Отговори
# 105
Мараба, мацки  Hug

Пипиоле, това кафе чак ми замириса, лелеее, колко обичам кафе да пия  ooooh! без цигари по може, ама без кафе не  Naughty

АниК, македонците наистина не са лесна работа и за работа и за живеене, та в тоя смисъл проявяваш истинско геройство и с работата и с това пътуване   bouquet

Фрида, наистина съжалявам, че не успях да ти помогна  Sad аз изпаднах в същата ситуация с гледачката, трябва да намеря жена да гледа Дарко, когато е под домашен арест, защото в противен случай ще трябва да си събера партакешите от работата и да остана  у нас постоянно  Confused и да търся някой да ми плаща за тая работа, ако може  Mr. Green  Crossing Arms
даже в болния ми мозък се навъртат мисли да събера децата от квартала у нас и да образувам алтернативна детска градина  bowuu

В тоя ред на мисли мъжът ми даже вече ме офертира да напускам работа и да отивам при него да работя. И на въпроса колко ще ми плаща, той ми заяви " Ми на теб за к'во са ти пари, даже така ще ми спестиш пари..."  Joy hahaha

Ей такива работи при мен. Днес даже го водих Дарко с мен на работа - правих едно интервю на стрителен обект и човекът изпадна в захлас от толкова много трактори и багери на едно място  hahaha аз пък свалих едно кило от зор и в крайна сметка се успокоих, че поне нервна, но фина ще си старея  Crazy

# 106
Гал, аз писах и в темата за гледачките-има една жена, която може да гледа дете, но след 11 до когато искаш.
Ако те устройва, виж ми последните публикации и ще ти излезе темата с телефона и.

# 107
оо, мерси, Фрида, ще потърся там непременно  Heart Eyes

аз влизам пак с един виц - този ми го прати мъжа ми, за да ми каже колко мног ме обича  Joy

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си
изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:

1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с
увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на
по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.

Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си
намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат
работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж
гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на
третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно
красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на
четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца,
ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там
бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота,
помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере
половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на
последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува
само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една
жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж
се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати
жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ,
НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ

# 108
# 109
Добро утро и успешен ден  Hug

# 110
# 111

Добро утрооооо!

# 112
Добро утроо Hug

Мерси за кафето, Поли.     bouquet  Как сте? Оздравяхте ли напълно?

Иво почти се оправя, ще го пие и утре и после сме на преглед в Понеделник.
Гал- ние с мъжа ми си работим заедно.Пробвах да работя на няколко места, но нито отношението беше коректно, нито заплащането на ниво.И решихме, че ако така и така ще си скъсвам г...за от работа, то по-добре да е да го правя за себе си.

Приятен ден на всички      bouquet

# 113
Здравейте мацки,времето се оправя а виждам още болнички Sad по бързо да се оправят
Гери относно линка който си дала ,аз и мъжа ми и детето все сме 0+ и майка ми и брат ми също,но баща ми е 0- но е над 65 годин иза съжеление.Надявам се да се оправи ако трябва друга кръв сме насреща
При нас нищо ново,Ронката тази седмица си  язадържах щото хремата й беше слезла внадолу и гашляше много лошо.ОНази вечер пък се събуди в 2 без нещо пищейщки от ухо.Веднага отидохме в ИСул и аз докато я успокоявах си сложих ръката в устата й.Е как да не я забол иухо като едновременно отгоре и отдолу в дясно й никнат кътници.Баща й се шашна ,развика се че е от градината ,но аз го успокойх че е от зъби.Мъжете като се разболеят децата са по голем ипаники и от нас,но като му казах ч еса кастанети,малко се успокой.Сега  Banghead Banghead Bangheadна дърво е здравичка и ще я пратя пак на ясла-.Д ав исе похваля ч евсяка сутрин тази седмица ме будеше с песничката МИЛа МОя мамо.
Имам една молба към вас майчета ако някой й има текста да ми го прати на Лс
,че искам и аз да я науча.Знамсамо първия коплет а тя продължава на татъка но грубо се сещам по нататъка.
Търсих в нета но я им акато песен а аз искам текста
Друго около нас за сега няма.Сека децета са като попивателни и свсичко копират.Мойта започна да ми носи обувките.Добре че са спортни а не на токчета че сигурно щеше да се пребие.
ОСтавям ви че ме е хванала пролетната умора име мързи

# 114
Аууу, ама как може никой да не е писал толкова време!  Crossing Arms
Роси, кога ви е сватбата?
Ето това ми е девизът вече
 Mr. Green

# 115
Що бе, Марис? Има чистачки  Mr. Green

# 116
Що бе, Марис? Има чистачки  Mr. Green
ох, ти мани, ама тази жена, която идва да чисти в нас паднала от една стълба и се претрепала. Едва ли ще дойде тази седмица(нищо, че аз тайничко се надявам). Ле ле човек как лесно свиква с тези удобства, не е истина!  Mr. Green
а я това  Mr. Green те си знаят за който е  Joy

# 117
Мариска, аз имах една жена, която ми помагаше, не ми се говори като ме изостави, (поради ред причини) как се справях. Или по-точно как НЕ се справях Mr. Green  Сега пробвам една нова, много е старателна, дано се задържи, че този апартамент ми отнема много време да го изчистя.
Да се похваля, че си имаме сушилня - даже не предполгах колко хубаво нещо е туй сушилнята  ooooh! Нямам думи, ако някой се колебае - да не му  мисли, а да тича към магазина. Всъщност Сашо настояваше да вземем, а аз незнайно защо се дърпах. Все си мислих, че дрехите ми ще излизат на баница  Mr. Green
Хайде лека нощ от мен   bouquet

# 118
Поли, честито и мнооого пранета да изсушиш в новата сушилня  Grinning Ние също си взехме миналото лято. Явно съм пропуснала да споделя колко доволна съм и аз Simple Smile Голямо удобство е наистина.  Peace

Поли, как сте иначе? Оздравяхте ли вече всички?

Марис, на хубавото лесно се свиква  Mr. Green

# 119
Добро утро момичета.

Аз на бързо, защото нямам нищо положително, с което да се похваля.

Пипиоле- за колко и каква сушилня купихте? А дрехите след това много измачкани ли са?

Общи условия

Активация на акаунт