Отговори
# 240
  • Пловдив
Христос Воскресе! Здраве и любов на вас и на семействата ви!    easter easter easter

И да питам какви са тия Гараши, за които приказват Македа и Деата, дюканки уж  newsm66

# 241
  • София/Осло
ЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙ като всевиждащото око си мама му стара вещерска  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 242
  • Пловдив
Ми вие не знаете ли, че не ви изпускам от поглед?

# 243
# 244
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ееееее, Вещи, опасна си   Joy Joy Joy Joy Сега да ме е срам да кажа на Деси да ми пусне рецептата  Mr. Green

# 245
Добро утро момичета 

# 246
Поли, снищи си домакинствала, но гледам и днес си запретнала ръкави от ранни зори  Grinning Мерси за хубавата закуска  Heart Eyes

# 247
Христос Воскресе, мили момичета  Hug .

Ние сме добре, аз се наслаждавам вчера и днес на пълноценна почивка, а утре и в сряда ми се очертава лудница, но после пак почивка. Плануваме почивка в Халкидики, а децата ще са при баба им в Брацигово.

Пожелавам на всички весело прекарване на почивните дни и силно де надявам да организираме една срещичка след 7-ми.
лека вечер  Heart Eyes

# 248

Добро утро и приятен работен ден!

# 249
  • Sofia
Привет!

Ние утре заминаваме към Родопите със същата бебешка компания, с която бяхме на морето. После от там директно отиваме на село, където ще ни чака изпеченото агне   Grinning  а аз си мислех, че съм на диета ...   ooooh!

Къде изчезнахте всички, от вчера никой не е писал  newsm78

Весело прекарване на празниците!!!  Hug

# 250
  Весело изкарване на празниците, мацки!
  Аз оживях, днес ми беше последния голям зор в работата. От другия месец отново ще съм сред вас Wink. Ще пиша скоро повече и ще пусна снимки Laughing И много благодаря за хубавите пожелания за РД на Ники.
   Целувки и прегръдки! Hug

# 251
  • Sofia
Ние пък ще сме си в къщи до събота, когато ще отскочим до Пловдив. Така че...ще ви досаждам  Mr. Green
taigi, вашата програма звучи много добре  Peace
Ради, ей сега ако никой не организира среща... ти приключи годината, аз съм си в София... чакаме някой да ни организира. Пипилота, няма лид а ти идва вече  Mr. Green

# 252
 wavey wavey smile3533 smile3534 newsm65 bye ppp Stuck Out Tongue Winking Eye  Hands Clap  Hands Clap  remybussi Kissing Heart Kissing Heart
Здравейте мацки.ХРИСТОС ВОСКРСЕ .Малко със закъснение EmbarassedМного здраве,сбъднати мечти и щастие ви желая на всички и на семействата ви.Малко не пишех че си бяхме с малката в къщи и тя отново й севъзпали 3 сливица та си кесихм ев къщи ,но на есен ще  я махна NaughtyЩе изчакам да й мине рождения ден и ако до тогава се възпали отново я махам.Ни е по празниците отново с моя ще сме си младоженци.Свеки иска да вземе малката малко насело да подиша и да потърчи и дано да спре да кашля PraynigЗабелязах ч екато съм на работа в полите наВитоша в кв.Лозенец не кашлям но щом се прибера в голямата лудница -центъра кашляме и тримата до посиняване.Майка каза че при нея в надежда не кашляла.Дано на чистия въздух да спре.
Ни едвамата мислиме сд любимеия да бръмнеме на 3 и 4 до Пловдив
АНик виждам и ти е ще ходиш.Ние ще ходиме по работа,ще отседнеме служебно в хотел Сант Петербург да не би и ти да си там newsm78 Ще се радвам да се засечеме там.
На другите им желая приятно изкарване на празниците,по малко папане за да не станете  smile3535 и да се чудите как да ги свалите.О да сетихсе ще навестиме вещи във темата за Дюкан и готово ще ги свалиме Laughing Mr. Green
Аз може да драсна 1 ред тези дни пак .
Чао ви за сега

# 253
  • Пловдив
Ама това не е честно, аз утре отлитам и ще се върна в неделя или понеделник в Пловдив, а живея точно до Санкт Петербург Sad

# 254
Здравейте момичета,

Христос възкресе, за да ни направи по-добри  Heart Eyes

Аз също съм се натъкмила за път - първо в Копривщица - ще има възстановка на априлското въстание и после в Бургас на сватба  Sunglasses
Мамо Роси, по принцип планинския въздух наистина влияе, но мен ако питаш, тези кашлици трябва да се лекуват, иначе не спират  #Cussing out #2gunfire Дарко след 3 седмици кашляне, накрая направи Бронхит и сега и аз се чудя какви оздравителни програми да му измисля  ooooh!
Иначе да се оплача - Дюкан-мюкан..... аз такава хрема лепнах, че не усетих нищо нито от пълненото агне, нито от салатите, питките, козунаците .... такова чудо не помня да съм имала - никакви вкусови  възприятия  Joy hahaha та всички около мен въздишаха колко ароматно, колко крехко, колко 'нам к'во си, а аз ... дъвка без захар  Grinning
хайде... и приятно да си починете по празниците  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт