На кой ден изкарахте бебето вън?

• 16 053
  • 235
  •   1
Отговори
# 180
На 26 дена беше, когато излязохме с количката, но преди това на терасата съм го показвала. Ако е хубаво времето, защо не.

# 181
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Родени сме през март, изкарах го за въздушни бани на 12-13 ден и от 18-тия бяхме навън- по-рано времето не позволяваше.

# 182
Почти след 2 седмици.

# 183
8-9 ден на терасана след 2-3 дни в количката и на разходка

# 184
Моята щерка беше на 20 дни, когато излязохме за първи път на хубава дълга разходка, но причината за това беше, че за съжаление просто нямахме количка до тогава  Sad , иначе бих я изкарала и по-рано, но баба и я беше изкарвала няколко пъти преди това долу пред блока... Вече има доста хубави дни и ако ти е закрита количката, не виждам защо да не излезете, бебчетата се чувстват много добре в количката, леко подрусвана от неравностите по пътя и си спинкат чудесно, все едно мама ги полюшва в корема си  Mr. Green Пожелаваме ви приятни разходки и да ти е живо и здраво бебчето   bouquet

# 185
  • София
На 40-тия ден.

# 186
на 15 ден,но ако  е хубаво времето ,защо не и по рано Peace

# 187
Иванна е лятно бебе и я изведохме още на 6 ден след изписването.

# 188
  • под жаркото слънце
Само първото ми дете е лятно бебе, другите са ми февруари и март родени, но и трите съм ги извела около втората седмица.

# 189
  • На едно ветровито място...
изведох го на 20тия ден /не мога точно да ти кажа/- но беше хубаво и топло време

# 190
Декември беше на 17 дни. Ако не беше студено щях по-рано да излезна  Laughing

# 191
  • Варна
Около 20 тия ден,не помня точно Blush

# 192
На 16-тия ден на разходка, преди това на терасата.

# 193
Родена е на 09 декември на 27 декември беше вече навън.

# 194
И двете ми деца ги изведох на 14ден,може би бих ги извела и по-рано,но 7 дена бяхме в болницата.Каката е родена септември,а малкия сега на 22март.Позволява ли времето-да не е влажно,да няма вятър и мъгла-значи е подходящо.Приятни разходки.Ние  им   се  наслаждаваме с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт