Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 100
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Аз вече сложих снимка в албумчето за календара. И да не повярвате май съм първа, еййй взех да ставам малко по-сериозна относно качването на снимки.  Joy

МариаЕли,  Hug

# 61
Баууу #Silly, виж ти какъв ефект имало едно сплашване ThinkingЩо народ се появи пак в темата Joy Hug
Трябва по-често да ги плашим, момичета Laughing

mirostanka, Мария също се заформя като много стисната мадама.Играчки от ръцете на децата не дърпа все още, но като реши, че нещо трябва да е в ръчичките й, такъв сърцераздирателен плач вади, че........

Ронка
, почивай си на бързи обороти, че време не остана HugА къде ти изчезна Лимонката?

MariaEli, сърди ти се момата, за това не те иска.Мария също реагираше така на татко си, когато в продължениена цяла седмица се прибираше от работа, когато тя вече е заспала.Въобще не се виждаха през тази седмица.След нея девойката се правеше на недостъпна до момента в който баща й реши да не й се натиска.Тогава това ми ти дете като му се метна и като му се занатиска, чак цвилеше от удоволствие маймунката Joy

Бета, добре ли си? Heart Eyes

# 62
 Grinning
Привет на всички!
Да се включа и аз по последните обсъждания - Миростанка, аз забелязах, че Лъчко откакто тръгна на ясла не иска да си дава играчките на другите деца. само да се насочи някое дете към играчката му веднага я взема и ми я дава да му я пазя hahaha
Със спането слава богу нямяме проблем, заспива рано и спи цяла нощ. От както ходи на ясля 8-8.30 вече се е предал.
Жоржи, преди стоеше Лъчко да му мия зъбите. Но сега- стиска усните или щироко отваря уста и смуче пастата. Пък иначе има желание. Но нямам идея как да му обясня как точно да отваря устата.
А за тръшкането вече незнам как да реагирам.  newsm78 забелязвам, че като тръгна на ясла повече се тръшка и повече плаче - за щяло и нещяло. Сигурно това е начина му да ни привлече вниманието  Sick
Ети- не сме оздравяли още. Ще отнесе цяла седмица без ясла. Но нали и аз съм болна, той е при майка ми /имаме късмет, че е отпуска/.Поне да не си мешем бацилите, че са ни различни болестите.
Аз съм с ларингит, което е ужасно - нямам глас. Вече си търся нова работа, обаждат ми се да ходя на интервюта, но как като нямам глас #2gunfire
А за моите премеждия със шефа ми, който ме отряза после ще пиша.....

# 63
  • София
Благодаря, че стискахте палци за атестацията, добре ме оцениха, ама можеше по-добре   bowuu Накрая шефа ме изкара скандалджийка, ама уж на шега  hahaha
Цецко спи от 20 часа до 7-8 часа почти всяка вечер, е имаме и не толкова перфектни нощти де, но аз не се оплаквам, щото почти до 1 годинка ставаше поне по 1-2 пъти на нощ  Whistling
 Hug

# 64
Появявам се само за малко да се оплача че изкарахме пак гнойна ангина след кашлицата.  Confused Но добрата новина е че този път без АБ.2 дни и 3 нощи бяхме с висока Т.Но устискахме само на хомеопатия.Днес сме на детски РД.А утре заминаваме на планина с още едно семейство.Ще ходим на Караджейката.Някой от вас ако е ходил да сподели впечатления.Малко е дъждовно тези дни,но нямаме друга възможност.После ни чака мн работа...Ще правим магии за хубаво време  Joy Joy

Бай  Wink

# 65
  • somewhere over the rainbow
Здравейте!
Вчера цял ден бяхме по болници, баба я приеха след 5- часово обикаляне по коридори, стълбища и кабинето /дето едва ходи/ #Cussing out  Както и да е, няма да се оплаквам Stop
Та не разбрах какви са били тези военни титли, ако може някой да задоволи любопитството ми Praynig  Аз каква ли съм била? Тюх, как изпуснах купона Crossing Arms

Иначе при хомеопатката мина много добре, говорихме пак около 2 часа. Изчете подробно детския ми картон и забеляза, че доста често съм получавала обриви /един път е било Контактен дерматит и два пъти Уртикария, останалите с неизяснен произход Rolling Eyes/ и винаги са ги лекували с антихистамини. Потушавали са ги само. Сега ми даде Хистамин,  за да се изчисти действието на антихистамините, които блокират имунитета и респективно действието на другите хомеопатични лекарства. Резултатът след първия от общо три приема - обрив по цялата ми дясна ръка. Като го видя, майка каза, че точно такива обриви съм получавала като малка. Значи очистителния процес е започнал Party
Много съм доволна от тази хомеопатка, съвестна и задълбочена е, смятам да не се отказвам от нея, колкото и бавно да е всичко Wink

Най-после си купих книгата на Луиз Хей "Излекувай живота си". Доста ме заинтригува, представя нещата от друг ъгъл, много правилен, като се замисля. Според нея здравословните ни и други проблеми са резултат от някакво мислене, психическа нагласа, емоция. И ако променим това мислене, ще изчезнат и проблемите. Направи ми впечатление за бялото течение:" Вероятна причина: Убеждение, че жените са безсилни пред другия пол. Гняв към партньора."  Върнах лентата назад и си спомних, че последния ми голям пристъп на бяло течение беше, точно когато бяхме скарани с Павел. Ама не просто ежедневно сдърпване, а голям скандал, после една седмица не си говорехме. Но кой ти ги забелязва тези неща?! Тази книга ме кара да се замислям точно за тях. Много добре е изложено съдържанието, абе все едно си на психотерапевт, но сам Peace

Отплеснах се ooooh! К'во друго щях да пиша? Аха...
Жоржи, Дая настоява да си мие зъбите, всеки път,когато ме види мен с четка. Мий си ги пред него... Hug От личния пример по-добро няма Peace

Ако искате ще направя един списък с мамите, които за сега ще махнем от първата страница и ще го пусна тук, за да го обсъдим /не твърдя, че винаги гледам отгоре ко чете темата/. Всъщност тя Ети почти го е направила Heart Eyes

Иси, Рони, къде да качваме снимки на малките? newsm78

# 66
Асе, Лимонката ми изчезна покрай свекито. Доста й пусках напоследък и се изчерпах. Като се замисля докато съм тук, няма да ми стигат, много ме нерви таз женица....ама това е друга тема.
А ти не се спотайвай, чакам си обещаните снимки на Мимето!!!  Crossing Arms

НАН, аз качих снимките в албума за календара, незнам дали е правилно, ако е, нека ме поправи който разбира. Ето тук ги сложих http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188532&photo=82
Много добре звучи всичко написано от теб относно книгата. Наистина всичко е до психическа нагласа и спокойствие. Това за бялото течение дори и на ум не ми е минавало!

Рени, приятно изкарване и да си починете хубаво. И аз ще хвърлям боб за хубаво време, че не се издържа вече с тези дъждове!  Close Тук във Враца е някакъв ужас, особено ако падне мъгла....тогава няма оправия поне седмица. Уж е на по-ниска надмирска височина от София, но като зачубръсне (ама, че израз) лошото време го държи доста дълго време. Може би е от значение и това, че отвсякъде сме обградени с балкан....еййй голяма красота е особено лятото. Пак се отплеснах извън темата....

Бай!

# 67
  • Варна
Нан ,аз тъкмо намерих днес книгата и щях да ти звъня да се разберем как да ти я пратя.Нормално е да си я купиш,то ако ме беше чакала Embarassed

Момичета всичките ви методи за миене на зъби съм ги пробвала,уви нищо не действа newsm78що тъй не знам

Рени,приятно изкарване Hug Много здраве на Галито Heart Eyes
Ивка76 Peace
Прасчо,влизай по-често  bouquet
Де-си,бързо да оздравявате Hug

Бягам отиваме на гости на две каки Crazy

# 68
  • somewhere over the rainbow
Ето ги мамите и бебоци, които скоро не съм виждала, а някои - въобще Embarassed

jam, IanaAlex, didi_p, sunnycat, marine, Maysy, maimuna, trifonova_a, sirena, taliq, Rosy_, stef1245, bebonche, sugar_lady, dedy, BONBON, jane1, desi_p, IsitoLCH, kriss77, peti_ivi, embo, mp82, slonche, blagovesta, karin, eva83, Nadia77, viol, valshebnica, toni_chetinova, red_heart, Таниела, merry_lu, ioiomamma, vera_25

Те доста бе. Ако някой се познае, да се маха. Казвайте кого да добавяме и изваждаме от списъка Peace

# 69
Иска ето ти Венци:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188532&photo=84 и  Цецко на Ивка76: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188532&view=1&photo=89

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 22:21 от eti_31

# 70
Ама за какво качвате снимки не разбрах?

Да слагате нови на първа страничка ли?

Прасчо, забравихме се с теб. Пиши как сте, нищо че не четеш.

# 71
Прасчо   Stop

Да обесня за хомепата. Не се сърдя на никой за меннието първо, най-вероятно аз не съм обеснила правилно.  Wink Отидохме за интервю, но в процеса на раговора като сната ясно за това куче, хомеопатката обесни, че при такъв срес се блокирало (нещо си забравих какво ) на детето. Затова препоръча да му даде нещо, което действало между 14 и 28 дни за да можем да видим в истинската му светлина Криси и тогава да проведем интервюто.
В интерес на истината от месец снощи Криси спа цяла нощ без рев и будене за първи път. Ще продължа да го наблюдавам и тогава ще мога да кажа истина ли е или не.
Повярвах и до някъде защото тя описа нощите на Криси все едно е била при него. Само от това за кучето.  Shocked
А за интервюто ми каза да си осигурим 2 часа - 2 часа  и половина.
Лала чакам твоето мнение ти си с най-голям опит.  Hug

За първата страничка  Peace за.  Wink

# 72
Иска, и аз качих две снимки на Крикса, в "Календара".
п.с. До кога е срока, че да я снимам пак  newsm78

# 73
Иска, и аз качих две снимки на Крикса, в "Календара".
п.с. До кога е срока, че да я снимам пак  newsm78
няма срок ще се пробвам да ви зарадвам до Великден.
etince няма го Венци на нито една от снимките Laughing вътре в албумчето е
Дю дай едно рамо в Триград няма никъде свободни места за 1,2,3 и 4 май всичко е резервирано от преди един месец Crazy Кажи за хубав и евтин хотел(като за заплати от провинцията ,а не като Софийските Flutter)в Смолян,защото Триград реално е много близо до Смолян

# 74
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey
 atwork smile3524 atwork smile3524..........
Ако не е достатъчно показателно - мнооого работа ми се насъбра, буквално само ходя на работа и спя! Ужас!
Минавам много на бързичко!

БетаHug Hug Hug.
Прасчо, липсваааш!
Нанче, значи си заслужава книгата, а? Ще трябва да си я купя!
Ронка, наслаждавай се на дните и възможността някой да ти помага с Емето! И понеже не знам кога ще имам възможност да пиша пак, да ти кажа от сега - стискам палци пътуването да е безпроблемно и да свикнете бързо!
Ivka, хубаво че резултатът от атестацията е добър! И на мен ми предстои в най-скоро време  Rolling Eyes.

Къде казвате да качваме снимки на мъниците за новата идейка на Isi?

Сега ви пожелавам лека нощ! Стискайте палци и нашата да е такава, че снощи имаше 2 часа игри между 3:45 и 5:45 АМ  Wink!

Общи условия

Активация на акаунт