Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 089
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 18:02 от Nita

# 16
Момичета,къде го видяхте това хубаво време ThinkingВЪВ Варна е адски гадно-студ,дъжд...
Алекс снощи ми вдигна  39.5 и бърза помощ дойде след 1 час,при условие,че живеем срещу входа им #2gunfireДобре,че беше Ронката да помага.. Heart Eyes Hug.

# 17
И аз да се разпиша.  Sunglasses
Първата ни страничка е красива, но наистина е много тежка. И аз съм за промяна.  Peace
Иси идеята ти е супер, но ако имаш възможност да се занимаваш.  Hug Ако нямаш, предложението на Ели е добро.

И Калоян обича да рови в пясъка. Много обича да се вози и на колите. Вече открихме сезона още миналата седмица.  newsm01
Как сте с новото време? Калоян още спи. Кога ли ще си легне довечера? Thinking

# 18
Аз съм За идеята на Нан плюс моята ,защото наистина не влизат някои майчета и то вече от 1 година и повече така чеее...

А кой ще го направи това незнам,и не мога да си обясня как ще стане май се пишат имената в една тема и тя си остава назад и само линка се дава,знам ли? newsm78

Ани ние ходим на 51 блок до пощата кухнята!

Иначе съм в 70 и пред нас има пясъчник люлки една камара деца и все сме си пред блока!

Айде и аз малко във цвят!

Бай

# 19
А  и може да сложим само снимки за да е шарено на първа страничка ,снимка с име на който влиза,така ще е много шарено и весело и периодично може да си ги подменяме!
А всичко друго да е с линк ..

Айде може и да ме разстреляте за новаторство но,той и мъжа ми вече като му кажа че чистя и му става лошо,аз като чистя местя,не е минало едно бърсане на прах без да съм преместила мебелите,все местя и премествам,искам да ми е различно и това е! Crossing Arms

# 20
И аз да се разпиша.  Sunglasses
Първата ни страничка е красива, но наистина е много тежка. И аз съм за промяна.  Peace
Иси идеята ти е супер, но ако имаш възможност да се занимаваш.  Hug Ако нямаш, предложението на Ели е добро.
Аз бих го направила ,но не искам да се натрапвам.И без това не се задържам много За това казвайте.
Момичета,къде го видяхте това хубаво време ThinkingВЪВ Варна е адски гадно-студ,дъжд...
Алекс снощи ми вдигна  39.5 и бърза помощ дойде след 1 час,при условие,че живеем срещу входа им #2gunfireДобре,че беше Ронката да помага.. Heart Eyes Hug.
Ако имаш нужда знаеш ми телефона винаги бих ти помогнала с каквото мога.
Много е хубав този форум тук ,намерих много подкрепа ,разбиране ,а и когато да съм звъннала  никой не ми е отказал помощ.  bouquet Hug

# 21
  • somewhere over the rainbow
И идеята на Иси е хубава ... трябва  да има някакви снимки отпред, аз си ги гледам отвреме-навреме. Линк едва ли бих отворила, освен ако нещо конкретно не ме интересува, и така ще им забравя муцунките Crossing Arms

Наша Дая я взеха баба й, утре ще се гледат, че ние ще ходим на Пловдив да караме баба на лъчетерапия и аз съм на преглед при хомеопатката. Та сега е спокойно в нашата къща Whistling

# 22
  • Варна
Пу-пу и за мен Wink

Пак не остана време за писане,изчезвам че незнам  каква нощ ме чака Rolling Eyes

Лека на всички,утре ще гледам да наваксам с писането Hug

# 23
Хайде и аз да се запиша под номер 762396  hahaha
isi_kam - въобще не се натрапваш, пък и няма много мами, които са в час с правенето на темичките. Ще се радваме да помогнеш  Hug

# 24
Ети, как беше Венци днес, спинка ли на яслата  newsm78
Иси, НАН, или всички, които пускате темичката, аз нямам нищо против промените, че изобщо не съм в час и мога само да се радвам, на вашето желание, да ни събирате заедно. БЛАГОДАРЯ ВИ   bouquet  Hug

# 25
Честит 1-ви април!

http://yoocards.com/details.php?image_id=345

Почерпете се за здравето на моята сестра днес ми е рожеденничка ,да ми е жива и здрава.

весел и много усмихнат ден  bouquet Hug

# 26
Ммм, Иси, много вкусна почерпка!!!
Да ти е жива и здрава сестричката!!!

# 27
Олее какви са тези фронтови изтребители и фронтоваци,да не е по случай 1 април или са ги сменили  newsm78

Иси да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet

И ако имаш желание и време твори! Peace
Ако нещо от нас се изисква да помагаме снимки нова да си качим и на всяко детенце да има малка снимка със името,така да си ги гледаме! Peace

# 28
ЧЕСТИТ 1-ВИ АПРИЛ, много пролетно настроение, да ви донесе сладурки!
Иска, да ти е жива и здрава сестричката

# 29
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ И ДА ВНИМАВАТЕ, ДА НЕ ЛЪЖАТ МНОГО ДНЕС  Wink
Аз още никой не съм метнала, ама има време де  Sunglasses
Иска, да е жива и здрава сестричка ти   bouquet
Тиция  Hug Praynig
Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт