Дюканки опасни с цели най-ясни - унищожават месата и се сбогуват с килата - 92

• 45 576
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 330
Ехооо
Утро.
Честити 1-ви април!

Ето снимките от слабо време, които обещах на момичетата на срещата.
http://picasaweb.google.com/eleonoraa/MamaSlaba
Мамицооооо, колко кила си тука бе Shocked
Ш съ скършиш още малко ooooh!

Амчи не повече от 50.
И тук съм на 30г. Не е боло предо 100 години. Аз съм дебела само от 6г. насам. Ама за една година качих 30 кг. После забременях и качих още 45 Simple Smile

# 331
Добро утро! newsm51
Сузи, благодаря за кафето!   Hug
Милена, Смайлс, добре дошли  и успех:hug:
Пиглет, имаш страхотна  промяна! Браво!   Hug
Кременка, с алергиите шега не бива, слушай дофтора. После си минаваш  на режима, пак втора.   Дано се оправиш скоро!    Hug
Данито, честити 2 месеца с Дюкан!  Hug
Зеленко, браво на теб!   Как няма да ти кажта , че си отслабнала, на мен ми се видя преполовена. Hug
Дидка74, хубав резултат!   Hug
Скорпи, честито килце Hug
Катяджин, и аз като теб са вързах с тия нови аватари, бива си ги Joy
Хубав ден момичета newsm51
Аз отивам да стягам багажа, заминавам за няколко дни до Варна, тъй че няма да пиша. Hug

# 332
Мамица,  #Crazy #Crazy #Crazy Супер мацка си! Скорошно постигане на целта!  Hug
Доби81, успех!   bouquet
Бонбонка, добре дошла и успех!   bouquet Разкажи ни повече за себе си!  Wink И това меню хич не е дюканско.  Naughty При нас се яде, не се гладува! Трябва да ядеш поне 5 пъти на ден!  Peace

# 333

Амчи не повече от 50.
И тук съм на 30г. Не е боло предо 100 години. Аз съм дебела само от 6г. насам. Ама за една година качих 30 кг. После забременях и качих още 45 Simple Smile
еееейй, един да ме води в бременни кила Joy
аз качих 40 с първото Joy

# 334
Здравейте, хиенки  Grinning Честит 1-ви април, и много пролетно настроение   bouquet
suzana 63 мерси за кафенцето, zazy и водичка пийнах  Peace
rivela, аз искам все с такъв "измъчен вид" да съм  Grinning
Вещи, аз гларусите ще ги хапвам, леко препечени, лятото като се "бацна" в черното бельо  Joy  
Цоци, като се върнеш от командировката, да ни зарадваш с един голям минус  Hug
То ни, момиченце съм, ама скоро на 34  Embarassed
Перле, мама Веси, Пиглет, много сте готини  Peace
Сън  Hug Честито намаление и на теб  Grinning
 welcome на новичките, много минусчета и без прегрешения  Naughty
Честито и на всички с минусчета, аз още инвестирам  Mr. Green

# 335
  • София
Започвам от днес!
За днес съм решила да хапна 3 яйца и 2 ч.ч. кисело мляко. Утре 2 кофички кисело мляко и малко извара.

Това за закуска нали  newsm78 .. Да не кажеш, че за целия ден  Shocked
hahaha hahaha hahaha
Хвана се! Joy
Теси, супер шегичка! newsm10 newsm10 newsm10
Бонбонка, добре дошла и успех!   bouquet Разкажи ни повече за себе си!  Wink И това меню хич не е дюканско.  Naughty При нас се яде, не се гладува! Трябва да ядеш поне 5 пъти на ден!  Peace
И ти ли???
 Joy Joy Joy
Фоли, вЕрвам ти!  Joy

Теси, ама мяй трябваше да не казвам, да ти се карат цял ден!  Joy

# 336
Мамица, зашеметителна сииии  Hug

# 337
Мамица, зашеметителна сииии  Hug

Цъ! БЯХ! В тяло. Лице никога не съм имала, но тяло имах, а сега .... Sick #2gunfire #Cussing out

# 338
АмериHug Благодаря! Това е доказателство, че Дюкан действа безотказно и в 4-та фаза.  newsm10

Започвам от днес!
За днес съм решила да хапна 3 яйца и 2 ч.ч. кисело мляко. Утре 2 кофички кисело мляко и малко извара.

Това за закуска нали  newsm78 .. Да не кажеш, че за целия ден  Shocked
hahaha hahaha hahaha
Хвана се! Joy
Теси, супер шегичка! newsm10 newsm10 newsm10
Бонбонка, добре дошла и успех!   bouquet Разкажи ни повече за себе си!  Wink И това меню хич не е дюканско.  Naughty При нас се яде, не се гладува! Трябва да ядеш поне 5 пъти на ден!  Peace
И ти ли???
 Joy Joy Joy
Фоли, вЕрвам ти!  Joy

Теси, ама мяй трябваше да не казвам, да ти се карат цял ден!  Joy

Теси, ти ли си това?   doh И мен ме върза.   hahaha Joy

# 339
Мамица, зашеметителна сииии  Hug

Цъ! БЯХ! В тяло. Лице никога не съм имала, но тяло имах, а сега .... Sick #2gunfire #Cussing out

Оооо, как не си, с това изразително лице и с тез очички кат маслинки, недей да скромничиш, видях те аз. А сега, като отслабнеш, пак се се същата Hug

Теси, бравос на теб Joy
Кри- агент 007, не мой те излъжие никой теб, подготвена сиии. Hug

# 340
  • София
Ама за една година качих 30 кг. После забременях и качих още 45 Simple Smile
Значи на снимката тежиш 8 кг или не съм добре с математиката  Joy
Супер снимки, ееееееееех! Пожелавам ти да си върнеш телцето!  bouquet

# 341
Добро утро!Честит ден на шегата и мой рожден ден Whistling. Да ви почерпя  а  за обяд и салатка

# 342
     Момичета,здравейте ! Първия ден мина успешно  Laughing .ще видим днес .Да попитам никаде не се споменава за физически упражнения,свикнала съм всеки ден да правя коремни преси и да карам велоергометър нали няма да има проблем,и може ли да се пие разхлабителенчай че имам малко проблеми с двете 00,и затова всеки ден пия зелен чай.
     Честит ви ден на лъжата ,но лъжете само благородно . newsm51 smile3533

# 343
Звездичките са заменени със самолетчета. Поопулих се за разсънване. Честит първи април!  Laughing
Ори, не е честно. Ама никак. Поне е сигурно, че не сме ги избирали заради външен вид. hahaha
Перле, не е търг, не е. Обмяна на опит е.  Joy
Лео, аз ще ходя да пълня кошниците този уикенд и също ще пробвам. Накрая ще организираме едно тестване на дюкански козунаци.  Wink
Куки, аз съм мобилна и мога да се присламча в районите ви. Вие само кажете.
Пиглет, най-после засмяна отслабнала дюканка! Имаш разлика и в годините. Чудесна си. Лека трета фаза!
Даанитоо, честити 2 месеца!
О, Ели! Ти се завърна! Аз, меко казано, задържам. Всъщност, качвам. Не е от МЦ или храна, та съм леко объркана, но ще направя някакво разместване в редуването и тогава ще видим. Съвсем сериозно ти предлагам да ти изпратя трици. Днес ще ходя да купувам. Дори се замислям дали да не купя повече (за всички момичета от Варна) и да изпратя по автобуса една чанта трици, а вие да си я разпределите.
Вещи, постарах се - умна бях. Той също. Ама ако можеше да не свършва...  Blush
Кремена, спазвай препоръките на лекаря. Увеличи количествата, но не се размеквай с "не мога", моля те. Алергиите са упорити гадини.  Peace
Милена, Смайлс, добре дошли и приятно отслабване!   bouquet
Джини  box Не забравяй какво и как си постигнала и вземи се стегни в кръста, да не идваме до Варна да те стягаме.  Hug
Сънче, чудесни новини!  Heart Eyes
Духи Пухи, по-добре да ти показва едно и също. Моят онзи ден ми показва 66.700, вчера - 68.900 кг. Така че, радвай се на еднообразието.  Joy
Мамица, уау!  Crazy
Мамче, честити първи -10!   bouquet
Фоли, лек път и приятно изкарване!  newsm01   umbrella  Wink
Пиги  newsm59

# 344
Пиги, да си жива и здрава, бъди щастлива и обичана nbirthday
Абиии, красавице Hug

Общи условия

Активация на акаунт