Cry
Да взема да се оплача, току виж ми пратили... Mr. Green

# 342
  • sofia
Не, никак не съм ги поръчвала. Май за акаунт по каталог идват, не знам  newsm78 . Вече го обещах вторият де. Но ако искаш, ще ти дам първият, аз вече го разгледах  Grinning

# 343
може ли линк на умброто моля

# 344
и аз нямам, а имам 2 акаунта.  Sad
Защо ме забравиха тези хора, искам и аз  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт