Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 503
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 540
Аби, отговорили са ти - едри са триците от големите опаковки, ама аз едрите по-ги харесвам на вкус.
Аз видях за първи път миналата седмица. Купих, за да ги пробвам, но фините ми допадат повече. В прясно мляко с канела ми напомнят грис и мляко с ориз. Гладна кокшка...  Joy
Джани, уби ме твоят мъж.  Joy
Пиле, Пиле, гледай каква съм разсеяна - честит празник вкъщи! Да ти е жив и здрав!
Смайлис, чудесни резултати от ударната. Успех и нататък!   bouquet
Ори, по-вкусни са ми. Нищо друго.
Тоби, добре дошла!   bouquet
Кате  Hug

# 541
  • Варна
 Играчка-плачка, аз съм под въпрос. Има вероятност да не съм в града. Но ако идвам ще ми сместите едно дупе място нали  Wink
Все ти гледам надписа под лентичката , за ударния етап имаш впредвид март месец нали, а не април ?
Орелия  Hug
Вещи, май ще пробвам рецептата , хареса ми на пръв прочит.
Само аз ли си купих книгата с рецептите , никой друг не пише нищо за нея  newsm78

# 542
Здравейте майчета
прочетох в кърмаческия форум, че тази диета става за кърмачки, и сега започнах да попрочитам част от нещата в първия пост, защото 90 и няколко теми няма да мога #Crazy
разбирам че няма да правя ударния етап и трябва да хапвам предимно белтъчини, малко овесени трици, зеленчуци , плодове ограничено, никакви въглехидрати освен плодовете newsm78
аз трябва да сваля около 18 килца  Embarassed, за да стана супер, но ако сваля 10 поне тази година ще е много добре
снимките ви ми подействаха много обнадеждаващо, направо сте супер!

# 543
Момичета от Варна действително има овесени трици в пикадили до окръжна ,както Karelia78 каза,
Abrakadabra  аз отпадам от поръчката за сега ,сестра ми е купила от там нямало е на щанда и се е обадила от склада са изкарали
prysila книгата хубава ли е заслужава ли си да я купуваме има ли интересни рецепти ,да не са само за френската кухня?

# 544
  • Бургас
Много пишете .....маркирам и отивам да чета....
Току що разгледах снимките от срещата-момичета прекрасни сте!
prysila  как е книгата,аз още не съм я купила...подходящи ли са рецептите за бг

# 545
Да разбирам ли, че няма опасност от пристрастяване към този Лаксит, Smileys ?  

# 546
  • Варна
Фен, Деница, още не съм я прегледала подробно, но прочетох няколко рецепти в книжарницата и стават с български продукти. Първото ми впечатление е , че рецептите не са сложни за приготвяне.

# 547
Smileys, радвам се, че имам една почти адашка.  Hug
Да се отчета и аз, нищо, че днес ми е първи ден: Едно к. мляко дотук и много вода...включително безброй прибежки до двете нули. безумие някакво! Нямам кантар, затова не знам какво се случва, ама даже не съм гладна. Стискайте ми палци да не ме изкушат довечера в къщи, макар че съм предупредила изрично за намеренията си за трайно вталяване.  Peace

# 548
  • Пловдив
Рали, прекалено малко ядене до тук. Досега трябваше да си яла 2-3 пъти  и да е включено и месо или риба.

# 549
Вещичке,
нямам нищо подходящо подръка и наблизо.....няма начин. Нищо, утре пак ще си спретна един "първи ден". Днес ще го броим "разтоварващ". Wink

# 550
  • София/Осло

....смуках за гърло, и до днес още задържам ......
Mr. Green
простете и ме приемете такава каквато съм  Joy Joy Joy Joy
бойна слава - бой -на слаБа, как си душоооооооооо първоаприлскаа  Laughing  Hug Hug
пиглет- ми смятам, да ти кажа, че с първите редове на тоз пист се представих подобаващо  Laughing  Heart Eyes
стунджиии, а къде ти е Елица а , ти затова на търпиш режима  Crazy..жадувало ти тялото за плодове ,то мойто ако знаеш за кво жадува ,ама айде че е светло още вън да не подхващам отсега  Sunglasses
амери -не се подлъгвай по хербалайф.... Peace
джани - сладурчест мъж си имаш  Joy
перлич - еххххххх подновила си фотосесията, липсваше ми определено твоята визия  Hug
Бонита Орелия -  Hug, some like it hot  нали знаеш ,та така и с триците..глезотии разни  bowuu
дидка 74 и смайлис - внимавайте с Лаксита на Тошков-пълен е с нишесте  Peace
за целия фен клуб  Hug Hug Hug

# 551
Момичета, за обяд хапнах вакумирани пилешки пържоли, но едва като ги изядох прилично видях, че на опаковката пише, че съдържа 2% соев протеин. Това антирежимно ли е? Да се чувствам ли виновна  Rolling Eyes?

# 552
  • Варна
Момичета, за обяд хапнах вакумирани пилешки пържоли, но едва като ги изядох прилично видях, че на опаковката пише, че съдържа 2% соев протеин. Това антирежимно ли е? Да се чувствам ли виновна  Rolling Eyes?
Ами по принцип не е желателно да се ядат,защото съдържат допълнителни боклуци освен месото, но ако е нямало нищо друго, е по-малкото зло от някоя вафла например.

# 553

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Да струва ми се почти всички и аз не правя изключение ,опитай  чай -сена(майчин лист ) или  чай сание ,чаша студено прясно мляко или чаша топла вода сутрин на гладно , при някои ленено семе действа , в аптека ми препоръчаха зарсена !

Пиги  newsm59 и от мен !

# 554
Здравейте Дюканки.
Аз на шега - на майтап, започнах преди 10 дни и дисциплинирано продължавам. Напрвих само 3 протеинови - ударни дни, защото имам само 5 кг за сваляне /поне така си мисля Rolling Eyes/. Вече съм на смесен режим. Равносметката досега е 3 кг. Ама леко мзе да ми писва и да се демотивирам. Какво ще ме посъветвате - да започна захранването ли или да продължа до заветните 5 кг?

Общи условия

Активация на акаунт