Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 158
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Ей, Ани, ще видиш ти кой е несериозен, като се разсърдя пък  Crossing Arms  Joy Ох, какво да ви кажа, като съм започвала не една диета, не един спорт, не едно хоби - не несериозна, ами не знам каква съм, разкри ме  hahaha
Аааааааа не е вярно Иве. Не съм те разкрила, ами ти всичко сама си призна и то без бой. Joy И аз бях така като теб, ама сега не знам какво ми стана и се заинатих този път , че ще постигна по-добри резултати.
Да ви кажа съвсем съм се сбъркала. Crazy Гледам някой лудостта ги избива на чистене, а мен към правене на сладки.   cook Само като видя, че свършват и запретвам ръкави за нови кулинарни подвизи. А аз толкова мразех да се плескам с такива неща. Моите хора като искаха нещо сладичко ги пращах веднага в най-близкия магазин да си вземат, каквото си харесат. А сега ги подканвам да си взимат по-честичко, че по-бързо да свършват. Добре че половинката изми прозорците, че ако зависише от мен скоро нямаше да блеснат. Ей сега едни передета останах да се изперат и аз още се насландисвам. Дали пък няма да реши и тях да изпере вместо мен. newsm08 Ама за чистка хич не ми идва музата. Що така.  33uu

# 121
Ех че е пак празнично в нашата темичка  Hug
Пожевам на рожденничките безкрайно щастие, низ от здраве, късмет и много любов.   bouquetНани, Диди и на твоята сестричка.  Hug

Джорджи много лошо с тези сополи, не го ли води на хоемеопат.  Tired Бързо оздравяване и мнгоо силно гуш от нас.
НАшият бронхит май го борим успешно, от както давам сиропите вчера спря почти да кашля, хремата я няма. За лекарствата ми е много трудно, двата вида ги пробутвам с мляко или чай, но АБ го даваме с зор. Аз го държа и стискам устата с главата надолу, а баща му изсипва с пипета. Добре че е само веднъж на 24 часа.  Tired

Дано всички утре пишем, че децата са вече здравички  Hug за всички

# 122
Честит рожден ден Нани!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

Честито и на сестрата на Диди!

Дани дано оздравее бързо миличкия Криси,ти витаминки даваш ли му?Ние днес взехме един  Саностол и почвам докато свърши!

Нан и аз съм за Peace такъв аватар.но ще ни помислят че сме се наговорили Wink

Най-Големия  Mr. Green

# 123
Честито на рожденичките!!! Много здраве и усмивки им пожелавам!!!

Иси, това мога да ти предложа. Знам от приятели, че е добре като цени и условия. Дано намериш места!

"РИБЕН ДАР"
Смолян, ул. Снежанка 16
030/63220

"ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕСК МОНИ"
ул."ПЕРЕЛИК"№6
тел. 0301/87295
0888 267 379
0889 141 935
0888 130 366
e-mail: hmoni@hotelmoni.com

Пиша набързо, че у нас е лудница. Сестричката ми е на гости с двете дечица. Голям купон е!  Party

Ще ви изчета подробно в понеделник. Весели и слънчеви почивни дни ви пожелавам!!!

Hug Hug Hug

# 124
Сладурки, да почерпя  Grinning
Моята приятелка ася20, от априлките, роди днес момиченце Оливия. Много се вълнувам  Grinning

# 125
НАНИ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много, много здраве, щастие, късмет и всички да ти е наред!

Етка, видях, но става въпрос за друго! Какви са ми правата, след като се връщам от майчинство и имам дете под 3 год.?

Амери, честито бебче! Да е живо и здраво!

# 126
Диди-да ти е жива и здрава сестричката!
Аз забравих да се похваля. От 4 дни сме без шише през деня. Само вечер слагам в леглото му с вода, за да не се полее. Иначе Венци се справя от днес доста успешно-без да се покапе.
Пукам ви линк на подаръците за госпожите по случай Великден. http://images25.snimka.bg/005527338.jpg
Само да кажа, че преди 4-5 дни сложих върху намокрен памук леща и вече имам 1 см. тревичка-това е идейка за празника.  Wink
Това направих за мен: http://images25.snimka.bg/005527332.jpg, и това по идея на Ренито  Hug: http://images25.snimka.bg/005527341.jpg и http://images25.snimka.bg/005527366.jpg - последните две са поставки за по 1 яйце.
jorjito-милото Друнди  Sad Много гадно с тая хрема. Предната седмица, като бяхме хремави, понеже докторът ни вдигна ръце от градинската хрема и предписа на Венци капки за очи и капахме в нослето и спря веднага. И нашите бяха зелени и много гъсти.
Де-си-до навършване на 3 год. на малчо не могат да те бутнат с топ от работа. Единствено ако има разрешение от Инспекцията по труда, но е длъжен да ти намери друга работа подобна на твоята в друга фирма. Иначе можеш да си го съдиш пре спокойно ако наруши това ти право. Wink
amerie - Честито бебче на приятелката ти! Да и е живо и здраво и много да я радва.

# 127
  • Варна
 Hug

Мама Дани с Хомеопатия се лекуваме само.пие си гланулки сега милото Peace.Сутринта бяха зелени,сега пак са си бистри сополки,със сигурност е от зъбетата Confused Не излязоха пущините,Аман вече.Ети31,знам ги тези капки На Димитър като беше бебе ги бяха изписали.-Май бяха кортикостероид обаче,и в аптеката отвориха  ей такива Shocked очи.или се бъркам newsm78

Бета,браво на твоята Яна Hug
Пиги,Цветито голяма сладурка Heart Eyes .и аз си мисля като дойде време за подстригване на Друнди,какво ще става Rolling Eyes.сигурно ще съборим блока Mr. Green

Детенцето ми не може да заспи от хремата и два часа безуспешно го приспивах.сега баща му пое щахетата,а аз отивам зда го вмидя тоя Дюкян,че се зарибих Laughing

Лека вечер на всички Hug и бързо оздравяване на болничките Hug

# 128
  • София
 bdbaloniЧестит Рожден Ден,мила Нанни!  hbday
Желая ти много здраве,щастие,любов и разбирателство в семейството!
Амери-супер си!А нищо не казваш за мъжО-доволен ли е от резултатите,спомням си,че дуднеше нещо,че си била напълняла. RageСега има ли повече гуши-муши,това-онова,тинтири-минтири Embarassed.а,а?Кажи,кажи! GrinningА на приятелката ти-честито бебче,да и е живо и здраво и да си го гледат с много любов!
Жоржи-милото Друнди!Много целувки по сладките бузки! Hug
Ети-Пак си сътворила едни красоти-възхищавам ти се!Браво!Особено на подаръците за госпожите!И браво на малкия прибран господинчо,ама то е ясно на кой прилича! Simple Smile
Пиги-Цвети е прекрасна-жива кукла!За щастие или пък не,свеки е фризьор мъжко подстригване,та тя отговаря за прическата на Влади,но не ходим често в салона,щото е въртене,рев,едната го държи за ръцете,друга за краката,трета го занимава с нещо-абе ужас!Иначе много оттдавна го подстригваме.
Айде чао от мен,че и аз съм от фен-клуба на Най-Големия,отивам да чета и за него! Laughing

# 129
# 130
Добро утро!  smile3507  Спи ми сеееееееее!  smile3516 Ама какво да го правя моето слънчице, като събуди цялата къща да ходи на ясла в събота. Обяснявах му половин час, че днес и утре хората спят до късно и не се ходи там, ама уви донесе ми якето и шапката и стоя облечен поне 20 минути  Shocked
Та така тази сутрин кафетата са от мен. Wink
има и чайче:

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 08:08 от eti_31

# 131
  bouquet Ети, мерси за кафето - добре ще ми дойде !
Чудя ти се ,Ети, как смогваш с всички домакински задължения и ти остава време и да сътвориш такива красоти. Аз плета на една и две куки и една покривчица я влача вече две седмици и не мога да я довърша!
Амери, Да е живо и здраво бебчето на твоята приятелка. И аз имам приятелка от априлките , но тя роди на 23.3 и стана от мартенките!  Laughing
Малко ми е неудобно да се обръщам поименно към вас, защото вие се познавате отдавна и ми е малко странно да се включвам,но ще гледам да свикна! Blush
Всички болнички бързо да оздравяват!

# 132
Ани виждам те как сте не пишеш.Как са сладурите?
Амери супер си .Да е живо и здраво бебчето на приятелката ти.
Момичета направих албум специално за първа страница  Юлска дружинка 2008 за да не се бъркаме.Аз сега свалих от двата албума някой снимки.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234424

# 133
Малко ми е неудобно да се обръщам поименно към вас, защото вие се познавате отдавна и ми е малко странно да се включвам,но ще гледам да свикна! Blush
Не се притеснявай за това. С всяка една от нас е било така. Аз примерно четях близо 4 месеца и толкова време ми беше необходимо да се престраша да се представя Simple Smile А сега не мога без момичетата. Искам да се запозная с всички  smile3514
Успявам да правя нещата, защото Венци е много самостоятелен и почти не ме занимава с игри. Търся си занимания, защото ми е скучно, пък и в подфорум"Хоби" има страхотни идей WinkЛично аз се запалих покрай Коледния базар и така стана. Ходих на няколко срещи с момичетата и всяка си показваше нещата и как ги е направила и това е достатъчно да се запаля и да опитам Crazy

# 134
Честит рожден ден на Шугър лейди!  bouquet

Иси ще качваме там! Peace

Общи условия

Активация на акаунт