Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 402
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 885
Бачи,благодаря за рецептата. HugПревъзходни са Peace
Момичета а къде е рецептата ? Hug
На първа страница в нашите рецепти.В десерти П Peace

# 886
Фен, в сайта е качена  Peace
Страхотни са  бухтите ,а не залепват ли ? newsm10 леле потекоха ми лигите ..........

# 887
Фен, в сайта е качена  Peace
Страхотни са  бухтите ,а не залепват ли ? newsm10 леле потекоха ми лигите ..........
Не, не залепват.Сипах ги с лъжица в нагорещен тостер и ги захлупих Peace

# 888
Scorpi_D5-8 минути

# 889
Леле,нямате изчитане. ooooh!
Поименно няма да казвам нищо,че докао прочета и всичко забравих. Embarassed
При мен нищо ново-50кг съм.
Гледам,че има криза за трици,предложих преди,предлагам и сега,който иска мога да пратя.Само,че има само в малки пакети по 200гр. И гледам че говорите за лъжици и грамове.На мен пакет ми стига за 1 месец  Shocked,по 3 лъж. на ден,но няколко пъти съм правила неща с пшенични.Лъжичката ми е точно като снимката която показахте,премерих я на електронният кантар и 3те лъжички излезнаха точно 17 грама. Rolling Eyes По толкова ли да си ям,гледам,че някой спомена за неефективност,ако са под 25грама.
И въпрос за тези страхотни бухте на Бачи,дали има вариан да се направят в нещо друго,понеже аз нямам такъв уред. Embarassed
 Hug Hug Hug Hug

# 890
Орелия,извинявай,но нямам спомен какво си ме питала.Досега която ме е питала съм отговаряла.Извинявай,явно съм пропуснала за ролцата.

# 891
Гледай как си навих часовника с половин час по рано за утре с тия бухти Joy Joy
не смея да ги направя от сега че съм си изяла дневната доза трици  Laughing
Перле Hug Hug

# 892
При мен нищо ново-50кг съм.

А колко искаш да станеш  Rolling Eyes И колко си висока  newsm78

Бухтите са страхотийски! Утре ще омета няколко за закуска   chef

# 893
Що бе, и аз съм 50, но ако можех да съм 47-48, щеше да е по-добре /164 съм ниска Laughing /. Всеки си знае сам как се чувства в кожата си, а и сега е модата на мноооого кльощавите.  Mr. Green

# 894
Гледай как си навих часовника с половин час по рано за утре с тия бухти Joy Joy
...
направи ги с една лъжица трици  Laughing
Перле Hug Hug  Joy Joy
Момичета Simple Smile)) Голям майстор фотограф се извъдих - там е майсторлъка  smile3506 newsm53

# 895
Сега и мен ме запалихте да си купувам такъв тостер заради тия бухти! Оня ден скари показвате, днес-тостери, добре че поне машини за хляб няма да показвате! Laughing
Mi Lady, добре дошла при нас, искрено ти желаем успех! Peace
Валонте, Lady A- и на вас също успех! Peace
Клер, добре дошла отново! Дано този пък направиш нещата както трябва! Hug
Дидиживко, Честита 3 фаза на мъжа ти! И ти ще успееш! Hug
mmq, честито минусче!  bouquet

# 896
duhi_puhi ами на тия 158см височина,направо съм со дебела,а и са все в дупето,нагоре съм слаба. #Cussing out Искам към 45-46,абе искам да падна под 50.

Джини същите килограми,пък си 6санта над мен.Смятай,какво е положението при мен. Sad

# 897

Мерсаж Hug
заминавам да ги правя утре ще показвам
Приятна вечер на всички сладурки Hug

# 898

Момичета Simple Smile)) Голям майстор фотограф се извъдих - там е майсторлъка  smile3506 newsm53
Супер,супер са newsm68 newsm68 newsm68 newsm68Ометох ги всичките+едно парче сладкишче.Голям срам -голяма съм ламя Embarassed Embarassed Embarassed
Айде,чао отивам  newsm39 jump

# 899
  • Варна
Продължавам kaffeetrmker_2
Не мога да ви изчета, бе
Волна, прочетох какви си ги свършила   action032, дано това ти раздвижи "умрелия" метаболизъм
Славе, честито ти 1 килце по-малко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт