LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 56 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 51 741
  • 1 130
  •   1
Отговори
# 1 020
Момичета, препоръчайте ми моля ви някакъв хубав спортен панталон. До сега не съм поръчвала и не знам точно към коя марка да се насоча. )))

# 1 021
 :peace:Ako e мастър кард-не може-и  въобще ОББ са  ooooh!

# 1 022
:peace:Ako e мастър кард-не може-и  въобще ОББ са  ooooh!

Хайде сега... не така. Плащам с 2 броя Мастър кард на ОББ и не съм имала никакъв проблем. Вече две години така... Имам и международна дебитна карта пак на ОББ, с която също плащам. Единствено не може с Виза Електрон на ОББ.

# 1 023
  • Някъде там на юг...
Ех, момичета, момичета........

Толкова бях очарована от тоя Ла Редут и изведнъж всичко се срина.......

Обувки и детски дрешки мога да си поръчвам, но дамски дрехи никога  Peace Открих ги най-после - цял магазин - Ла Редут, Актив Уеър, Зара, Палмърс.....меле, мале.... ooooh! Да ги чакам аз от Франция и да се чудя дали ще ми станат  Laughing Не благодаря  Laughing А цените са същите както ва сайта, дори и по-ниски, само че в лева  Joy Joy Joy

П.С.: Става въпрос за магазин в южна България. Всичко се шие тук (аз знаех, ама не предполагах, че е под носа ми  Joy)

# 1 024
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми моля ви някакъв хубав спортен панталон. До сега не съм поръчвала и не знам точно към коя марка да се насоча. )))
От личен опит мога да препоръчам този, ако обаче те устройва с такава дължина - до коляното. Страхотен е като кройка и много хубаво стои.
http://www.laredoute.fr/vente-corsaire.aspx?productid=324131011& … e&pagesize=16
А иначе и този изглежда добре на снимката, но нямам лични наблюдения.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-active-wear.aspx?pr … e&pagesize=16

# 1 025
Здравейте.
Да помоля,ако някой има тези балеринки  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3991490& … ue&ksource=-1 да каже дали си отоварят на номера или и те са +1

# 1 026
  • Там....където всичко е възможно ....

Обувки и детски дрешки мога да си поръчвам, но дамски дрехи никога  Peace Открих ги най-после - цял магазин - Ла Редут, Актив Уеър, Зара, Палмърс.....меле, мале.... ooooh! Да ги чакам аз от Франция и да се чудя дали ще ми станат  Laughing Не благодаря  Laughing А цените са същите както ва сайта, дори и по-ниски, само че в лева  Joy Joy Joy

П.С.: Става въпрос за магазин в южна България. Всичко се шие тук (аз знаех, ама не предполагах, че е под носа ми  Joy)
И аз мисля така ама пуста му тръпка Mr. Green
Иначе за износ за Франция шият в Кърджали има и малко фирмено магазинче.Доста от продуктите срещам в редута Wink,но там са на четворна цена Whistling
Обаче крастата си остава да го намалиш с кодче Joy

# 1 027
  • на село

П.С.: Става въпрос за магазин в южна България. Всичко се шие тук (аз знаех, ама не предполагах, че е под носа ми  Joy)

Mopsy, кажи къде е магазина  Grinning, нали си от Хасково/ако не се лъжа/ и аз съм във вашия регион.
Може и на лични  Hug.

# 1 028
Teo, Aлекс, благодаря ви Hug

Май ще стане номерът и при мен - кредитната карта ми я издадоха вчера при покупка на лизинг на телефон, пък като чета из нета картите при лизинг на телефон от Глобул са само Мастеркард. Дано Peace Ще видим като си я взема Wink

# 1 029
но и на мен са ми пратили грозната покривка със салфетките  #Cussing out
Много ме е яд, аз исках приборите. Да си бях пуснала БД  Crossing Arms

Кой код си използвала? Защото за "хубавите прибори" съм срещала поне 3 кода

# 1 030

П.С.: Става въпрос за магазин в южна България. Всичко се шие тук (аз знаех, ама не предполагах, че е под носа ми  Joy)

Mopsy, кажи къде е магазина  Grinning, нали си от Хасково/ако не се лъжа/ и аз съм във вашия регион.
Може и на лични  Hug.

Ееее,защо на лични,има и други от региона Grinning Ще ни спестиш доста парички Laughing

# 1 031

Може и на лични  Hug.

Ееее,защо на лични,има и други от региона Grinning Ще ни спестиш доста парички Laughing

Пък и тези, които не сме от региона може да се възползваме  Hug

# 1 032
и аз почти по темата...но не съвсем
някой да е получил подарък чаши ....от тези с керамичните лъжици и 2-те купички във виненочервено....ако може да ме ориентира колко тежат горе долу
защото имам една неполучена от 12.03 с този код...и се чудя за митница ли е или да късам нервите на новата лелка в пощата...понеже всичко от март пристигна даже и тези за митница

Какво имаш заедно с тях? днес ги получих заедно с 2 тениски и сутиен в картонена кутия - всичко беше около 1.7 кг.

едни бермудки дънкови за дребния и едни камуфлажни панталони

ами на границата си - пакетчето на чашите тежи....те са тежички, а и са положени в гнездо стиропор , плюс солидна картонена опаковка отгоре.

# 1 033
  • Там....където всичко е възможно ....
От автогарата в Кърджали към бул.България в ляво едно малко фирмено магазинче е .От там съм си взимала потник които струваше 5лв.,а в саита съм го виждала 15 евро Peace
Тогава ми казаха ,че шият само за износ за франция,по късно като разбрах за редута ми стана ясно точно за къде шият Peace

# 1 034
Честно казано и аз съм виждала в магазин неща на Ларедут, но нито бяха по-евтини, нито по-качествени.
Потници за по 10-12 лева, които отгоре на всичко са и с дефекти, подгъвите като оръфани или с дупки по шевовете. Мерси.
По-добре от редута отколкото така. А къде се шият не ме интересува, важното е ,че за да го изпратят за редута поне е минало някакъв качествeн контрол, иначе ни пробутват боклуци на уж ниска цена.

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 14:22 от Емия

Общи условия

Активация на акаунт