Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 542
  • 369
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз пробвах 316 синята слива, н в сравнение със старата, тази нищо не струва. Аз си осатвам на старата и като цвят и като боя повече ми харесва.

# 136
  • София
Взех си 300 - тъмно кестеняво, но станах черна - много силно ме хвана  #Cussing out
дали не е заради това, че съм на амонячна боя от 7 години и косата ми бързо хваща вече всичо?
Надявам се да поизпада малко и да остане тъмен кестен, но не черна  #2gunfire

# 137
Наталке, при мен покрива- със синьочерната стават сини, със слива и касис- тъмнорозови. Е, поне не са бели. Laughing

# 138
Ползвам старата №10, но си взех от новата 530. Светло кестеняво е. Поне няма да стана чисто черна..Ще кажа къв цвят се е получил.

# 139
Ползвах 535 шоколад, но не е с очакваните отблясъи, които боята обещава и които виждаме на рекламата. Поне добре че няма много червенина.

# 140
Аз се боядисах с 700, но честно казано очаквах да стане по-хубава косата ми, блясъка трябва да си го създавам аз явно  Confused

# 141
Аз се боядисах с 700, но честно казано очаквах да стане по-хубава косата ми, блясъка трябва да си го създавам аз явно  Confused

Ако си следвала указанията би трябвало '
косата ди да стане изключително бляскава.

Моята стана  Peace

# 142
  • София
Е, ако косата е много третирана и изтощена, няма как да стане бляскава от една боя, каквато и да е тя.
На мен също Кастинга принципно ми придава много блясък.

# 143
КОгато я смесих и започнах да нанасям
видях, че в самата боя има бляскащи
частици. Явно не е само от балсама  Grinning

# 144
  • София
Ан Ма, като сравниш стария и новия балсам, кой повече ти харесва?

# 145
Ан Ма, като сравниш стария и новия балсам, кой повече ти харесва?

От старият Кастинг съм се правила веднъж.
От новата боя косата стана доста по-блестяща.

Може би от новата формула на самата боя, а
балсама да е един и същ, защото разлика в
прекрасната миризма не намирам  Mr. Green

# 146
  • София
а, ясно.
Аз се боядисвам с Кастинга от 3-4 години вече горе долу, и или аз съм много свикнала със стария, или новия не е за моята коса. Като блясък и двата варианта си придават блясък. Може би балсамчето в стария вариант придава повече виталност и хлъзгавина на косъма. Thinking

# 147
Не знам. Ти имаш повече наблюдение.
НО ме е яд, че си хвърлих флакона в който
се смесваха двата компонента на боята, от
старият Кастинг. Беше изключително удобен.
Новият е много мек  ooooh!

# 148
  • София
Ми за следващото боядисване си вземи от стария - хем флакон, хем по-добър балсам, хем по-евтина боя  Mr. Green (и по-хубава, по мое мнение) Grinning

# 149
Ми за следващото боядисване си вземи от стария - хем флакон, хем по-добър балсам, хем по-евтина боя  Mr. Green (и по-хубава, по мое мнение) Grinning

Цветовата гама там ми е бедна.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт