Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 154
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Бета, пази се доколкото е възможно.  Hug

Ей, Прасчо, включвай се по-честичко, липсва ми хумора ти!  Wink

На мен много ми липсва Ивичка, какво ли прави с малките си слънчица?!  Rolling Eyes

Ема също не е любителка на миенето на зъбки. Какво да я правя незнам, взима четката само на игра и до там.

Ние излизаме, ема не иска да заспи, а времето е хубаво, та ще се възползваме....

# 91
 Ехо, здравейтееее! Hug
Моят маймун много послушен навън, а аз си мислех, че имам палаво дете. Всеки ми вика:"Гледай го как си играе кротко, пу, пу!". Тия дни ходиме на пясъчниците в близката детска градина/ там поне е чисто/ и много му харесва, понеже се събират доста дечица.  Party

И на него пак зъби му никнат, ръцете постоянно в устата и нощно време от 3-5ч въртене, удряне, пищене, а понякога си лежи буден, гледа и преглъща все едно всеки момент ще  Sick - направо съм на тръни. ooooh! Ляга в 23ч и става най-късно в 8ч. Tired

Бета, не ти е лесно, добре че има кой да ти помага и да става по нощите.  Hug
Жоржи, аз натискам по четката за зъби едно измислено бутонче и тя започва да лети като самолет към устата му. После му я давам да я "изключи", дори сам си казва:"чък" Laughing Така се миеме ние, но доста често стиска уста и се мъчи само да оближе пастата. Много му е интересно да ме гледа аз как си мия зъбите... пробвай всякакви варианти, трябва да му хванеш цаката на Друндела. Wink Peace
Ей, Прасунеее! Hug Heart Eyes Hug

# 92
  • Варна
Бета,миличка една голяма  Hug от мен.Наистина сега трябва да се пазиш известно време.

Ние пак сме болни.Температура и кашлица,без зачервено гърло.Писна ми вече.Да се стопля  това време,че се натровихме с този Панадол и Нурофен.

Прасчо  Heart Eyes

# 93
Заповядайте на следобедно кафе!  Laughing

Иси, качих снимки на Пламена в албума! И ние сме без снимка на първа страница по моя вина!  Blush
И аз съм любопитна за отзивите от Дюкан! Чудя се дали да я почвам!

# 94
mirostanka   мерси за кафенцето имах нужда от него  Hug
Водихме Криси на лекар и се оказа по сериозно неговата кашлица вчера започна и кога стана брохнит така и не разбрах.  Shocked Педи каза че е начален стадий но лошото е че не мога да го накарам да пие лекарства.  Rolling Eyes Сега ще се борим с татито.  #2gunfire Много мразя болни дечица като видя болно детенце и ми става много кофти, а да не говорим ако е Криско.

На всички болнички като нас бързо оздравяване.  Hug
Джорджи дано ви мине бързо. Силно гуш от нас Hug

# 95
 Heart Eyes Blush
всички болнички бързо да оздравяват.
Аз си тръгвам отивам да реанимирам.  bouquet

# 96
  • През девет земи в десета
Айде и аз в новата темичка!Дю  bouquet

Амери тука съм,но не ми остава време да седна като хората на компютъра,ето днес ,преди малко, сядам и бързам да сваля снимките от апарата,Цвети ме дърпа и мрънка,без да искам изтрих всичко,а имаше и служебни,направо съм бясна,половин ден обикаляне отиде по дяволите,утре пак ще трябва наново Cry

Бета Hug Hug Hug

Ели83 и аз имам едни такова мехлемче в хладилника,мирише на дефламол,но не е,лекува всякакви рани и изгаряния,правила го е една сестра която работеше в Пирогов,сега незнам дали се прави от някой,а Витасин не съм купувала и незнам дали е същото.

Цвети също обича да си играе в пясъка и вече си имаме пясъчник у дома,за съжаление тези в градинките са много мръсни и ме е страх да я пусна там да се рови,люлката също я сглобихме,остава да си купиме една пързалка и няма да мърдаме лятото от двора Wink

Жоржи аз отдавна мия на Цвети зъбите,започнахме след като поникнаха предните долни резци,някъде към 7-ия месец,приема го като нещо нормално и неотменно,не се пазариме,както миенето на ръцете веднага щом се прибереме и пишкането.Да се похваля Свети вече сама си пишка,сваля гащите сяда на гърнето,после се обува и си изсипва гърнето в тоалетната,водата също пуска сама,май ще трябва да измисля стъпалце да си сяда сама на тоалетната newsm78

Иси качих снимки в пролетното най-ново албумче,там ли трябваше newsm78

Аууу ,махам се Цвети уж беше заспала,пак ме вика за нещо няма спокойствие и нощно време!

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 23:19 от Пиги®

# 97
  • София
didito.-къде се криеш и не почерпиш за здравето на сестричката ти? Simple Smile
Ей,опасна си! GrinningНаистина сестра ми днес имаше рожден ден,но цял ден не съм се прибирала да споделя.Използвахме хубавото време и от сутринта отидохме на оградената площадка.Сестра ми за първи път изведе малката сладурка,която днес пък стана на 2 седмици.Почерпихме всички мами и дечица и беше много хубаво.Нашите синчета си играха без да се сбият,а малката спа много хубаво.
Тъй като така и не се научих да слагам картинки,ето една тортичка:   party023Мамо Дани-много целувки на малкия и дано скоро се оправи.На Влади лекарствата успявам да ,,набутам,,само със спринцовката от панадола.Успех! Sad
Сузи-гушки и на твоето болничко! Hug
Еееее,Пиги,описанието на дворе е мале,мале.Сестра ми в Гърция имат такъв двор-верно не излизат от там.И пясъчник,и къщичка на дървото и люлки,изобщо друго си е къща с двор!Чудесно място за отглеждане на дечица!
Лека нощ от мен,че съм много уморена.

# 98
Здравейте майчета
Бетта Hug Hug Hug, сега си почивай повечко и скоро пак ще пробвате, а ние ще стискаме палци .
При мен новината е че ходих на 3D ехограф бебето изглежда добре и ще е момиченце.
Цвети също не си дава играчките, според мен на тази възраст е нормално, с  повече обяснения и търпение ще свикнат да си ги дават.
Иси май наистина много от рано се правят резервации за първи май, имам едни познати в Смолян които 1 етаж от къща са ремонтирали и обзавели за туристи но и при тях е резервирано Sad.
Аз сега пиша по нощите защото ми е притеснето нашето тати беше в командировка в София и в момента пътуват с колегата му с лека кола към Варна, по пътя е станала много тежка катастрофа слава богу с него всичко е наред Praynig на мен веднага ми настръхнаха косите като чух по новините, сега минават по обиколен път и сигурно ще се прибере след 1 часа.

# 99
НАНИ, Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести,
не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Здравейте, сладурки   bouquet
Ще напиша нещо съвсем кратко, относно диетата ми - ЕФЕКТА Е СТРАХОТЕН, и не се тревожете, че не ми мърда лентичката. ДА - има и моменти на задържане, което е нормално, а и не се препоръчва рязко отслабване. Има доста фактори които повлияват това задържане ( като ПМЦ,МЦ и т.н.). Идеята е, да си спазваш режима на ханене, и нещата си вървят, без напрежение. АЗ съм доволна, а и не се отслабва само на кг., има промяна и в обиколките.
Препоръчвам, на всичките си познати именно такъв вид режим на хранене. Разгледайте книгата, или влезте в темата на форума. Всеки сам преценява, дали това е за него.
Ето, за всички, които мислят как ми действа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228366&view=1&photo=1, последните снимки, са от 30.03., дънките с които съм убута са от 2004год, а сакото въобще не можех да го закопчавам. Това е, съжалявам за дългият пост. Все още не ходя на работа, та нямам нищо против ако се видя с някой на кафе - да прецени резултата  Wink hahaha
Хубав ден и да стискате палци, че приятелката ми в ЮАР, всеки момент ще ражда. От снощи е в болница  Praynig

# 100
  food010 kaffeetrmker_2 Coffee Ето и кафето, но нямам време да търся други картинки!

Добро утро!
Ние вече сме по-добре! Бонбона е още при баба си, че аз тези дни съм на обучиение в една фирма. Ама ще видим дали ще почна там, не съм  много обедена. пъ к да ви кажа за моя шеф - казал на директор "Човешки ресурси" да ми се обади и да ми каже, че щом съм отказала зда работя на смени да си подам моблата за напускане. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Бил обиден от отказа ми Sick да не ви казвам как откачих. Много се бях навила да отстоявам и да не си подавам молбата, но после се отказах. Няма смисъл - той като е решил да ме махме, фиктивно ще ме сложи в някой отдел, ще ми трови нервите ежедневно докато не напусна..... Май няма смисъл да си хабя нервите.  ThinkingИ без това като отидох там не се чувствах вече на мястото си. И все пак, кой беше компетентен по тези въпроси, само така информативно да ме светне за правата ми. Моля!
Дидито - ЧРД на сестра ти! Пожелавам и винаги да е обградена от много любов!
Бета - почивай си повече, пази се!
Жоржи - бърэо да се оправяте Hug Сузи и вие!
Амери - и аз искам да видя резултате ти! Няма ли да идвате насам за празниците?
Нани - супер техника за миене на зъби! Grinning
Ети - да се видим през уикенда?
Може и да съм пропуснала нещо, но днес пак съм на обучение и изчезвам!
Весел ден на всички!

# 101
Честит рожден ден ,Nanny! bdbaloni

Пожелавам ти да бъдеш здрава,много ,много щастлива ,обичана и вечно усмихната! Hug

# 102
Де-си, най- вероятно, за голямата великденска в-ция, ще имаш удоволствие да ми видиш телесата  Embarassed Пък и до тогава резултатите се надявам да са още по-добри  Whistling Пу-пу, умря ми циганката  Mr. Green  Crazy

# 103
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Де-си, ако не се чувстваш добре, няма смисъл да хабиш нерви, намери си нещо друго  Peace
Америе, браво, много ти личи и много добре изглеждаш. Аз я почвах тази диета, ама я спрях. Ти как ги редуваш дните, колко на колко, ще взема пак да я подкарам  Thinking От вчера ходя и на антицелулитни масажи, та заедно с диета може ефекта да е по-добър, а  newsm78
Пиги и аз искам да си гледам детето в къща с двор. Ние сега на село му правим такава площадка- тревичка, пясъчник, люлка, пързалка, малка масичка със столчета. Цеце ще изкара там лятото. Там има много деца и всички се събират да играят пред нашата къща, ама сега вътре, да не ги гоним по улиците  Peace
На болничките много гушки и бързо оздравяване  Hug

# 104
Добрютру! Party

Почерпете се за мое здраве:

Амери, Наде Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 10:21 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт