Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 163
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
etince няма го Венци на нито една от снимките Laughing вътре в албумчето е
Като казах преди откачила съм и това е! Crossing Arms Добре, че ми познаваш детенцето.  ooooh! Поправих се  Wink

# 76
etince няма го Венци на нито една от снимките Laughing вътре в албумчето е
Като казах преди откачила съм и това е! Crossing Arms Добре, че ми познаваш детенцето.  ooooh! Поправих се  Wink
  love001  love001  love001  love001  love001  love001шегувка както казва Марти

# 77
Ох,момичета и аз нямам никакво време тези дни за писане.Минавам набързичко.
Бета: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Снимки гледам качвате.Свекито са не екскурзия по света,та ни отмъкна пак фотото,снимки правя с телефона,ама някой нещо не ми ги ще да ги качва снимка.бг Що така? Ще поснимам Зоята като се върнат,че нещо отдавна не сме го щракали детето.А какво снимане падаше само първата година.Мнооо сме несериозни. Whistling
Пораздвижва се темичката виждам,доста мами се появиха отново. Mr. Green
Казвайте какво излъгахте вчера.Всички си мълчите.Или пък какво ви излъгаха? Mr. GreenАз само половинката смотах.Нали скоро ми купи нова количка,че ми е мания де.Та му викам:писна ми вече новата количка и старата не искам,дай да ги продаваме,че съм си харесала една от 1600лв. ShockedНаправо си глътна езика,чудеше се как да реагира,милия.Какво ли си викаше,таз мойта пак полудя.Дори като му казах,че се бъзикам,не повярва.Наистина си мислеше че искам нова. Joy
Пингвина и тя зачезна някъде. newsm78 На мен ми липсва. Hug
Изчезвам и аз,лека...

# 78
Здравейте!
Момичета, имам нужда от Вашата помощ.
Моля Ви препоръчайте добър хомеопат в София! Само чета за ползите от лечение с хомеопатия... истината е, че съм доста неука в тази област, но ми се иска да помогна на Викчето да се оттърве от този вирус дето го мъчи вече 2 месеца. За да не запълвам темата, може да ми пишете на лични.
Благодаря Ви предварително и целувки за дечицата!

# 79
  • София
Днес бяхме на детски рожден ден в едно много хубаво клубче и си изкарахме страхотно.Имаше много деца и Влади много се забавлява-само дето искаше и аз,и татко му да учавстваме в игрите.Викаше ни постоянно.
И аз да се включа по темичките.Влади си мие зъбите вечер с мен,докато се къпе.Въпреки,че и той си смуче пастата,даже му слагам няколко пъти,много му харесва.Забелязвам,че има ефект-по едно време му бяха пожълтели зъбките,а сега са бисерчета. GrinningЕй,го на:
http://images25.snimka.bg/005521538.jpg
http://images25.snimka.bg/005521539.jpg
Иначе много си дава играчките,но не обича да му дърпат от ръцете.Като цяло обича и се разбира с другите дечица.Но племенника ми е така-не си дава играчките и даже посяга да удря.Дори,когато ни е на гости и ,,превзема,,играчките на Влади и не му разрешава да докосне нищо.Хем са заедно всеки ден от раждането си и пак!За другите деца да не говорим.Всяко детенце е с различен характер. Peace
Засега толкова,ще ходя да качвам снимки от РД,хем ще кача и за календара.Иси- Hug Hug Hug

# 80
  • София
Здравейте, момичета,

много сте мили и загрижени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug.
Аз вчера бях в болницата, погледна ме пак лекарката ми, но нямаше подобрение, напротив - сакчето беше се отлепило от едната страна и вероятно скоро щях да прокървя. Приеха ме в патологията и към обяд всичко приключи. Нямаше кюретаж или абразио, само с вакуум. Така ме усмъртиха с една упойка, че три часа не можах да се осъзная. Като се осеферих, се качих на колата и се прибрах, макар че не ме пускаха даже без придружител да си тръгна. Малко като на Пиги номера направих, дето се беше закарала сама да ражда. Яна я гледаше баща й и точно по това време тя заспива, нямаше как да го карам да ме вземе.
После спах до вечерта, станах колкото да изкъпем Яна и пак си легнах. Сутринта толкова нереално ми се струваше всичко след толкова сън, все едно на някой друг му се е случило всичко.

Направих грешката днес да излезем пеша навън с Яна, защото беше гадно времето. Купих й едни тебешири по идея на Дю и тя като ревна, че не ще да се прибира, та се наложи да я нося до нас. Следобяд всичко ме болеше - кръст, корема ниско долу, плюс мястото, на което ми бяха забучили абоката. Май трябва да се пазя известно време все пак.

Амери,  Дю, верно трябва да се въздържате да казвате колко спят вашите девойки  Wink. Яна беше започнала да спи по цяла нощ от няколко седмици. И то по цяла нощ значи от 23.30 до 8.00, наобяд спи от 15.30 до 18.00. Такъв й е режима, нищо не мога да направя. Обаче от няколко дена я мъчат зъби и се буди за по 1.5-2 часа посред нощ и се почва - гушкане, гърне, гушкане, носене, песнички, мазане с гел и т.н.  Rolling Eyes. Добре, че е баща й да се занимава, че мен хич ме няма тия дни.

С тия зъби голям зор, яде само сирене, шунка и мляко, почти друго не можем да я накараме, само казва Гаднууу и стисва зъби.

Джорджи, за миенето на зъбите можеш да му пуснеш това филмче, да му покажете как си миете зъбите с татко му, да му разкажеш как всички си мият зъбите, да купите заедно някоя интересна четка и да му дадеш сам да потърка, след като го поизмиеш. На Яна й ги мием, докато я къпем във ваничката, понякога й пея песничка, ако не дава, понякога мием зъбите на гумените играчки - кита, слона, костенурката и даже на рибите, нищо че си нямат зъби  Laughing.
Е, когато й растат нови зъби, не дава и край.

Още нещо щях да пиша, но забравих какво  newsm78.

Болните дечица да оздравяват  Hug Hug Hug.
Варвара, гледа ли във подфорума за хомеопатия? За съжаление, аз не съм в час, макар че и аз се заинтересувах напоследък покрай момичетата тук.

# 81
Betta Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
много прегръдки от нас и специално една мокра целувка от Валери  Hug

# 82
  • София
Beta  Hug Hug Hug
Ей тази книга ще трябва и аз да си я взема, щом толкова я хвалите, значи има защо  Peace А ако благодарение на нея се избавя от гадното течение направо ще умра от кеф  Party
Ети, не знам какво щях да правя без теб  Hug   bouquet
Цецко си мие зъбите, като ме види мен, че си ги мия и започва, мамуууууу и Цеце и си показва зъбките  Laughing
Мамчета, кажете къде в София, близо до Младост има класически хомеопат, ако знаете  Praynig
Аз тъкмо похвалих Цеце, че спи по цяла нощ и тази към 2-3 часа, като скочи това дете, прескочи ме и вече стъпил на земята ме задърпа за ръката- мамо, айде, татииииии. Аз му казвам, че тати го няма, във Варна е, а той като ревна, не мога да го успокоя  ooooh! Сънувал ли го беше, какво ли, не знам  newsm78
Хубав ден  Hug

# 83
Бета прегръдки от мен! Hug
Всичко ще се нареди и имай вяра за другия път Hug

Прасчо и други които ми звучат засегнати ,никой не визира вас,говоря за никове които не са влизали година примерно,което за вас не важи според мен! Peace
 Пламе бг има 1 пост в Бг мамма и си влиза в други форуми ,незнам дали ни е на 1 страница но онзи ден като имаше рожден ден ми направи впечатление!Както и да е!

Тиция Витасин имам,но разликата е огромна от този домашния който имам ...
Дю да не се обиди аз се шегувам,давай кафето че няма кой...
А който открие за този крем домашния вариант да казва,Витасин има навсякъде иначе...

Иси казвай какво да помагаме освен да качваме снимки,да ги намаляме ли нещо?
Нан тези имена и на мен нищо не ми говорят но IsitoLCH i Kriss77 ма по скоро съм ги меркала,освен преди да махаме да се проверява в последни публикации кога е било последното им вясване...

Е първа страница ще се поизчисти и ще светне,дано да не се поразсърдим,но който иска е добре дошъл да пише и да се прибавя към отбора Hug

Нан много се радвам,аз съм несериозна да се заема и да търпя но на теб Евалла!

# 84
Добро утро, сладуранки  Hug
Бета  Hug  Hug  Hug
По въпроса за хомеопатията, съм гола вода, ама нямам нищо против да опитам  Peace
Изчезвам, че Доменика ми е на англ. ез., уф как ми е писнало да я водя насам- натам  Mr. Green

# 85
Добро утро. Ето кафе и преса за диетичните, а кроасаните са за останалите.

БетаHug
Амери, ти още дюканка ли си, че гледам нещо линийката ти закова на едно място? Или най-вероятно това е временно положение. Thinking То и при мен така се получава, но си мислех, че е защото не карам по дюканската.
Сега разгледах снимките в календара. Колко са порастнали мъниците, хем постоянно гледам кой каквото качи. Големи сладурковци. Да са живи и здрави. В най-скоро време ще кача и аз някоя снимка на Еличка.
Айде бай, че ще се стягаме да излизаме. Дано бъде слънчев ден.

# 86
Нан тръгнах да изваждам списък,ми той е тройно по дълъг от твоя,и ме хвана срам,но какво да направя аз,,,,ако искате ще им се отделят имената като майки по рядко влизащи,пък ако дойдат дойдат,но списъка е дълъг,има майки без снимки на дацата,без да са влизали след първото си представяне,незнам,да не ме разстреляте ей!

После ще пиша кои са според мен,сега излизаме

# 87
Eй, момичета, толкова ви обичам; като че ли вчера беше, като се родиха бебоците ни, а сега са тооооолкова големи и нахитрели:) Изи, Синеоче, Амери, Ети, Ронка, Пепи, всичките, всичките,.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бета, всичко ще се оправи! Hug Hug Hug
Eли си дава играчките, но понякога трябва да я убеждавам. В далечните времена, когато тя не се беше появила, моя мъж казваше че първо трябва да се науча как се гледа куче, и после- дете. Та кучето само с добро, и с "моля ти се" го възпитавах. Отначало ме гледаше странно, но после взе да възприема. Адски смешно е, ама май подготовката ми помогна Joy Но че си е до човечето, това е друг въпрос.
Здравичка е, много шавлива и бърза; май единствения ни проблем е нощното будене и искането на ам-ам Embarassed Така се и приспиваме.
Много, много целувки на всички Heart Eyes Hug Hug Hug

# 88
Бета- трябва да се пазиш поне 2 седмици, защото вероятността да настинеш и направиш възпаление е голяма. Моят аборт беше началото на м.Декември и докторите ми препоръчаха поне 40 дни да се пазя и да не излизам на студено. Макар, че да си призная, понеже беше очаквано дете и много си поплаках в болницата и като ме изписаха веднага излязох до магазина за покупки. 1 седмица ме е нямало и моите мъжлета са се хранили по къщите на приятели и баби.  ooooh! И ми се искаше да направя уютна вечеря за тях. Аз също исках да изляза от болницата веднага. Дори толкова голямо ми беше желанието да се махна, че излязох от упойка още докато ме носеха до стаята.  hahaha Но да си призная бях шокирата от мизерията в хирургичното отделение и по начина, по който ги изръсваха като чували по леглата и може би затова се мобилизирах да си тръгна веднага.  Tired
didito.-къде се криеш и не почерпиш за здравето на сестричката ти? Simple Smile

# 89
  • Варна
 Hug

Бетта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug.Пази се много! Hug
Благодаря за филмчето,непременно ще му го пусна още щом се събуди Peace

Ани79,мерси за кафенцето  bouquet
Пингвина и на мен ми липсва,прендата тема не се появи на 13та страничка newsm78 или бъркам.

Вчера нали ходихме на гости на две момиченца едното на 4,другото на 9г. Поиграха си хубаво децата Peaceвърнахме се късно,Дим веднага заспа и след час едни сополи дави се детето чак #Crazy #Crazy #Crazy.Чудо...сега какво ли е незнам Thinking зъб сигурно пак
Направо благородно завиждам на тези родители на които дечицата им спят по цели нощи.сега след смяната на времето,Дим започна да заспива по-късно и за нас с татито никакво време не остава.да гледаме филмче ,туй-онуй Blush.както казва една моя позната,детето се роди и секса свърши hahaha
Бягам,Бай  bouquet
С тоз Дюкан много се замислям,дали да почна и аз.Амери казвай за резултати,Ронка и ти.нали и ти си Дюканка Wink

Общи условия

Активация на акаунт