Австрия - 15

• 20 317
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
ХРИСТОС НАИСТИНА ВЪЗКРЪСНА И Е ЖИВ!
Това е добрата новина днес.Пожелавам на   вси4ки ни  да Го  опознаем и обикнем от цялото си сърце и ду6а и да Го направим  най -добрия приятел в живота си.Поздравявам ви с Божията любов!Нека всеки я дава на вси4ки с които се сре6та.Весел Празник!

# 196
Великденски поздрав от мен за вси4ки :
http://youtube.com/watch?v=ytVm_TTfxVQ

# 197
  • Виена
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Присъединявам се към всяка дума, написана от Сара  Hug
Бъдете живи, здрави и благословени! Нека възкръснат всичките ви надежди за по-щастливо бъдеще!
Весел празник на всички! easter

# 198
# 199
Воистина воскресе!

Нека Бог ви даде много здраве и душевен мир!

# 200
Hristos Voskrese
4estit Velikden i ot nas ot BG
Drugata sedmica i nie sme na linia za sre6ti
Izviniavam se za latinicata

# 201
4естит ви наШ Великден
СреЩата и на мен ми допадна, 3аЩото се видях с някои от вас, макар и 3а кратко време, а с други се 3апо3нах.
4акаме (Софиа, бабата+а3) с нетърпение следваЩата.

# 202
Воистина Воскресе

Честит празник на малки и големи.  easter

Желая на вас и семействата ви вътрешна хармония, разбирателство и Любов във всичките и измерения.  Two Hearts

# 203
Privet sna4i Xristos vo skrese s pogelania sa mnogo mnogo sdrave i 6astie na vsi4ki mami i de4iza a pak na tatkovzite pokrei nas.Sre6ata be6e neverojatna moja mala4o se be6e ismoril edvam iskara da ne saspi do v ka6i.Be6e i o4arovan ot bg re4ta sa6oto nali bjaxme v bg sa 2 sedmizi i zam samo na balgarski se dranka6e.As sam sa soooparka kupixme karta sa edna godina i misla s palni sili da ja isposlvam ama tam mai sedim sa6o samo na spiel pltza.Taka 4e 4akam s netarpenie sa edna slredva6a sre6a.Lek den

# 204
Snimkite na R_teim sa naistina gotini neka da ima pak.

# 205
Да подбутна малко темата ....

Сигурно вси4ки се мь4им да си обясним 4удовищния слу4ай в Амщетен..Аз ли4но не мога..Потресена сьм до мозька на костите си..Сьбуждам се  през ноща и размислям..
Моля се Бог да пази нас и децата ни от ...от.. от/..мьжете ни??!/ от злото вьв вси4ките му измерения..

# 206
  • Vienna
Sarrah, бог явно не пази много от такива неща, ама ние трябва да си отваряме очите.  И да следиме не само собствените си мъже а и всички останали около децата, включително и учители и мъжки "лелки" в детските градини.

# 207
И аз бях вчера цял ден като зашеметена. На някакво ниво мозъкът ми отказва все още да приеме че такива неща е възможно да се случат. Но все пак като си възвърнах способността да разсъждавам след първоначалния шок, смятам че в семейството се е знаело. Няма начин поне майката на жената да не е знаела, може би дори и други роднини. И други неща се чудя, изобщо си мисля че случаят е пълен с мистерии и не знам доколко всичко ни се казва. Но при всички случаи става въпрос за някаква извънредна патология.

Не знам доколко можем да си отваряме очите и да предугаждаме всички ужасни хора, които дебнат децата ни зад ъгъла. Аз не можах да спя миналата годината когато един звер изнасили детенце в училище. Има ли изобщо някакво сигурно място за децата ни? И каква е тази ситема, която позволяма да се случват подобни неща? Каква е системата, която позволява жена да оставя всяка година по едно дете пред вратите и да не се поинтересува от нея? Ей такива неща ми се вътртят в главата, чувствам се безкрайно незащитена и мога само и аз да кажа 'Бог да пази децата ни!' Praynig

# 208
Аз си имам едно мнение за австрийците, че са извратени души и то отново се потвърди с този случай.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 209
Чак пък толкова извратени не очаквах да бъдат,направо шокиращо и гнусно.

Общи условия

Активация на акаунт