КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 13

• 15 463
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Жабур  Не съм забравила ами как и двете мога да ви водя по едно и също време  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А ние с фронтовачкана ще идем на масажист и послееее ................

апък вие с Зичето ще си ходите където искате с децата .  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бабо Янче ooooh! ooooh! ooooh! той много дървен тоз младеж

# 211
Янче,  Joy Joy Joy Joy Joy Аз помня Мирча Кришан......Имаме цяла плоча от едно време с него....Краставицата..... hahaha hahaha hahaha hahaha
-Как се вади квадратен корен?
-Квадратен корен се вади много трудно,за разлика кръглия корен,който се вади по-лесно.Как на картофите....Че няма да се вади на КраставицатаСемействоНаТиквовитеРастенияРазмножаваСеЧрезСеменаСъдържа98%вода...... Joy Joy Joy Joy

# 212
  • София
     Трима ранени от фронта се срещат в болницата.Първият-с откъсната ръка,вторият-с откъснат крак, третият- с откъснат....Лекарите решават да им поставят протези, но понеже има много ранени и протезите са недостатъчно решават да използват каквото имат в наличност.Така на първият му поставят женска ръка, но нали ще може да се обслужва той е доволен.На вторият му поставят женски крак,а на третият му поставят хоботче от малко слонче...
     След една година на контролен преглед те се срещат и решават да пият заедно по едно кафе и да разкажат как живеят.Първият казва:
     - Разочарован съм!Мислех,че с новата ръка ще мога да работя нещо...А сега по цял ден съм в тоалетната.Като отида в тоалетната и тая женска ръка като ме хване и не ме пуска...Хората чукат на вратата, а аз как да излязяа...?
     - Моят проблем е по-голям.Щом легна вечр в леглото и кракът ми се вдига нагоре и не мога да се завия.Цяла зима спах отвит и сега имам ревматизъм !
     -Оооо! Не се оплаквайте - вие сте добре...А моя хобот ,не стига,че порастна и се влачи по земята,ами и събира сухи листа и съчки и ми ги бута отзад...

# 213
     Трима ранени от фронта се срещат в болницата.Първият-с откъсната ръка,вторият-с откъснат крак, третият- с откъснат....Лекарите решават да им поставят протези, но понеже има много ранени и протезите са недостатъчно решават да използват каквото имат в наличност.Така на първият му поставят женска ръка, но нали ще може да се обслужва той е доволен.На вторият му поставят женски крак,а на третият му поставят хоботче от малко слонче...
     След една година на контролен преглед те се срещат и решават да пият заедно по едно кафе и да разкажат как живеят.Първият казва:
     - Разочарован съм!Мислех,че с новата ръка ще мога да работя нещо...А сега по цял ден съм в тоалетната.Като отида в тоалетната и тая женска ръка като ме хване и не ме пуска...Хората чукат на вратата, а аз как да излязяа...?
     - Моят проблем е по-голям.Щом легна вечр в леглото и кракът ми се вдига нагоре и не мога да се завия.Цяла зима спах отвит и сега имам ревматизъм !
     -Оооо! Не се оплаквайте - вие сте добре...А моя хобот ,не стига,че порастна и се влачи по земята,ами и събира сухи листа и съчки и ми ги бута отзад...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ЩЕ ТЕ ЧЕРПЯ!

# 214
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
 Joy rotfImao Joy rotfImao rotfImbo rotfImao
Така не съм се смяла отдавна.

# 215
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Яжке , страхотен виц , смях се от сърце.  Joy Joy Joy Joy Joy
Ааааа Мишоранко , нема се разберем с тез масажисти , а ние със Зичето кат коне на празни ясли с децата. Thinking
 Naughty нема такива локуми.  hahaha

# 216
Здравейте от една хаймана.
Жабче я се поспри с тази масажисти.
Казах ти ще даваш отчет на морета май месец.

# 217
Здравейте от една хаймана.
Жабче я се поспри с тази масажисти.
Казах ти ще даваш отчет на морета май месец.

Аз затова не се спирам , събирам материал за раздумка и одумка.  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 21:57 от babka_jabka

# 218
Мише не може да делиш тройцата помисли и за мен.
Едно младо масажишчи.

# 219
Едно младо масажишчи.

Мони , аз като пробно свинче и после ще докладвам. Ще има юруш на маслините.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
Жабче разчитам на твоят избор нали сме от една група. rotfImbo

# 221
Едно младо масажишчи.

Мони ама аз съм душичка и масажисти давам на всички които ми дойдат на гости

# 222
Мише благодаря ти слънчице.
Спокойна съм че няма да съм на сухо разчитам на теб.

# 223
Жабче разчитам на твоят избор нали сме от една група. rotfImbo

Пробам и докладвам.  Crazy
Ма при Миша и Зиче , нЕма излагация , всичко е перфект. Те са го изпробвали масажиста , ше знаеш.  Whistling

# 224
Задължително е минал през мене първо и е изпробвана марка

а така леко бара че не е истина направо ................ мммммммммм .................... нямам думи .

Мони за тебе винаги душичка златна 
Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт