Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 184
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Честито на Шугър лейди.   bouquet Simple Smile

Момичета хайде да си направим тази седмица някоя срещичка. Нещо ми се иска да се видя с вас, да запозная Криси с вашите съкровища. Приемам предложения от всички. Моето работно време е плаващо и имам възможност да лавирам. Така че когато и да е само да знам предния ден.   bouquet Дават да е хубаво времето така, че може и навън да поиграят децата.  Hug

# 136
Eti,май се обременяват ,така да се каже професионално Joy покрай тези ясли.И Алекс става в събота и неделя рано и хуква за яслата ooooh!Добре,че снощи го изпратих при бабата,та тя да му бере грижата.
Имате ли проблеми покрай смяната на времето.?Не зная дали се дължи на това,но чудовището малко не иска да заспи преди 23 часа и си реди разни кубчета и чудесии,само и само да не ляга.Идея нямам как ще ставаме за ясла другата седмица newsm78

# 137
  • Варна
Здравейте Wink

Снощи имахме чудна нощ.Дим само се въртя и стена и в 3ч най-накрая стана и до 5ч игра #Crazy После спахме до 10.30ч Crazy.Днес като че ли е по добре/чук-чук/.

Нанни,как си?още ли реанимираш Mr. Green.Разказвай как празнувахте,какво ти подари мъжо и т.н. Laughing
mirostanka, няма неудобни работи тука Wink Всички са добре дошли Hug
Ети31,верно големи красоти,Евала ти на желанието  bouquet

Трябва да кача и аз снимчици в албумчето Simple Smile
Момичета мятам Дюкана от понеделник,има ли и други желаещи??? тъй като няма да имам време и Дюканската тема да следя,те по 20 стронички на ден изписват,търся си оттук съмишленици за подкрепа.Въобще разбра ли се какво исках да кажа ooooh!

Амери чудесно изглеждаш,а и новата прическа много ти отива  bouquet

# 138
Здравейте и от мен.  sohappy
При мен тази седмица беше голям екшън.  Crazy Обадиха ми се от работата дали мога да почна преди да ми изтече майчнството. И след чудене и умуване, ще започвам работа от 21.04 и до тогава трябва да ходя по два, три часа на ден, за да вляза в час, понеже отивам в друг отдел. Добре, че ми се е позагладил мозъка от към гънки, та попивам всичко като гъба и ми е интересно.  Laughing Но най се притеснявам за Калоян, защото рядко го оставям друг да го гледа. Тази седмица се редуваха свекър ми и майка ми. И при двамата всичко е било ок. Така като че ли е по-добре и за двамата, да посвикнем, че скоро няма да се виждаме цял ден.  Cry

Малко по темите: за подстригването - Калоян си знае и стои мирен при каката-фризьорка, но ние имаме голям опит - към 10 подстрижки.
За спането - заспива към 22-22,30 ч. и става към 8,30-9 ч. като се буди два, три пъти да цокне. След обяд спи към 1,30-2 часа.
Мием зъбите всяка вечер, понякога не иска и аз не настоявам.

Kissing Heart Flowers Sunflower baloniЧРД, Нани! Само положителни емоции и много, много усмивки!    baloni   Flowers Sunflower  Kissing Heart
Дидито - все забравям да ти честитя за прекрасната ти племеница. Жива и здрава, много да радва цялото семейство.  newsm76 ЧРД и на сестричката ти.   bouquet
Бета - почивай повечко  Hug Hug  lovekiss
Дю, Тиция и аз се интересувам от този мехлем. Само не разбрах, маданския мехлем и Витасин едно и също ли е? newsm78
Амери - честита бебка и на твоята приятелка. Изглеждаш чудесно!   Hands Thumbsup
Мама Дани - ако срещичката е следобяд и ние ще дойдем.  Peace
Ети - както винаги, красоти си сътворила.  Flutter
Пиги - Цветето е много сладка  Heart Eyes
Прашчо - влизай по-често  Hug
Тиция - Калоян сам си влезе в режима за два, три дни.
Болничките бързо да оздравяват. Flowers Four Leaf Clover

# 139
Здравейте майчета:) Ето ни и нас. Поздрави за всички празнуващи - да са здрави и много усмихнати:)
Ние откакто ходим на ясла сме нон-стоп със суполи.  Вече четири месеца така си я караме. Тъкмо поспрат за ден два и пак текват. Какво ли не капим в носовете, че и бебето ми е постояно суполиво. Сякаш най ни помагат инхалациите с лайка и физиологичния разтвор. Лятото има ли суполи в яслите? Дали ще спрат пустите му суполи някой ден?
Иначе като изключим суполите сме добре. На Вики много и харесва в яслата, бебчо си расте - на 7 месеца станахме Simple Smile Много бързо минава времето.
Поздрави!

# 140
ЧРД,НАНИ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!

# 141
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Nanny, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и любов!

Amerie, честито бебенце на приятелката ти! Да е живо и здраво!
А на теб - специални поздрави за резултата от диетата!

# 142
Амери:честито бебече,да им е живо и здраво и много да ги радва!

За диетката да си кажа пак и аз.Много съм доволна,много.Казах ви преди време,че за по-малко от 2 месеца успях да си вляза във всички дрешки преди бременните дни.Та мисля до празниците да карам на 2 етап и после да мина на 3-тия.Колкото съм свалила до тогава-толкова.Пък и лято идва,повече движение,плаж,жеги...Надявам се и още повече да се сваля тогава.А половинката ми е много щастлив. CrazyНяма начин да мине покрай мен и да не ме пощипне придружено с възклицание:''Ах, таз диетка,ах,ах...'' Blush Crazy
Снощи писах,писах и накрая не успях да публикувам,спря ми нета.Много ме доядя. #Cussing out
И кво писах...Както и да е.Отивам да спя.Лека. Hug

# 143
jorji, каква реанимация, к'ви пет лева...При нас е три дни яли, пили и се веселили. Исках да избягам от домашната патардия, ама и това стана. До сега съм мила чинии, но пък ми беше гот. За подаръците какво да кажа....толкова цветя не бях получавала  Crazy, парфюмчета-марфюмчета, чанти-манти, разни колиета с кристали...доволна съм от подаръците, всичките са за мен /а не за къщата /. Wink
Айде, лягам , че съм мортус. Tired

Моята баба тия дни не беше добре, вчера викахме бърза помощ, че вдигна кръвното. Ама и тя не си пие редовно лекарствата и губи представа за време и въобще къде се намира. Та снощи си легнахме към 1-2ч и сутринта по тъмно в 6ч се сети, че трябва да ми честити рождения ден. Crazy Ох, само да е здрава и да се крепи, другото ще го преживееме.

Нита, успех в новата работа! Peace
 Flowers SunflowerЧРД на Шугър Лейди! newsm59 Амери, много здраве и усмивки на малкото бебче! Two Hearts Flowers Sunflower

# 144
БЛАГОДАРЯ, за милите пожелания  Hug

# 145
  • Варна
Добро утро Hug

Аз вчера го урочасах малкия,като казах че е по-добре Confused.снощи беше много зле,давеше се от сополите,абе какво да ви кажа....
Не може да спи,обаче бибата да е в устата Sick.дръпне два пъти,пусне я подиша малко и пак така.Може ли да е такова будаленце незнам Thinking От днес без биба Naughty
Щяхме да ходим за малко на село,но татито отиде без нас.къде да ходя с тоз кашлящ мъник Tired

Амери честито за бебчето и от нас  bouquet
Нанни, Hug Hug HugМного обичам когато подаръците са лично за човека,а не само за къщата. Peace А з тази година имам юбилей,да видим Crazy
Дано баба ти е добре  bouquet

Ей го сега,не можге да говори а пищи като изтърван #Cussing out
Все се каня да ви питам,вашите мушмороци пищят ли??? Защото Димитър започна много да вика и пищи newsm78

Бягам,Лек ден ви желая  bouquet

# 146
Ооох  изгубих си флекс тайпа! ooooh!

Добре че има кредор!

И ние сме със сополи от снощи,капнах и виброцил сега са гадни зелено жълти и цяла нощ не мой да диша,ужас!

И тя врещи ,явно им е период newsm78

Нан какво става с баба ти?
А с теб?

Абре къде е Бибошка?

И на Лала дългия пост му е време идвай?

# 147
Момичета,колко време най-много мъниците са ви поддържали температура?Алекс от вчера на обед на етапи вдига и вече съм пред инфаркт.Слагам ефералган и я сваляме,но до няколко часа пак същата картинка Sick Пази Боже да ти се разболее детето през уийкенда-няма кьорав доктор #2gunfire
Възможно ли е от зъбите гърлото да е червено и оттам и температурата? newsm78

# 148
Супер си изкарахме.На Гали му се отприщи един апетит...А беше почти на бисквити и сок преди да тръгнем.През август решихме пак да ходим  Mr. Green
Ето снимков материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234607

Зъбките му мия аз че иначе сам само осмуква пастата и толкова.Даже го разревавам,но така е като искам хубавко да му ги изчистя.
Бета съжалявам че така са се  развили нещата при вас.Колко време трябва да се пазите?

Тиция що бе-нали има дежурни лекари  Thinking
"Възможно ли е от зъбите гърлото да е червено и оттам и температурата?"
И аз така си мислех,но уви-ангина се установи че е   Confused

# 149
И АЗ СЛОЖИХ НЯКОЛКО СНИМКИ В НОВАТО АЛБУМЧЕ!
Мързи ме да пиша, затова накратко
- ПОЖЕЛАВАМ УСПЕШНА И ВЕСЕЛА СЕДМИЦА! И РАЗБИРА СЕ ДА НЯМА БОЛНИЧКИ  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт