Пипиоле, това кафе чак ми замириса, лелеее, колко обичам кафе да пия
без цигари по може, ама без кафе не
АниК, македонците наистина не са лесна работа и за работа и за живеене, та в тоя смисъл проявяваш истинско геройство и с работата и с това пътуване

Фрида, наистина съжалявам, че не успях да ти помогна
аз изпаднах в същата ситуация с гледачката, трябва да намеря жена да гледа Дарко, когато е под домашен арест, защото в противен случай ще трябва да си събера партакешите от работата и да остана у нас постоянно
даже в болния ми мозък се навъртат мисли да събера децата от квартала у нас и да образувам алтернативна детска градина
В тоя ред на мисли мъжът ми даже вече ме офертира да напускам работа и да отивам при него да работя. И на въпроса колко ще ми плаща, той ми заяви " Ми на теб за к'во са ти пари, даже така ще ми спестиш пари..."
Ей такива работи при мен. Днес даже го водих Дарко с мен на работа - правих едно интервю на стрителен обект и човекът изпадна в захлас от толкова много трактори и багери на едно място
аз пък свалих едно кило от зор и в крайна сметка се успокоих, че поне нервна, но фина ще си старея 

Ние също си взехме миналото лято. Явно съм пропуснала да споделя колко доволна съм и аз
Голямо удобство е наистина.