Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 590
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро, момичета! Пиглет, браво - направо стархотен резултат. Пожелавам такъв на всички нас.  Hug
На новичките, добре дошли и успех в начинанието.  Peace Търпението при нас се възнаграждава винаги, при едни по-бързо, при други малко  по-късно. Но трябва воля и ...добро похапване (режимна храна де).  Joy  И мен на моменти ме гони глад, но си хапвам режимни храни и съм добре. Според Дюкан съм близо до целта (60кг), но според мен - все още не (57кг, при 165см. височина), пък ще видим кой е прав - Дюки или аз.  newsm78  Успешен и усмихнат ден на всички!:bouquet:

# 316
Забравих да се отчета тази сутрин - няма ги килцата!  Grinning Всичко е наред след протеиновия понеделник.  reverance

Скорпи, честито намаление!  Hug
КатеHug
Зазу, отивам да си налея едно шишенце вода от автомата.  Simple Smile
Милена Михайлова, успех!   bouquet
Кременка, здравето е най-важно! Сега приоритет трябва да ти бъде да се справиш с алергията. Тези неща не са за подценяване.  Peace
smileys, добре дошла и успех!   bouquet

# 317
Кременче, взимай мерки отрано, защото може да стане хронично ако не се лекуваш  Rolling Eyes Съветвам те да се обърнеш към хомеопат, по-добре ще ти се отрази от мазилата, защото в общия случай са само временно решение.. А и винаги кожните проблеми са израз на нещо, което става вътре в организма.. Ако искаш пиши ми на лични  Wink

Аз пак си нямам минусчеееееееее Sad пфуууу мразя го тоя кантар. Ама как 10 дни подред не спря да показва 79,100 ! ама точно толкова  Crossing Arms Егати задържането и чудото.. Поне малко да мъдраше насам-натам за разнообразие  Rolling Eyes

# 318
Ехооо
Утро.
Честити 1-ви април!

Ето снимките от слабо време, които обещах на момичетата на срещата.
http://picasaweb.google.com/eleonoraa/MamaSlaba

# 319
Здравейте момичета днес е е ден на лъжата така че умната   Mr. Green

kremena-защо не опиташ с хомеопатия ,от личен опит знам че този метод е по-добър ( и дъщеря ми и сестра ми имаха доста сериозни алергии и се оправиха с хомеопатично лечение )а може би няма да се наложи да спреш и  режима ,отколкото традиционната медицина -ще те наблъскат с химия и резултата ще е съмнителен !

Piglet -мечтая си един ден и аз така да изглеждам ,страхотно изглеждаш !  newsm74

# 320
                      bouquet   ЧЕСТИТ    ДЕН     НА     ШЕГАТА       bouquet
Здравейте , милички мои   Hug
Днес се е  паднало да лъжкате - ех , че весел ден ще бъде  Joy В главата са ми нахлули
хиляди идеи кого как да излъжа  hahaha hahaha hahaha
Пуснете дяволчето си на свобода - нека се развихри днес  newsm36
Само...внимавайте , че ни грозят и две опасности :
      -  да не ни порасне носът от много лъжене  Outta Joint
      -  да не станем ний балъци за някой друг   Mr. Green

Вещи , много се радвам за 10-тичката - направо съм като малко дете  Joy  Joy  Joy

Момичета , снощи имаше трици в магазинчето на спирката на 72 до х-л " Плиска" .
Днес ,на обяд,  пак ще се отбия там и довечера ще ви пиша.
Май пак трябва да се запасявам  newsm78  ,че у дома вече сме три дето сме на режима  Grinning

# 321
Добро утро на всички, Честит 1-ви април и от мен
От днес съм на диета, стартирам 56 цел 50-51 колкото сваля.
Честито на всички свалили па някое килце и преминали н следваща фаза на диетата.
Успех от мен

# 322
Ехооо
Утро.
Честити 1-ви април!

Ето снимките от слабо време, които обещах на момичетата на срещата.
http://picasaweb.google.com/eleonoraa/MamaSlaba
Мамицооооо, колко кила си тука бе Shocked
Ш съ скършиш още малко ooooh!

# 323
Добро утро съдюканки, изтребителки и прехвъщачки!   bouquet
Смях се с вашите промени в титлите ви  Joy Joy Joy Joy
Честит празник дами! Вижте на какво попаднах тая сутрин:[ ..., че смехът лекува; че смехът може да удължи живота ви, да ви накара да отслабнете, и че има цял куп благотворни ефекти върху организма; че в някои болници по света провеждат терапия със смях след сериозни операции; и че тъжните, сериозни филми (разбирай: драмите), влошават оросяването на мозъка, а комедиите - точно обратното - го подобряват значително. /b]  Ей сЯ ми се изясни защо отслабвам толкова бързо, ами защото имам вас, с вас е весело забавно винаги и те килцата си се топят... Прегръщам ви, милички!    Hug bouquet
Сузи -пак си сервирала  кафенцето!  bouquet
Бачи - стратен поздрав! И на теб!
Мишле - Кураж мила! Всичко ще се нареди при теб, само вярвй!  bouquet
Пиглет и мама Веси - поразителна разлика дами! Страхотни резултати!  bouquet
А пък Перличка - ти си ми един от стимулите тук, хич не се тревожи аз г**  не видях, само слабо красиво тяло!   bouquet
Мамица - смая ме бе мацко! Супер си!Не се тревожи Дюкан ще те оправи... Wink   bouquet
Сънче - браво кантарчето ти! Слуша те днес за празника!  bouquet
Честито на минусчетата!  bouquet
Добре дошли на новичките ни!   bouquet
Милена Михайлова - Успех! Ще се справиш!  bouquet
Аз утре ще се тегля, че днес и кантара сигурно ще лъже Joy пък едн килце тука ми се ошлянква нещо... но ще го пратя в историята тия дни!
Приятен, весел, отслабващ ден и по малко да ви лъжат...   bouquet

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 09:30 от Mimi_Georgieva

# 324
Mamica #Crazy
: smileys добре дошла  bouquet
Скорпи newsm10
Тамън се чудех ,кой е откраднал песента на Бомбето ... Mr. Green

# 325
Добро утро момичета.Минаха и моите 5 дни ударен режим-1,500 кг надолу за този период.Сега се чудя каква схема да карам.
Сьн,КриКри,Катя благодаря Ви   bouquet

А ако наистина се наложи да прекьсна после ще трябва да започна пак отначало-ударен режим и т.н,нали? На някой друг дали му се е налагало да прекьсне режима по здравословни причини?
Креми не се приеснявай.При разумно хранене няма да качиш много килограми.Аз започнах с този режим миналата година в края на юли и карах така до ноември.За целия период свалих10кг.Но нали знаеш ,че никога всичко не може да е ок ,та по закона на Мърфи и при мен се получи така.Но при мен проблема беше със зъбите-вадене,протези,мостове-та така се хранех с това което можех да гълтам без да дъвча.Така до скоро,когато се почувствах добре  и реших отново да се върна към режима.За този период от 4 месеца качих около4-5кг.Сега почнах пак от ударния етап и продължавам.Дано отшумят по-бързо проблемите ти.Но най-важно е здравето,затова първо гледай него.Успех

# 326
Кременче, взимай мерки отрано, защото може да стане хронично ако не се лекуваш  Rolling Eyes Съветвам те да се обърнеш към хомеопат, по-добре ще ти се отрази от мазилата, защото в общия случай са само временно решение.. А и винаги кожните проблеми са израз на нещо, което става вътре в организма.. Ако искаш пиши ми на лични  Wink
почти едновременно сме писали newsm10,аз съм на същото мнение !

# 327
Добро утро момичета,
днес кантара ми си седи на едно място, което е супер като се има предвид ,че вчера вечерта реших да си правя кексче в микровълновата уж за закуска,но когато го извадих и като ми замириса на хубаво \аз му слагам ванилия\ и неустоях и го излапах за десерт.И не спрях до тук ами тази сутрин станах по рано да мога пак да си направя- май се пристрастявам.
Иначе от днес към режима се присъединиха батко ми и племенника ми те отначало като им виках да почват с мен не ме взеха насериозно ,но сега като ми видяха резултатите и те започват , а те определено имат нужда ,защото и двамата са по 100 и нагоре.
Честито на всички ,който имат минуси.
Добре дошли на присъединилите се към режима няма да останете разочаровани.
ЗлаВещица благодарности , че си се погрижила и за мойте мерки Hug  bouquet.Чудя ти се как смогваш да се занимаваш с всичко.
На всички лек и отслабващ ден Hug

# 328
  • В полето, под тепето.
Започвам от днес!
За днес съм решила да хапна 3 яйца и 2 ч.ч. кисело мляко. Утре 2 кофички кисело мляко и малко извара.

Хе, това беше първоаприлска шега Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 19:05 от Теси

# 329
Започвам от днес!
За днес съм решила да хапна 3 яйца и 2 ч.ч. кисело мляко. Утре 2 кофички кисело мляко и малко извара.

Това за закуска нали  newsm78 .. Да не кажеш, че за целия ден  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт