Хайде, пролет е дошла да лудува Юлската тайфа

• 19 177
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,колко време най-много мъниците са ви поддържали температура?Алекс от вчера на обед на етапи вдига и вече съм пред инфаркт.Слагам ефералган и я сваляме,но до няколко часа пак същата картинка Sick Пази Боже да ти се разболее детето през уийкенда-няма кьорав доктор #2gunfire
Възможно ли е от зъбите гърлото да е червено и оттам и температурата? newsm78
Не искам да те отчайвам, но моята последния път подържа цели 3 денонощия.
Имаше спадния, но не и под 37 градуса.
Дано ви се размине! Hug
След като спря да вдига се появиха сополи и кашлица. Бяхме със зачервено гърло и избиващ кучешки зъб. Излекувахме се само с хомеопатични лекарства.

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 21:57 от mirostanka

# 151
  • Варна
Момичета,колко време най-много мъниците са ви поддържали температура?Алекс от вчера на обед на етапи вдига и вече съм пред инфаркт.Слагам ефералган и я сваляме,но до няколко часа пак същата картинка Sick Пази Боже да ти се разболее детето през уийкенда-няма кьорав доктор #2gunfire

Лично на нас не се е случвало такова нещо от зъби.а ние сме си патили доста от тях.Все пак може и от тях да е newsm78.Дано не е нещо по-сложно Hug Hug Hug май не помогнах много Blush

Рени Heart Eyes

# 152
Ох Лети дано се размине! НО Лора досега 2 пъти не е сваляла Т-та и двата пъти беше ангина, след това бронхит. Обикновено като е дребно нещо не вдига почти Т или бързо я сваля. Утре рано сутрин, беж на доктор. Или ангина прави или е от дробчетата. Шом 2 дни не сваля...Стискам палци. Пиши какво е станало.

Лора и тази седмица ще си е вкъщи. Ще се редуват да я гледат майка и Павлин. Мен още ме е яд че подцених нещата и тя се влоши, та изкара бронхит. Ще стане 3-та седмица да си е вкъщи, милинкотО.

Хора купих си едни обувки за няма да казвам колко и Павлин едва не ме изгони. Явно не съм добре. Чудя се само аз ли имам такива пристъпи на безумие? newsm78

Успешна седмица на всички.

# 153
  • София
Еееееееее,само болнички дечица!Много съжалявам. SadНа всички-бързо оздравяване! Hug

# 154
Честит празник на здравния работник!   bouquet
Джорджи и аз съм Дюканка днес дано успея, че първия ден съм най-несериозна  Hug
Ох Лети дано се размине! НО Лора досега 2 пъти не е сваляла Т-та и двата пъти беше ангина, след това бронхит. Обикновено като е дребно нещо не вдига почти Т или бързо я сваля.
Tired и при нас е така. В интерес на истината само 2 пъти е вдигал висока Т, като единия път просто вируса си беше само със симптом висока Т.
А този път бронхита си го направи без грам Т. Само с 2 дена кашлица. Но мина също толкова бързо, че го хванахме съвсем в началото. Бързо оздравяване на всички сладурчета мамини  Hug

А за Т от зъби и червено гърло при нас не се е случвало.

Джорджи как е Друнди оправя ли се вече.  Praynig

# 155
  • София
Добро утро  Hug
Първо, щото ми се вижда най-важно- пожелавам на всички тази седмица да бъдете здрави, болните да оздравяват и никакви сополи, никакви температура, изпращам ви много  Hug и с идването на пролетта, да си отива болеста  Praynig
Синеочке, не само ти имаш "пристъпи на безумие", аз имам 4-5 чифта зимни обувки, като вляза в магазин и ако случайно продават обувки, очите ми стават ей така  #Crazy Ето вчера си харесах едни зимни обувки, за какво са ми април месец, да ме пита човек  Crazy Та споко, не си сама в лудостта  Joy
Тиция, не искам да бъда лош пропок, но Цеце, като държи Т по-дълго време се оказва, че е ангина  Confused Дано Алекс да мине с нещо по-лекичко  Praynig
Рени, чудесни снимки  Peace Казвам аз, че на децата им трябва чист въздух и няма ни болести ни нищо Hug
Ели, малката Юлка от какво се разболява, нали не ходи на ясла  newsm78 Да не би децата, с които играе да са болнички. Гуш от Цеце за малката принцеса  Hug
Жоржи  Hug
Ети, какви красоти твориш, олеееее   bouquet

Сега малко за нас, бяхме в събота за малко до един хотел във Велинград, ааааа в Гранд хотела, коя мама разказваше за там  newsm78, наистина много хубаво. Та пием си кафе във фоайето и Цеце тича насам натам и една госпожица го преследва, да го гуши. Той естествено бяга и не и се дава  hahaha , та оказа се, че е на Кати (фолкпевицата) дъщеря и. Много сладка, с едни хубави къдрици. Поиграха си, търсеха се през цялото време, снимах ги и така. Снимах и Кати с Цеце и Джули, така се казва малката сладурана, ама с телефона, че си бях забравила апаратчето.

Това е засега от мен, от сряда Цеце ще го гледа една жена, ще ви разказвам тогава  Hug

# 156
Добро утро,мами!
Много болни дечица отново. SadБързо оздравяване на всички. HugАма то и с това време,топло-студено.Ето сега пак много високи температури дават,да се чудиш как да ги обличаш или пък събличаш. newsm78Луда работа.
Аз да се похваля отново.Снощи се теглих и вече съм 56кг,резултата до тук:10кг за 2,5 месеца. Mr. GreenА не съм спряла  да ям.Ето това е диетка. LaughingИ сега всички дрешки вече ми висят.Ще се наложи пак да попълвам гардероба.
Рени:благородно ти завиждам.Искам и азззззз Simple Smile
Днес Зоя ще я гледа майка ми докато съм на кормуване.Малко спокойствие за няколко часа.Лек ден ви желая. Hug

# 157
Синеоче:мен пък ме е затресал електронния шопинг.Ако знаеш само колко неща поръчвам на месец.  SickУжас!Най-вече пазаря от Ларедута.То там насметка,ама като дръпнеш накрая чертата... Sick Но половинката и той с пазари редовно от Ибей,Амазон,музичка,плакати,книжки,та ми пълни и на мен картата.И така. Wink

# 158
  • София
Мами, все забравям да ви питам,
Моля ако някоя от вас знае или сте ходили, чули, търся заведение, някакво хубаво- ресторант или пицария, за да отпразнуваме на Цецко именният ден. Ще бъдем повече възрастни и по малко деца. За рожденния ден съм почти сигурна, че ще бъде с много деца в детски клуб, но сега ми се иска хубаво място за възрастни, но да има къде и децата да играят.
Предварително благодаря   Hug
Арлина, браво за резултатите  Hug

# 159
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ МАМИ НА ЮЛСКИ БЕБЧЕТА 2006! За първи път пиша във ваша тема.И моят калпазанчо е юлски мъник - 03.07.06г. Бих искала да се присъединя ( макар и късно ) към вашата таифа.

# 160
И ние бяхме с температура мин.седмица - поддържаше висока  някде цяло денонощие - после видях че има пробил кучешки зъб . Д-ра изписа Суметролим и Панадол .

# 161
Добре дошла Вети Hug

# 162
Здравейте. И Гергана е със зачервено гърло и кашлица. Т започна да вдига от петък вечерта до вчера. Днес няма  Praynig Ходихме до личната, ще изчакаме до сряда евентуално за антибиотици. Дано се оправи без тях! Аз съм в отпуска до сряда.
Тиция, вие как сте?

Иси, намери ли място за нощуване? Мога ли да помогна с още нещо?

Миростанка, ако имаш желание, може да се видим като идвате към Смолян!

И днес направо съм бясна, пътувах почти 3 часа до офиса!!!  #Cussing out Имаше паднало дърво на пътя, никой не беше си свършил работата, за да улесни пътуването, и пътя не беше изчистен от снега, който валя последните 2-3 дни! И не знам вече за коя година в началото на април се оказваме затворени от сняг!!!

Извинете ме, моля!!!  Hug

Вети, добре дошла!

# 163
  • Варна
Здравейте милички Hug

Добре дошла на veti_d  bouquet
Мама Дани успех ти желая миличка Hug  bouquet
А за Друндела какво да ви кажа Tired.Тъй като имаше много храчки и сополи и само се давеше,решихме с моят мъж да му махнем бибата/най-накрая/.Обаче сме си направили сметките без кръчмаря Shocked вчера и нощес то истерии то чудо.направо ми се плаче момичета.от 2 до 4 сутринта се тръшка и пр.Не ми се изброява даже какво прави,направо ви е бедна фантазията,но издържахме няма връщане назад Naughty.само се притеснявам да не се депресира нещо,знам ли newsm78.вчера без биберона заспа точно в 00чнаправо незнам,после от два до четири рев,и така. Tired като изключим дрезгавия глас от крясъците,дребното е много добре,вече почти няма хрема,само кашля мъничко.И това само с Хомеопатия Peace.днес отидох да му взема лекарства по висока потенция,взех си и на мен,че нещо им бях стопирала действието с кафе/уж беше без кофеин,но се оказа кофеиново и те спряха да действат/ и така,да видим как ще се оправяме без биба. Thinking
Синеоче,Арлина Wink аз само ги гледам сайтовете  тъжно и влажно и дотам Confused
Тиция, как е малчо?
Леле Дю,къде бе мила тоз сняг #Crazy
Айде аз бягам,Много добре се чувствам като Дюканка ей.Хич не съм гладна Wink

# 164
Мами, все забравям да ви питам,
Моля ако някоя от вас знае или сте ходили, чули, търся заведение, някакво хубаво- ресторант или пицария, за да отпразнуваме на Цецко именният ден. Ще бъдем повече възрастни и по малко деца. За рожденния ден съм почти сигурна, че ще бъде с много деца в детски клуб, но сега ми се иска хубаво място за възрастни, но да има къде и децата да играят.
Предварително благодаря   Hug
Арлина, браво за резултатите  Hug
Много е приятно в "Peoples" - зад Билла в ж.к. "Лагера", ул. "Цар Борис 3" N: 41. Готвят вкусно, цените са умерено-нормални, има пространство за децата. Ако те интересува, мога да попитам за телефон за резервация.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт