Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 154
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден Nanny!
Остани си влюбена в живота,
пълна с ведро настроение,
много здрава и много щастлива
и горда с малкия мъж до теб!
Чудесни години за напред ти пожелавам
пълни с любов и разбирателство!

# 106
Добро утро.  Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, НАНИ!
Току-що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.

Амери, резултатите са направо зашеметяващи. Жалко, че сме в различни градове иначе с удоволствие бих излязла с теб на кафе. Почувствах леко раздразнение в отговора ти, но може и да греша. Не те познавам до колко си упорита и затова попитах. Ето, Ивка е от тия несериозните или не толкова упоритите (сега пък да не се разсърдиш ти). Иве, вземи пример. С тия снимки и с краткото обяснение направо ме убеди, че тази диета е направо вълшебна. А на мен точно това ми беше нужно. Благодаря.  bouquet
Днес май ще си стоим вкъщи. Sad Лек и спорен ден. Бързо оздравяване на всички боледуващи. Hug

# 107
De-si-писах ти в скайпа какво да направиш с работодателя си. Hug
Амери-страхотно изглеждаш мила  Hug
На мен си обещала кафенце  newsm03 и да си поприказваме  lalalala
Пиги- Shocked Shocked Shocked Браво на твоята принцеска.  smile3501  love001 За сетен път се убедих, че мацките се развиват по-напред от мъжете. Simple Smile Моят Венци само ми дава гърнето, като му се допишва и се събува. Съблича си блузата, като си изкарва ръцете през дупката за главата hahahaи после събува и блузата  Joy
Вчера ми похвалиха слънчицето на яслата, че бил особено рядко срещано послушно дете  Heart Eyes, всичко си изяждало и подреждало след децата разхвърляните играчки. Така ми се стопли сърчицето ако знаете  Simple Smile ноооо явно защото там слуша и като се прибере поне 1 час избива енергия. Вчера за първи път ми е плакал 10 минути и нищо не го успокояваше  Tired
Предния ден попитах госпожата дали яде там следобедната закуска. И вчера ми я дадоха. Беше филия с кашкавал. Венцито като си тръгваме от там по принцип му давам паричка и отиваме на магазина да пазаруваме. Този път нищо не го съблазни и като видя сандвича и писна. Изяде го пред яслата, но с такъв апетит, сякаш не е ял 1 година. Направих му клипче с мобилния, но така и не се научих как да ги качвам. Sad

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 10:43 от eti_31

# 108
  • През девет земи в десета
Добриютро Hug

Нанни,пожелавам ти цялата любов на света,много здраве,много радост и щастливи моменти!!!

Забравих вчера да се похваля,Цвети вече е подстригана,като за първи път,добре че не живееме в блок,такива писъци бяха все едно я убивам направо Laughing Ето снимка,тя е тази която качих в албумчето!

# 109
Нани, честит празник, миличка. Желая ти всичко най-хубаво. Много любов и семейно щастие!!!

Дидито, да ти е жива и здрава сестричката!   bouquet

И аз съм от несериозните.  Embarassed Започвах го режима, бях доволна от резултатите, но спрях, май не е сега момента, или просто си намирам оправдание!  Rolling Eyes Нямам време за често ядене, и малко в повече ми идва месото което трябва да ям. Но пак ще почвам, въпрос на време е. Защото режима (за мен не е диета), наистина си го бива, просто действа !  Peace
Та така, много ме е яд на себе си  Close

# 110
Честит рожден ден Nanny!
С живот и здраве бог да те дари!
Красива и чиста да бъде съдбата ти!
В очите ти да греят слънчеви лъчи
и да те направи по-богата дори!

# 111
  • Варна
Честит Рожден Ден Нанни!!!Желая ти цялото щастие на земята! Господ да закриля теб и цялото ти семейство!

Много оригинален начин за миене на зъби Peace
Амери Heart Eyes
Ст.Г, Hug

Димитър се влоши Tired,направо гадост милото ми то Sad.Едни зелени сополи,не може да спи.... и така

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 14:44 от jorjito

# 112
  • Варна

Честит Рожден Ден,мила Nanny!

Пред теб са годините млади,

нека съдбата те дари с щедри награди!

Преминавай с лекота всички прегради,

вкуси в живота от всички наслади!

# 113
Благодаря ви за хубавите пожелания и прекрасните цветя!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вкъщи също е като в цветарски магазин, а тепърва ще се черпосваме довечера: Party http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5531551

Като питам Дани кой днес има рожден ден отговаря "Мама", А на колко годинки става мама? - "На де"/на две/ Laughing Joy hahaha

Жоржи, целувки по сополивата носара на Друнди и утре да е по-здрав от всякога! Hug
Пиги, много е сладка Цветето...и пак доста косичка си има. Flutter
Деси, щом имаш друго предложение за работа няма какво да му мислиш! Wink Шефове колкото искаш... Sunglasses Laughing
st.g, имаш едно галкане по пупата от нас, хубаво е, че всичко е наред при вас! Hug

# 114
  • София
Честит празник Нани.Много да си здрава,щастлива и красива.  bouquet

И на твоята сестричка Диди честито.  bouquet

# 115
  • somewhere over the rainbow
Нани, честит рожден ден!  bouquet Hug Много усмивки! Grinning

Амери, изглеждаш страхотно Flutter И верно си доста висока.

Пиги, Цветито е като кукличка! Heart Eyes

# 116
  • София
Nanny,  честит рожден ден, много любов и усмивки   bouquet
Ей, Ани, ще видиш ти кой е несериозен, като се разсърдя пък  Crossing Arms  Joy Ох, какво да ви кажа, като съм започвала не една диета, не един спорт, не едно хоби - не несериозна, ами не знам каква съм, разкри ме  hahaha
Ети, много подредено детенце си имаш ти, целувчици   remybussi от нас с Цеце -разхвърляния  hahaha
Жоржи, милото Друнди   action032

# 117
Амери, НаН, ама аватари.... hahaha Joy hahaha
Амери, ти твоя за стимул ли си си го сложила? Laughing ...не че имаш нужда де. Wink

# 118
  • София
Честит рожден ден, Нани! Много здраве, любов и късмет ти желая!

Амери, чудесна промяна! И прическата ти отива много също!

ст.г, много се радвам, че всичко е наред при вас. Кога ти е термина?

Пиги, изкушаваш ме да ти дойдем на гости с тоя ваш двор! Обади се, когато имаш възможност, че да се видим най-накрая.
Браво на Цветето за тоалетната. Ние имаме малък напредък, без памперс сме през деня. Но имаме пропуски веднъж на 2-3 дена, казва ми, като вече е мокра. Оня ден застанала на вратата на спалнята и вика "мако ганье, гамо ганье (малко гърне, голямо гърне - така викам на тоалетната)", явно искаше поне едното, обаче вече беше мокра  Laughing. Но пак е по-добре от хич да не казва. Днес пи много сок и си намокри панталона, докато бяхме на пясъчника. Каза ми пиш, но закъсня. Не се напишквала навън от бебе, но днес беше хладно. Ами прибрахме се мокри, какво да се прави, дано другия път каже преди това.

Аз все забравям да ви се оплача, че Яна се обрива от шоколад. Ония обриви преди може и да не са били от лекарствата, както си мислех. Дали ще я израсте тая алергия, че толкова обича "кулад", милата.

А колко бърбори вече, всичко повтаря Simple Smile. И по-добре произнася думите вече, например казва Яна, жаба, мече, конче, преди казваше Аня, аба, че.

Болните дечица да оздравяват, целувки от нас с Яна  Heart Eyes.

# 119
Честит рожден Нани, желая ти много здраве, щастие и любов. Да си изкараш хубаво довечера.
Бета, много прегръдки и от мен.
 Аз чета от време на време, но няма кой знае какво да пиша. Ева ходи на ясла, ние на работа и така. За спането няма да казвам нищо да не чуе дявола.Зъбите много обича да и ги мия, защото смуче пастата. Купихме нова четка  и Ева много обича да си ги мие сама. В яслата я хвалят винаги, че е много послушна, спи, яде. Вкъщи иска сама да се храни, ама в повечето случай бърка манджата и забравя да си сложи в устата. Като ми свърши търпението и храня на бързо  и така.Нямам апаратче в момента , за да кача снимки, че е на ремонт. 

Общи условия

Активация на акаунт