Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 154
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Имам една питанка към работещите мами.
Получавте ли си майчинството навреме,защото аз последно взех за януари? 33uu #Cussing out #2gunfire

# 181
  • somewhere over the rainbow
Мацки, как сте? Hug

При нас нищо ново, за това не се и включвам често. Растем и хубавеем bowuu

Иска, аз нямам проблем с паричките Money

# 182
Здравейте!
Дю, само веднъж месечно идвам към Смолян. Малката няма кой да я гледа, а тя не е любител на пътуванията! Така че , за сега само тук ще се срещаме! Sad
Жоржи, от днес и аз съм Дюканка под прикритие. Само мъжа ми знае и не искам да се хваля, докато не видя резултата от този режим. Пиши на лични какво хапваш. Дано да успеем!
Дано всички болни да оздравеят и да се радваме дружно на хубавото време  с повече разходки!

Заповядайте на следобедно кафе!  Laughing

# 183
 newsm44 luvbed txtloves  loveuuu smile3521 thumbsup
Много съм щастлива, момичета!!!!

# 184
Правихме кръвна картина,заради температурата и се оказа,че имаме някакъв сериозен възпалителен процес,защото утайката ни е с показател 61 при нормални стойности 10 SickНаправо ще ми се пръсне главата от притеснение.

# 185
  • somewhere over the rainbow
Правихме кръвна картина,заради температурата и се оказа,че имаме някакъв сериозен възпалителен процес,защото утайката ни е с показател 61 при нормални стойности 10 SickНаправо ще ми се пръсне главата от притеснение.
Разбра ли се какъв и къде е? Урината изследвахте ли?

# 186
Ох,  Тиция много неприятно... Confused Дано бързо разберете причината! Praynig Praynig Praynig
 Да пишеш как сте!

Ронка, малеее, любов ли бе да я опишеш! Laughing

# 187
  • Варна
Тиция  #Crazy #Crazy #Crazy,разбра ли се къде е възпалителния процес Shocked
 Hug
Рони : Joy Heart Eyes
Иси,аз си получавам паричките редовно на 10то число.така е било от началото,никога не съм имала проблеми Peace
mirostanka,ще ти пиша на лични Hug
Ети,при нас е същата картинка,затова затварям всички врати,за да не чувам звънеца,всички телефони на вибрация/нямам домашен,де/,и в най-крайната ни стая/спалнята/се опваме блажено с моя мъник bowuu

Днес наобяд моят мъник,беше много крив.търсеше си бибата и мрънкоти и пр.На бен ми бъктиса да го слушам и го оставих в хола сам,а аз отидох в кухнята нещо да си прпавя.след малко стана много тихо отивам аз и кво да вида,той спи проснат на земята Crazy
Че и без биба можело да се заспива Party

# 188
Днес не ни е ден. Цял следобяд Гергана беше толкова крива, нищо не яде, вечерта изпи само чаша прясно мляко (за пръв път давам, но много и хареса). Утре отиваме и ние да пускаме изследвания.  Praynig Дано няма нищо сериозно.

Тиция, дано и при вас всичко лошо се размине.

Иси, аз моето майчинство съм го прехвърлила на майка ми и тя си получава редовно парите. Според мен не би трябвало да имаш проблем, защото ние сме заварено положение и майчинството ни се превжда от работодателя, от който си излезнала в него, а не от НОИ. Ако имаш проблеми би трябвало да говориш с шефа.

Рени, този мадански мехлем е домашен. Не знам защо се нарича така (сигурно е произлязъл от Мадан) и как се прави, но наистина прави чудеса с рани, белези, екземи и други разни кожни проблеми. Имам приятел, на който му срязаха бузата от горе до долу, имаше зверска рана. Маза се с него и в момента почти не личи къде е белега.

Хайде лека на всички, аз съм скапана, лягам след малко.

# 189
  • Варна
Добро утро Hug
ето кафенцето:

А за всички Дюканки като мен:

Тиция,Дю Praynig Praynig Praynig Hug

На всички Прекрасен ден  bouquet

# 190
Isi да не би да си подписвала трудов договор на новото място? Аз друга причина не виждам да ти спрат майчинството  Thinking Но дори и така-би трябвало да го в земаш половината  Wink

Тиция много неприятно.Е,къде е възпалението разбра и се?

Жоржи,брех на нас никога не ни се е случвало такова нещо.Иска си мама сладура,а може и тате,но сам от бебе не е заспивал.Голям гушан е   action032

# 191
  • София
Добро утро,
Рени и моят Цеце е голям гушко и не е заспивал сам  Hug
Дю, дано сте добре  Praynig
Тиция, много лошо   Sad
Ей, Ронка  Wink
Ние от днес сме с детегледачка, но до петък и баба ще е тук, за да може да свикне детенце. Дано да свикнат един с друг  Praynig

# 192

Днес наобяд моят мъник,беше много крив.търсеше си бибата и мрънкоти и пр.На бен ми бъктиса да го слушам и го оставих в хола сам,а аз отидох в кухнята нещо да си прпавя.след малко стана много тихо отивам аз и кво да вида,той спи проснат на земята Crazy
Че и без биба можело да се заспива Party

БРАВО на вас! smile3501 Моя мъник още е с биба(даже с две- една в устата и една в ръка)и не мога да се реша да го отказвам за сега. Ще поизчакам още малко да се кротне от никнене на зъбки и тогава ще се мъчим.

# 193
Добро утро. Hug
Ужасна година. Пак всички дечурлига са болни. Иска, къде бе мила ме виждаш. newsm78 Аз защо не те виждам. Thinking Какво да пиша за децата- пак бяха болни. Беблата с тоя вирус със сополките, както Жоржи е писала. А баткото направи херп ангина пак с висока температура.Иси, още не съм качила снимки, че то с тоя червен нос Елинцето приличаше на коледно еленче (забравих му името) и снимката щеше да е подходяща за Коледа. Тия дни ще се постарая. Аз съм се захванала с видео обработки и нямам много време да пиша тук, че трябва да ги завърша в определен срок. Но като реша да си почина редовно ви чета.
Ей, Ронка сега няма по-щастлива от теб, нали? Много се радвам за вас. За земетресенията не се притеснявай. Откакто ни люля преди 3-4 години вече имам имунитет.
Жоржи, мерси за яйчицата. Аз все се чудя как да се обръщам към теб, Жоржи или Джорджи. Thinking
Много, много здраве на болничките. Лека диета на диетуващите. И дано денят ви е малко по-усмихнат от времето.

# 194
 ooooh! Юл ми изтри всичко със един замах!

От вчера е с Т поддържа си я,сополи,ревове,сумати сиропи пие,и едни кафяви капки само бърша черни сополи ooooh!

Ани  помниш значи земетресението,тогава бая напълних гащите сама в нас и като се залюля,бягай надолу 7 етажа ,а комшиите ме гледат Shocked и  викат има асансьор бе,а аз НЕее то като има земетресение не се използва! Grinning

Тогава беше плъзнал слух че американците правят опити дали е устойчива на земетръс областта та да си направят летище във Крумово на Нато... и  можели от космоса със някъв лъч,директно под земята в някакви там пластове го хакали, и бам, те се разместват и става земетресение,та така,нищо чудно и да могат то казва ли ти някой какво правят...слухове ама знаеш ли  Laughing Laughing ooooh!

Ох как ми стана смешно хак по един лъч на ви земетръс а  бегайте сега! Whistling

Хихихих

Ох Иси аз не съм качила снимка  ама имам една голяма дали става! newsm78

Рониии и вие леко с лъчите ,че ме е страх от земетресения! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт