Бебешка близнашка тема VI

• 18 135
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Креми и ние стискаме палци за добрите резултати! Много  Hug от нас за малката принцеса!

# 181
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ.
СВЕТЪЛ И НЕЗАБРАВИМ ДЕН ,
ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ !  bouquet

# 182
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

ЧЕСТИТО ВЪСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО И ОТ МЕН МОМИЧЕТА, ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО СВЕТЛИНА  В ДУШИТЕ И ОБИЧ В СЪРЦАТА!

Креми, всичко ще е наред - браво на малката - ще се оправи  Hug Hug Hug

# 183
  • София
ЧЕСТИТО ВЪСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

# 184
Христос Воскресе, мили мами!
Дай Боже от здраве да не се отървем и любов да изпълва сърцата ни!

# 185
ВоИсина Воскресе! easter

Бъдете здрави!

# 186
Светли празници на всички ви! Мир, любов и разбирателство в домовете ви! Praynig

# 187
  • София
Нели,имаш ли някъде сайт с идеи за близнашки торти?

# 188
Сега се сетих, някой има ли новини от Пития? Те нали уж в болница щяха да влизат, дано всичко е наред с малките ханове  Praynig
Последно като се чух с нея, беше се разминало и не влезнаха болница. Но нека те като са добре, тя ще пише и ще разкаже.
По повод на яденето, от два дни на Ники му намалихме дажбата, че нещо почна да връща манджата Mr. Green Предполагам, че е защото много лакомо и бързо яде.

# 189
  • София
  Весели празници и от мен  Simple Smile
  Ние от събота сме на Добрич и аз си почивам докато бабата и дядото с удоволствие се занимават с малките.
  Дано скоро Пития се включи с добри новини.
  Вера радвам се че малките растат и слушкат  Simple Smile

# 190
  • София
Aila къде се изгуби,снощи си мислех за вас?

# 191
  • София
  Добрич  Hug
  Днес на центъра засякох три двойки близнаци, съвсем малки, момченца на три годинки и възрастни жени на 50 години някъде.
  Ако има мама от Добрич, може да се видим на центъра някой ден, аз съм тук до 2-ри.
  Гоца видях че вече оглеждаш тортите, колко бързо мина времето и вие пораснахте  Simple Smile

# 192
Честито Възкресение, мили мами!

Ние изпразнувахме подобаващо и двата козунака вече са отдавна спомен  Crazy Ама много хубави бяха станали и веднага ги изядохме  Blush Като прибавим и агнешкото и яйцата още се съвземаме от голямото плюскане  Tired

Искам да ви питам нещо. Напоследък моите девойки започнаха с едни викове и писъци направо не е за описване  smile3511 Пищят от радост или за да си развиват гласните струни, имам чувството, но са много гръмогласни  Grinning Най им е хубаво да викат, след като са се наяли  Mr. Green Вашите мъници минавали ли са през подобен период? Как да ги "убедя" за изразяват по друг начин радостта си  newsm78

# 193
  • София
fata morgana минава периода,до сега все са мълчали и са открили гласовите си възможнощи,представям си какво е,смешно мило и накрая влудяващо.Аз лично крещя заедно стях и те спират и почват да се хилят Crazy

# 194
  • София
Аз лично крещя заедно стях и те спират и почват да се хилят Crazy
И аз съм така  Joy Между другото Лора крещи повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт