Много е сладък (освен, когато спи, разбира се
), като реши да играе на топка с Надето. Сядат на земята един срещу друг и започват да си я подават.
Вчера Надето го пита защо си е сгънал краката, а не ги изпъне напред... 3 пъти му направи забележка, а той, милият, все й обяснява, че са му дълги и не му е удобно.
За ученето, Правде, какво да ти кажа. Моите наблюдения са, че посещава лекции горе-долу на 50%. Той пак започна работа (беше напуснал преди сесията) и е на нова работа всеки следобед (тук е на 100%,

Еми е добре. С това ранно ставане сутрин не може да се наспива, ама се надявам сега за тези 2-3 дена ваканция да си отспи. С Надето ежедневно водят следния диалог:
Еми: "аз те обичам!"
Надя: "и аз те обичам!"
Еми: "ама аз повече!"
Надя: "и аз повече!"
и последните 2 реда ги препрочитайте, докато имате сили

Момичета, отказахме ли се от нов колаж?

Хубав ден на всички! Поне в София обещава да е такъв!

. Моля да ми бъде простено
. Виктор откакто ходи на ясла е постоянно болен! За март месец има 6 дена присъствие в яслата
. Хомеото продължава да ме убеждава, че ще се оправи, но аз май вече губя надежда. Аз започвам работа от 26-ти април. Свеки е вече далеч от нас и не знам как ще се оправяме, но ще опитаме. Дано се получи. Ами, това за нас. Задачите ме зовът. Приятен уикенд на всички и да стискате палци утре.
. Дала съм му срок още една седмица (тя изтича в неделя) да прояде и ако не иска ще му взема един сироп на д - р Тайс за връщане на апетита. Ама стига съм ви занимавала с нашите неволи.
. За пушенето, само Ники пуши, а алкохол той пие винце и бира, а аз стоя и точа лиги, но не ми се ще Аничка да я правя алкохолик от толкова малка
.
.