ЧЕРВЕна, бяЛА или синЯ - кухНЯТА Ми е лЮБИмА...8-ми брОй

• 60 665
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Кухни преди време бях гледала от 13 000 на горе ама истинско дърво  Peace
А аз имам едно друго питане проектите за кухните плащат ли се или не, че вече чувам различни мнения и то от хора който не са стъпвали в магазин и съвсем се обърках  newsm78

Pininka виж на първата страница където са линковете с кухните точно първата е така по спомен, сега ще я погледна и аз, че и на мен ми беше харесала като светове  Peace

п.с. Сега погледнах сложила е парола на албума ако искаш и пиши, кухнята беше много свежа и то точно жълто и оранж.

По-горе писах ,че ми направиха проект в Рилус - не съм плащала и ми го дадоха на А4.3D-то го отказах,защото не ми трябваше,така че за него не мога да кажа.

# 151
  • София
диди69  Ние с теб си вървим комплект в темите май  Heart Eyes
Точно защотот прочетох, че не си плащала затова питам, защото тук има доста мами който са си поръчвали и ми беше интересно дали е според магазина или навсякъде е еднакво  Peace

# 152
Точно защотот прочетох, че не си плащала затова питам, защото тук има доста мами който са си поръчвали и ми беше интересно дали е според магазина или навсякъде е еднакво  Peace

Laughing Ееее,не знам!Но мисля,че на повечето места е безплатен проекта!Май някъде тук го бях чела?! newsm78

# 153
  • Пловдив
Малеееее колко сте изписали не мога да ви изчета Simple SmileБраво Simple Smile......Момичета ще показвам скоро почти е готова,ама ще нагласят и дръжките утре и тогава ще снимам като изчистя Simple Smile
Сузи моя профил е ето такъв http://www.kentimpex.bg/catalog.php/action.viewmore/catid.26/id.1045 наистина гледам и в тоя сайт е 26 мм,ама какво да се прави другите изобщо не ми се връзваха,а така е много еднакво с канта на другите вратички Simple SmileПоне засега много ми харесва,почти нямам забележки към майстора,доста изпипва нещата.......
Мале какви цени само сте коментирали,а аз си мислех че мойте 3000 са много за 4.50 м. ама то нямам много механизми вътре,но пък всички чекмеджета ми са със омекотяващи механизмиСамо те са 200 лв. и всички врати също,аз на това много държах.А колкото до материала и аз затова реших по ефтино и да не ме яд че малчо сега как хвърчи с проходилката тъкмо баща му вика хайде утре в новата кухня да обелиш някой шкаф .....ужассссссс  Joy
Хайде весела вечер на всички и успех с проектите.....
Оф щях да забравя Lider  и на мен по ми харесва сега проекта.Макар че тия стъклени вратички малко са ми старомодни,но .....А иначе защо не си изнесеш и фурната с котлоните на балкона има и страхотни вградени скари.Така и ще вземеш само един абсорбатор(на- важен е кубиците му,моя исках да е по мощен ,на 800 кубика ми е)
А и за лавичките над масата съм съгласна,на мен също са ми като цирей там.......по добре нищо или картини Simple Smile
Оставям ви ,че досадих вече Simple Smile

# 154
Аз си поръчах проект в АЛНО и не ми искаха пари! Естествено от най-евтината серия, че мъжа ми ще подскочи, ама тоя в магазина половин час ме убеждава колко е важен механизма за плавно затваряне, е мойта сега като е без такъв механизъм какво от това, нищо не сме счупили!

# 155
  • София

Laughing Ееее,не знам!Но мисля,че на повечето места е безплатен проекта!Май някъде тук го бях чела?! newsm78

Той вярно е безплатен,но като си го искаш примернно за да коментирате с мъжа ти - не ти го дават. Поне в Мебели Гарони са така. Дават ти го едва,когато сключиш договор и направиш поръчка. Така работят надувките.  Mr. Green

А фирмата,която на мен ми прави кухнята,изпрати дизайнер вкъщи,човека си взе размери и след 2 седмици ми прати проект. Разисквахме,мислихме и чак след още 2 седмици сключихме договор и направихме поръчка. Ето така работят хората,които държат на клиентите си!  Peace

# 156
Не знам , аз бях само в Рилус и направо си казах , че в момента я строим  къщата и проекта ми трябва само заради размера на стаята.Може би,много добре изиграх ролята на жена с 35000 евро в джоба!?  Joy Даже и отстъпка договорихме заедно с трапезарията на Анджело Капелини! newsm62

# 157
Ето на майка ми кухнята,най-накрая я снимах.Много е малка,има още някои неща за довършване,но стана добре,максимално се оползотвори мястото.За моята кухня още няма проект,но се надявам до 2 месеца и тя да стане.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234796
Много сладка малка кухничка.Вратите МДФ или ПДЧ са?

# 158
  • В лудницата на 2-рия етаж.
pufa_  -ПДЧ са плоскостите.Вчера сложиха и още едно плотче,нещо като масичка,понеже няма място и оползотворихме мястото под прозореца.

# 159
# 160
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Аз пък викам така или иначе е късно,от умора едва ли ще заспя та викам хайде да ви я покажа тази кухня вече Simple Smile
Ето я 
А ето тук може да видите и повече снимки Simple Smile http://www.album.bg/sis7/albums/13987/
Каквото ,това е ,на мен си ми харесва,немога да и се нагледам дано наистина само имам повече време да се вихря в нея Simple Smile Има да подреждам и нареждам сега Simple Smile

# 161
МОмичета, вчера се срещнах  с мацката от фирмата, която ще  прави кухнята.В понеделник идват за подробните размери, а до тогава трябва да реша за цветовете Rolling Eyes.На 80% съм взела решение да е от ПДЧ, тъй като МДФ  не ми харесва като форма на вратичките( няма да стане както искам), а с масива, знаете как ме "застреляха" с цена Crazy.
Имам питане- някой виждал ли е  кухня, направена с  ПДЧ цвят бамбук newsm78.Тази гама- (топла златно- дървено-жълта), ми се връзва най-много, но не мога да си го представя.Другия вариант е оранжев Grinning, та- умувам сега и мноооого разчитам на вашат ап омощ и съвети Praynig
sis7 , много ти е  хубава кухнята Hug.Четито!

# 162
  • Русе
Sis7, много е хубава.
Със здраве да си я ползваш.

# 163
sis7, много хубава кухня, браво  Peace
velmar, аз съм се насочила на двуцветна кухня - оранжева и "светло" дървена.
Утре ще ходя във фирмата, която ще прави кухнята и ще доизясним разположението и решим за цветовете.

# 164
velmar, аз съм се насочила на двуцветна кухня - оранжева и "светло" дървена.
Утре ще ходя във фирмата, която ще прави кухнята и ще доизясним разположението и решим за цветовете.
Е- значи с теб  ще мислим в една тоналност Grinning.Имаш ли случайно някакви снимки  в тези цветове за идейки..????

Общи условия

Активация на акаунт