LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 742
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 660
текстилна е, не е чак толкова ефектна, но не е и лоша

# 661
Да и при мен така се е получи,моите януарски поръчки доидоха (над 100евро са),но не са ми изтеглили парите Laughing..скоро разбрах.....след това имам над 15 поръчки а за тях са ми изтеглили парите...странна работа,но аз съм и оставила в картата пари ако искат да си ги теглят ако не.....
Маи ще черпим.......... beer3 cheers beer2

Аз това се чудя-да харча ли парите или да чакам още!  newsm78 Има ли някакъв срок извън тези 45 дни, в които могат да си поискат парите със задна дата?

# 662
  • София
Stefoni, дай моля те линк за този панталон  Praynig

Заповядай:

този е за по-високи от 165 има го и в друг размер за по-ниски от 165  Peace

Днес ми дойдоха сандалките:

в сребърно - супер, супер сладки и елегантни!!!! Изключително нежна обувка! Дано само каишките не вземат да се лющят или напукат... Взех 37-ми номер, стелката е 23.5см. Подметката е доста твърда, но не и неудобна (незнам как е ще е при по-дълго ходене). Аз имам тесен крак, и винаги съм носила само 37-ми номер, но тази обувка е наистина на ръба да не ми стане (като спартанките с камъчетата) - плътно по крака ми е отвсякъде (дори спартанките са ми по-свободни).

Мерси за линка към панталона и много те моля да направиш снимки и на дамските сандалки  Hug  Hug

# 663
В пощата на Дружба 1, клон 1592 има 2 пакета. Средно големи са, но не са моите. Естествено гадната пощаджийка не поиска да ми каже на кой са. Аконякой чака, да бега натам Hug

# 664
  • София
Да се отчета....получих 2 поръчки от пощата с дати 21 и 23.03. съдържащи следните неща:

Този потник в червено ми харесва, но ако беше една идея по-дълъг щеше да е идеален.....а за парите си още повече /чакам го в още един цвят/
Тази туника на цветя е коментирана.........много е хубава, но според мен идва по-голяма за размера си.......досега винаги съм си взимала 38/40 и са ми били идеални, но тази ми е голяма и ще замине в Продавалника  Cry
Този потник на "Актив Уеър" също ми е голям и ще прави компания в Продавалника на туниката....иначе ми харесва
Тази в цвят пъпеш много ми харесва
Тази за мъжа - става, трикото е по-тънко
И тази за него също много ми хареса
А тези дънки за детето са направо отвратителни......взех по-светлия вариант и на местата където е леко по-светлото все едно са захабени....като ги изпера ще видя дали ще придобият някакъв по-приличен вид.

Това е засега.....надявам се да пристигне още някоя пратчица тези дни  Peace

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 22:01 от sparkk

# 665
  • София
sparkk ,
 Какво представлява цвят пъпеш?
Линкът към двете мъжки блузи май е един и същ.

Момичета, все се каня да ви питамя като купувате за половинките от '' момчешката '' номерация, предполагам вземате размер 180, не им ли късеят ръкавите newsm78. А половинките ви колко са високи- около 180 или повече

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 20:14 от marissha

# 666
В пощата на Дружба 1, клон 1592 има 2 пакета. Средно големи са, но не са моите. Естествено гадната пощаджийка не поиска да ми каже на кой са. Аконякой чака, да бега натам Hug
Дано има за мен, чакам от 19.03 baby_neutral

# 667
  • Стара Загора
Момичета, все се каня да ви питамя като купувате за половинките от '' момчешката '' номерация, предполагам вземате размер 180, не им ли късеят ръкажите newsm78. А половинките ви колко са високи- около 180 или повече
До сега сьм взимала само един суичьр на моя мьж. Той е 174см. порьчах номер 180 и му заспа. Peace

# 668
Привет
в 1336 има 5 пратки ако някой чака за този клон да се разходи
Има някаква нова...силно ошашкана леличка...каза че нямало нищо за мен ровейки в тефтера...
помолих я да провери....онези белите пликове със зелени картинки ...и случайно там се оказа и моята...чака ме от 20.03, а аз след това взех две ама както и да е  hahaha

Маратонките бебешки на AWS сивите за пясъчника...по-добри са на живо и на малкия са му удобни явно...не иска да ги сваля .....тениски без ръкави за него...нищо особено..за яслата стават да ги мърля
Бях ги пуснала със 65129 ....явно са ми анулирали кода само...получих ги на реалните цени

получих и чаршафите ...тези на пеперудите и тези с цифрите
страхотни са...цветовете са много свежи...и тези за нас...синьо-сините лабиринт
само се чудя защо са с такава странна форма...дали за да се подпъхват под матрака или де да знам   Joy ако някой има подобни да сподели ако знае за какво са им тези израстъци в добавка

# 669
Я кажете, тези сандалки отговарят ли си на номерата? Или са по френската +1. Аз тук съм 35-36 според марката, а не типа обувка. Идеи...36 или 37 да си взема???

А пък тези прелестни сандали са намалени с 50% (или поне аз сега виждам):

# 670
Може ли пак да попитам за тези:

Мерки за 36 и 37 номер някой може ли да даде? Моооолллляяяяяяяя  Praynig

# 671
  • София; Дружбето
И аз ги видях и се израдвах ама не са за мен. И на мен обаче не поискаха да ми кажат за кого са Crossing Arms ПОне каталог да ме огрее ама и това няма

# 672
  • До хладилника, който обичам
Я кажете, тези сандалки отговарят ли си на номерата? Или са по френската +1. Аз тук съм 35-36 според марката, а не типа обувка. Идеи...36 или 37 да си взема???
Точно тези не знам, но подобни м.г. взимах от ЛР - взех 40, вместо 39 (че нямаше) и са си ми големи Rolling Eyes Така си седят, чакат ме да се наканя да ги пусна в Продавалника.
Та, за сандали - точен номер, мисля аз.

# 673
Момичета, които и миналата година сте пазарували, да имате на идея кога "нашите хора" ( Wink) ще заредят нови играчки. От края на декември ги чакам. Тогава изпуснах едни готини играчки и сега всеки ден проверявам. Ама няма и няма. Sad Дали чак за Коледа ще заредят?

# 674
Някой случайно да е поръчвал преди време тези еспадрили

36 или 37 ако може да ми даде сантиметри на стелката да се ориентирам

Общи условия

Активация на акаунт