Ох, какво да ви кажа, като съм започвала не една диета, не един спорт, не едно хоби - не несериозна, ами не знам каква съм, разкри ме 
И аз бях така като теб, ама сега не знам какво ми стана и се заинатих този път , че ще постигна по-добри резултати.Да ви кажа съвсем съм се сбъркала.
Гледам някой лудостта ги избива на чистене, а мен към правене на сладки.
Само като видя, че свършват и запретвам ръкави за нови кулинарни подвизи. А аз толкова мразех да се плескам с такива неща. Моите хора като искаха нещо сладичко ги пращах веднага в най-близкия магазин да си вземат, каквото си харесат. А сега ги подканвам да си взимат по-честичко, че по-бързо да свършват. Добре че половинката изми прозорците, че ако зависише от мен скоро нямаше да блеснат. Ей сега едни передета останах да се изперат и аз още се насландисвам. Дали пък няма да реши и тях да изпере вместо мен.
Ама за чистка хич не ми идва музата. Що така.

Нани, Диди и на твоята сестричка.
Бързо оздравяване и мнгоо силно гуш от нас.

такъв аватар.но ще ни помислят че сме се наговорили 

Много гадно с тая хрема. Предната седмица, като бяхме хремави, понеже докторът ни вдигна ръце от градинската хрема и предписа на Венци капки за очи и капахме в нослето и спря веднага. И нашите бяха зелени и много гъсти.

Сега има ли повече гуши-муши,това-онова,тинтири-минтири 
Спи ми сеееееееее!
Ама какво да го правя моето слънчице, като събуди цялата къща да ходи на ясла в събота. Обяснявах му половин час, че днес и утре хората спят до късно и не се ходи там, ама уви донесе ми якето и шапката и стоя облечен поне 20 минути