Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 161
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Леле Дю,къде бе мила тоз сняг #Crazy

Как къде, на Пампорово! На прословутия курорт. Ей ни на, отиваме да караме сноуборд:

Гергана се е влюбила в снега! Само сочи снежите върхове и повтаря: "Там гое ня, аде мамо" (в превод: тамо горе има сняг, хайде мамо)

# 166
  • София

[/quote]
Много е приятно в "Peoples" - зад Билла в ж.к. "Лагера", ул. "Цар Борис 3" N: 41. Готвят вкусно, цените са умерено-нормални, има пространство за децата. Ако те интересува, мога да попитам за телефон за резервация.   bouquet
[/quote]

Има ли обособен детски кът или е просто просторно? Не съм го чувала, моля, да кажеш още нещичко  Praynig

# 167
  • София
Ееее,Дю,много сладка сноубордистка си имате!Весело изкарване и да се бухнете в снега един път и от нас! Hug
Жоржи-дано малкия скоро оздравее,а за тръшкането и рева за биба те разбирам напълно и ти съчувствам.Аз се опитвам да спра нощното кърмене,спането на спалнята с мен  и цикането на гърдата ми през нощта и резултата снощи беше същия.Рев до Бога,истерии,легнахме в 10,заспа в 00ч.и се събуди към 4ч.и пак рев-,,нана нана,,/така казва на циците/.Е,този път татко му не издържа и го гушна,след малко и аз склоних и му дадох да цока и така....ще видим довечера какво чудо ще е.
Арлина-потресена съм от резултатите ти от диетата!Браво!Кога ще я почвам и аз незнам!
Добре дошла на veti_d! Grinning welcome

# 168
Ох,днес ще се побъркам #CrazyВодих Алекс при хомеопат и освен хомеопатичните ни изписа и антибиотик.После за сверка отидох и при неговия педиатър и ни изписа съвсем различеН антибиотик.в КРАЙНА СМЕТКА реших да дам антибиотика на личната,защото е по-силен,а тази температура много ми притеснява,и хомеопатичните на другата.С една дума-леда работа.Дано поне спре да вдига температура,че иначе ще предам Богу дух. ooooh!
Боби,наистина каза,че сме на път за ангина и затова взех радикални мерки.
Пред кабинета на личната беше като митинг от деца.Май това лошо и сега много топло време ще ни изиграе лоша шега,защото ще се отключат всички бактерии и бацилчита.

# 169
  • Варна
Tizija,и ние сме така.Три дена беше с 38,5 температура и вчера го водихме на спешен,че ме притесняваше кашлицата да не слезе надолу.Слава богу гърдичките бяха чисти,но гърлото му беше зачервено и заради темпераурата която поддържа му изписаха антибиотик.Иначе не съм чувала при никнене на зъби да се зачервява гърлото.Не се отчайвай ,ами пести сили защото колко настинки ни чакат още ,за съжаление.А мен питаш ли ме,като всичко е в тройни дози  WhistlingИ за месец и половина по три пъти се разболяха и двамата SadЛекарката ,като разбра колко сме боледували въпреки ,че за трите болести сега чак пием антибиотик,но все пак организма се изтощава ни изписа Есберитокс N .Някой давал ли е Есберитокс и има ли полза от него?

Лека вечер и без болести  Naughty

# 170
Така като гледам сме с един и същ вирус. Три дни Т, малко кашлица и сополи, но чисти дробчета. Дано всички дечица се оправят бързо!

Иси, днес говорих с една позната, която дават две стаи от къщата. Самостоятелно е, има две бани и тоалетни. Мисля, че има по 2-3 легла в стая. Пращам ти телефон на лични, ако искаш да се обадиш за подробности.

За маданския мехлем да ви кажа. До преди 1-2 години задължително в хладилника имаше от него, но домашния. Говорих с майка и тя ми каза, че този, който го е правил и тя познава е починал. Обеща ми да пита жена му дали може да се купи от някъде домашен. Купувала съм иначе Витасин, Родоспко чудо и още един под друго име (и трите се водят мадански) от аптеката, но като че ли има разлика. И другото, което ми прави впечатление е, че домашния трябва да се държи в хладилник, до като този от аптеката не. Което според мен означава, че има нещо допълнително в него за повече трайност. Ако успея да намеря домашен ще ви кажа, който иска - ще пращам.

Хайде лека нощ от нас!

# 171
Ох,днес ще се побъркам #CrazyВодих Алекс при хомеопат и освен хомеопатичните ни изписа и антибиотик.После за сверка отидох и при неговия педиатър и ни изписа съвсем различеН антибиотик.

Eх,че приключение...Този "хомеопат" няма нищо общо с класическият  ooooh! Няма истински хомеопат,който да изписва нещо различно от хомеопатично лекарство  Naughty

# 172
Здравейте момичета!  Hug
Добре дошла на новата мама. Вети_Д, кажи нещо повече за себе си.
Бързо оздравяване на всички болни. Много гушки от нас.
Джорджи, безпроблемно отказване от бибата от тук на сетне.
Дидито, и на вас успешно нощно отбиване!  Peace
Ренито, много хубави снимки. Изкарали сте си страхотно.
Момичета, аз съм много щастлива, утре си идва мъжлето!!!  Heart Eyes Оставям Ема на баба ми и беж към София да го посрещна, ще останем да спим там....на хотел  Wink Ако усетите земетръс да знаете откъде е.  Embarassed Joy
Много трески ме тресът напоследък. Големи вълнения, голямо нещо.  Crazy

Лека вечер.  Hug

# 173
Рони, весело посрещане на мъжа ти и да си изкарате една страхотна вечер само двамата заедно!!! А пък за земетръса не се притеснявай, в Смолян не се усеща много-много.  Laughing

# 174
Цитат
Има ли обособен детски кът или е просто просторно? Не съм го чувала, моля, да кажеш още нещичко  Praynig
Не, няма детски кът, но е доста широко - между масите има много място да вилнеят дечурлигата.  Wink Ако е хубаво времето, има маси навън. Утре ще питам за телефон и ще ти го пусна на лични. Най-добре да отидеш на място, за да прецениш дали ти харесва.

# 175
Охааа,Ронка  излезе ти късмета  Mr. Green Лек път!

Дю за какво е този мадански мехлем?

Дидито,Жоржи никак не е лесно да лишите бебетата от залъгалка.Ние го минахме това.Добре че беше мъжо,че да го гушка и да го приспива.Пригответе една чаша вода с мек накрайник.И ако искат нина или биба,питайте искаш ли водичка-сякаш не разбирате.Дидито при нас стана мн поетапно.Предлагах вода,но когато стане неутешим се правех на ударена и питам"нинито ли искаш" и той-да!Чак тогава давах,колкото да се унесе.Друг път мъжа ми идваше да го гушне и малко по малко се отказа.

Сега вече знае къде е чашката.Хваща дръжчиците и пие.После пак заспива.  smile3524
Успех!

# 176
  • Варна
Ох,днес ще се побъркам #CrazyВодих Алекс при хомеопат и освен хомеопатичните ни изписа и антибиотик.После за сверка отидох и при неговия педиатър и ни изписа съвсем различеН антибиотик.

Eх,че приключение...Този "хомеопат" няма нищо общо с класическият  ooooh! Няма истински хомеопат,който да изписва нещо различно от хомеопатично лекарство  Naughty

Напълно подкрепям Peace.И аз се зачудих каква е тъз работа,уж Хомеопат пък антибиотик предписва ooooh!
Тиция,не искам да те упреквам нещо не ме разбирай погрешно Hug.Преди да отидем при Хаджиева,Частната ни педка,така лекуваше Димитър,с Антибиотици и хомеопатични.Ама 20 различни ooooh! и не само че не се подобряваше,ами и по зле ставаше.
Дано твоето съкровище бързо да се оправи Hug Hug Hug И ако искаш координати на Класически Хомеопат,звънни Heart Eyes

То малко като реклама стана Blush

Ронка,айде мацко дочака Crazy.Ще се вържем за леглата hahaha.Мъжо заминава утре за София,него по-вече ще го тресе Laughing
Да го поздравиш Калин  bouquet

Рени незнам,направо мисия невъзможна е  отказването от тая биба.тази вечер беше спокоен ,но и супер каталясал,затова заспа бързо/в 23ч/.И той така и се научи да пие от Авентската чаша.от нормална си пие,и незнам за да му дам водичка трябва шишето за млякото с бибата да давам newsm78.ще видим как ще изкара тази нощ и колко ще реве като се събуди Confused Снощи направо сърцето ми се скъса 2 часа.как издържах да не му я дам,направо незнам.
А и сега ще сме две денонощия сами, и направо жална ми майка Rolling Eyes

На всички болнички,бързо оздравяване Hug Hug Hug

# 177
Привет
Ронка  Wink хайде дочака момента  Hug. Поне да си знаем от къде е земетресението по късно  Blush
Какви са тия вируси какво е това чудо. Я да бягат в дън гори тилилейски, че ми идва да  #2gunfire. То се не търпи където и да се обърне човек само болни хора - не били деца или възрастни всички са се натръшкали. Бързо оздравяване на всички  Hug

Хайде мами казвайте кога сте свободни и да изберем местенце да се видим  Party

# 178
Два дни не съм писала и се чудя защо снощи имаше такива земетръси  Thinking А то каква била работата  Simple SmileРони и Калинчо  hahaha Ей, младежи по-спокойно го давайте, че чак в Русе се усеща  Crazy Сигурно няма по-щастлив човек от теб Ронка в момента  Hug И от мен лек път и да ни посещаваш по-честичко  Wink
Добре дошла на veti_d!  welcome
Да ви се оплача. Това майчинство никак не ми върви на следобедни сънища. Както винаги ще има все някой да ми звънне или да чукне на вратата  #Cussing out Та си викам днес ще изхитря всички и ще си легна в 12 часа, да ама не - пак ми се обадиха по тела  Sad и  сега ми е едно криво, че и глава ме боли.  Crossing Arms
Ох, много болнички дечица.  Sad Дано бързо се оправят  PraynigЧе в това хубаво време разходки ги чакат

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 21:59 от eti_31

# 179
Eti и при мен е така, а и тая пуста работа край няма. Ей на, пак готвя...вместо да поспя. Rolling Eyes Crossing Arms
Жоржи Успех в бибоотказването. При нас борбата беше 6 дни, ще устискаш! Peace
Ивка Имам 1-2 снимки от Peoples, ще ти ги пратя на ЛС да си прецениш.

Тичам, да си видя супата....  chef

Животът е хубав, когато децата са здрави!
Скорошно оздравяване на всички болнички дечица! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт