Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 574
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 345
Кри, опасна си!  Hug Как я разконспирира?  Laughing
Пиги, честити рожден ден! Много здраве, късмет, любов и успехи!  Hug  newsm59
Глезоран, физическите упражнения ги остави за по-нататък. Дюкан препоръчва да не се спортува в ударната и във 2-ра фази.  Peace Чай можеш спокойно да пиеш, дори е желателно, за да избягваш проблемите с 00, само гледай да не е сена, че изтънява червата.  Peace
АбиHug

# 346
Ама за една година качих 30 кг. После забременях и качих още 45 Simple Smile
Значи на снимката тежиш 8 кг или не съм добре с математиката  Joy
Супер снимки, ееееееееех! Пожелавам ти да си върнеш телцето!  bouquet
Офффф
На снимката съм 50 кг. Тов апреди 6г.
После спрях цигарите и застоял живот заформих и започнах след вечеря да ям 5 мури. Ама нали до 30г. възраст съм била слаба и си помислих, че мога така до забрава. Крайния резултат за 1 година плюскане станах +30 кг. т.е. станах 80 кг. После на толкова забременях. Бременна качих още 45 = 125 кг.
Като родих бях 110 кг. От тогава до сега 4 години вече смъкнах до 80 кг.
Сега се боря с килата от преди бременноста.

# 347
Честит рожден ден на Пиги!  newsm59 Бъди много здрава, щастлива и винаги усмихната! Весел и усмихнат ден!   bouquet

# 348
Пиги, честит рожден ден!   bouquet
Здраве, щастие, много любов и само хубави мигове ти желая!  newsm59 newsm51
А почерпката ти предизвика в мен слюнкоотделяне... Wink
Кри Кри - размя ме с твойта математика  Joy Joy Joy
glezoran - намали тренировките сега временно, Дюкан го препоръчва!Не всеки ден! И аз бях свикнала да тренирам всеки ден на Кростренажора, но откакто почнах режима го ограничих до 2 пъти седмично и намалих времето на 30 минути, само на 1 скорост! Успех! И без тринеровки ще стане!  bouquet

# 349

Съвсем сериозно ти предлагам да ти изпратя трици. Днес ще ходя да купувам. Дори се замислям дали да не купя повече (за всички момичета от Варна) и да изпратя по автобуса една чанта трици, а вие да си я разпределите.
Да супер   е предложението   newsm17  ,ама да не е първоаприлска  newsm78,включвам се и аз нали може   Hug
Иначе тук кризата е голяма  Sick

# 350
добро утро и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мамица--пожелавам ти да си върнеш предишните кила
на снимката изглеждаш страхотно Peace Peace

На всички с намаления--честито момичета Hug
Сънче чудесни новини Hug

Пиги честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet

Кремена--успех,и стискам палци Heart Eyes
Кри-агент 007 Heart Eyes Heart Eyes

тези, които пропускам

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

днес нямам увеличение,нямам и намаление Thinking
мислех си ,че като прегреших уикенда ще покача  newsm78
но ,слава богу няма за сега + Praynig

продължавам момичета напред
да ви кажа,имам си нужда от поступване профилактично  Wink Wink
лек и усмихнат ден на всички Hug Hug Hug

# 351
Абе на мен ли ми се струва само или през 1-2 странички чета "прегреших ама.."  Rolling Eyes
Какво става тука  newsm78

# 352
  • София
Фоли, лек път и приятно изкарване!  newsm01   umbrella  Wink

Щурмовак  Hug Ще пътува тя Фоли, зад Варна ще иде!  hahaha hahaha :hahaha:1 април! Laughing

# 353
Добро утро,момичета Hug
Честит 1 април.Много смях и пролетно настроение ви пожелавам  smile3534
Благодаря на всички за поздравите-аз наистина се чувствам чудесно   261uu
НО да не се главозамайваме-Дюкан е писал ,че всяка втора диета се проваля на 3 месец от началото.Така, че сега предстои най-трудното-задържане на постигнатите кг.
Пожелавам на всички да  постигнете целите си!Вярвайте ми-заслужава си.
вещи- waveyНа мен ми е удобно и петък вечерта и събота на обяд,но нека момичетата с малки дечица да кажат кога-трябва да се съобразим с тях.
Приятен и отслабващ ден Two Hearts

# 354
Цитат
После спрях цигарите и застоял живот заформих и започнах след вечеря да ям 5 мури.
-   #Crazy  #Crazy #CrazyJoy Joy Joy - и аз почти така.../не цигари де, ама фафлички и шоколадчета......
КатеДжан - огромна благодарност, мила!Невероятна си!  love001 newsm51

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 10:57 от Mimi_Georgieva

# 355
Абе на мен ли ми се струва само или през 1-2 странички чета "прегреших ама.."  Rolling Eyes
Какво става тука  newsm78

а ,аз си получих поступването Peace

ако мен визираш Wink
и от прегрешаване до прегрешаване все си мисля че има разлика Peace

Не поощрявам никого към това ,защото режима се проваля така  и ефекта е никакъв Peace

нямам+ ,но нямам и -
което значи че ако бях спазвала щях да съм поне 1 кг в - Peace
Ако кажете си трия поста Peace

# 356
  • София
Ама за една година качих 30 кг. После забременях и качих още 45 Simple Smile
Значи на снимката тежиш 8 кг или не съм добре с математиката  Joy
Супер снимки, ееееееееех! Пожелавам ти да си върнеш телцето!  bouquet
Офффф
На снимката съм 50 кг. Тов апреди 6г.
После спрях цигарите и застоял живот заформих и започнах след вечеря да ям 5 мури. Ама нали до 30г. възраст съм била слаба и си помислих, че мога така до забрава. Крайния резултат за 1 година плюскане станах +30 кг. т.е. станах 80 кг. После на толкова забременях. Бременна качих още 45 = 125 кг.
Като родих бях 110 кг. От тогава до сега 4 години вече смъкнах до 80 кг.
Сега се боря с килата от преди бременноста.
Мамице, ами ти си свалила 30 кила бре човек! Не е истина! Браво!  smile3525
Сън Hug, имах предчуствие заради ника и влязох в профила  Joy

# 357
Съвсем сериозно ти предлагам да ти изпратя трици. Днес ще ходя да купувам. Дори се замислям дали да не купя повече (за всички момичета от Варна) и да изпратя по автобуса една чанта трици, а вие да си я разпределите.
Да супер   е предложението   newsm17  ,ама да не е първоаприлска  newsm78,включвам се и аз нали може   Hug
Изобщо не е първоаприлска. Не ми е интересно да лъжа на първи април, защото тогава всички го правят.  Grinning Кажете ми бройка.

Мдам, за сметка на това ще бъда на всички кукички днес. Наистина повярвах, че Фоли ще бръмчи към морето.  Joy Фоли  Hug Детектив  Hug

# 358
Момичета ,привет! Успешен и отслабващ ден !
Информация за софиянките - павилионът за трици на пазара "Римска стена" вече е закрит.

# 359
вещи- waveyНа мен ми е удобно и петък вечерта и събота на обяд,но нека момичетата с малки дечица да кажат кога-трябва да се съобразим с тях.
Приятен и отслабващ ден Two Hearts

Този път идвам пък! Даже и мъжо ще домъкна.. да види и той малко тигани наживо  Twisted Evil
Пък и да не го домъкна - дребен си е с мен при всички положения, че не може да диша ако ме няма  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт