Как къде, на Пампорово! На прословутия курорт. Ей ни на, отиваме да караме сноуборд:

Гергана се е влюбила в снега! Само сочи снежите върхове и повтаря: "Там гое ня, аде мамо" (в превод: тамо горе има сняг, хайде мамо)

Водих Алекс при хомеопат и освен хомеопатичните ни изписа и антибиотик.После за сверка отидох и при неговия педиатър и ни изписа съвсем различеН антибиотик.в КРАЙНА СМЕТКА реших да дам антибиотика на личната,защото е по-силен,а тази температура много ми притеснява,и хомеопатичните на другата.С една дума-леда работа.Дано поне спре да вдига температура,че иначе ще предам Богу дух. 
И за месец и половина по три пъти се разболяха и двамата
Лекарката ,като разбра колко сме боледували въпреки ,че за трите болести сега чак пием антибиотик,но все пак организма се изтощава ни изписа Есберитокс N .Някой давал ли е Есберитокс и има ли полза от него?
Водих Алекс при хомеопат и освен хомеопатичните ни изписа и антибиотик.После за сверка отидох и при неговия педиатър и ни изписа съвсем различеН антибиотик.
Няма истински хомеопат,който да изписва нещо различно от хомеопатично лекарство

Оставям Ема на баба ми и беж към София да го посрещна, ще останем да спим там....на хотел
Ако усетите земетръс да знаете откъде е. 

Ако е хубаво времето, има маси навън. Утре ще питам за телефон и ще ти го пусна на лични. Най-добре да отидеш на място, за да прецениш дали ти харесва. 
Водих Алекс при хомеопат и освен хомеопатичните ни изписа и антибиотик.После за сверка отидох и при неговия педиатър и ни изписа съвсем различеН антибиотик.
Няма истински хомеопат,който да изписва нещо различно от хомеопатично лекарство 
.И аз се зачудих каква е тъз работа,уж Хомеопат пък антибиотик предписва 
.Преди да отидем при Хаджиева,Частната ни педка,така лекуваше Димитър,с Антибиотици и хомеопатични.Ама 20 различни
и не само че не се подобряваше,ами и по зле ставаше.
И ако искаш координати на Класически Хомеопат,звънни 

.Ще се вържем за леглата
.Мъжо заминава утре за София,него по-вече ще го тресе 
.ще видим как ще изкара тази нощ и колко ще реве като се събуди
хайде дочака момента
. Поне да си знаем от къде е земетресението по късно 
. То се не търпи където и да се обърне човек само болни хора - не били деца или възрастни всички са се натръшкали. Бързо оздравяване на всички 
А то каква била работата
Рони и Калинчо
Ей, младежи по-спокойно го давайте, че чак в Русе се усеща
Сигурно няма по-щастлив човек от теб Ронка в момента
И от мен лек път и да ни посещаваш по-честичко 

Та си викам днес ще изхитря всички и ще си легна в 12 часа, да ама не - пак ми се обадиха по тела
и сега ми е едно криво, че и глава ме боли. 
Дано бързо се оправят
Че в това хубаво време разходки ги чакат