Насред пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки заедно са си опора

• 16 303
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Лелееее, колко сте несериозни, не е истина...  Crossing Arms

Да ви кажа, че Зори е добре, жива, здрава, не-бременна, и е била в провинцията. Въпреки, че не заслужавате  Mr. Green

# 61
Тенкс, Пачи   bouquet , ама вярно сме несериозни.... Blush

Утре искам малко палци да постискате, ако може Praynig! Ще уговаряме конкретната дата за операцията на Стени и ми е важно да съвпадне с дни, в които и мъжът ми може да е плътно с нас. После ще искам и за операцията пак да постискате, че отсега всичко ми е свито....

# 62
  • София
Въпреки, че не заслужавате  Mr. Green

202uu  201uu newsm65

Елсfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

bouquet

# 63
Сега се разписахте, ама защо трябва да махам заканително с пръст.
Елс,  Praynig Heart Eyes
Ще взема да ви пусна някакво заглавие от типа на "Декеврийки ги мързи да пишат, плановете за море май ще им издишат" и ще видите кон боб яде ли... или пък "Пачикрак кълне сериозно, утре всичките ще сте грипозни"  Mr. Green

# 64
Пачи - направо си магьосница.....всеки  пък ми повдигаш настроението като прочета писанията ти....
Елс - fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Всичко ще е ОК.Бях ти писала за такава операция на детето на моя приятелка. Успокой се и не тревожи малкото човече излишно.
Зечи - хайде оправяй се-ти такива страшни диагнози пребори,та един грип ли..... Hug
Аз тези дни се разправям с неприятни истории....почина мъжа на леля ми и днес беше погребението....
Във вторник ходих на изследвания и захарта ми е 8,76. Май доста неприятности ми се насъбраха и всичко ми се отрази. Но съм положително настроена и трябва да се боря. Приготвям документите на Анна Мария за яслата и се боря със себе си,но поне ще пробвам.
Това е от нас. Пожелавам на всички приятни пролетни дни!

# 65
  • Добрич
Елс, стискам и аз палци силно! Всичко ще се нареди!   Peace Hug  След срещата пиши какво сте се договорили за дата!

# 66
  • Бг-мама
Елс ,  Hug Praynig

# 67
Цвети, всичко ще е наред, успокой се и се надявам кръвната ти захар да е наред!!!  Hug Не се тревожи за Ана-Мария, всичко ще е наред, важното е и ти да си спокойна!!!
Елси, разбира се, че ще стискаме палци! Всичко ще е наред, ще мине тази операция и после никой няма да си я спомня  Hug fingerscrossed
Зори е за бой, нищо че е била в провинцията, защо не писа че занимава, а аз не си пускам пръстите 2 седмици вече  Flutter
Пачооооо, ако ми се провали морето те убивааааам и взимам магаринята да си ги гледам с Калина двете! Тогава ще видим Зечката как ще я вземе за снаха!  Mr. Green smile3533
Къдрокосчеееее, мини напиши как сте, снимки, снимки!!!
Ами честит ви петък, аз утре съм на работа цял ден, та ми е все едно събота ли е, или не е  ooooh!
Целувки и слънчев петък ви желая! Тук е облачно, но не е студено!   Nature Sunny

# 68
Имаме вече датите - на 17-ти(четвъртък) ни приемат, на 18-ти(петък) сутринта правят операцията и ако всичко мине гладко следобед си ни изписват.
Хубавото за сега е, че Станимир ще може да остане в Пловдив, докато сме в болницата.
Остава да се настройвам за болница, упойки ......

# 69
Ели - Стискам палци за Стени всичко да мине ок!  Hug Praynig Heart Eyes

# 70
Елси, за април ли говорим, да си подготвям пръстите за стискане тогава!  Hug

# 71
  • Добрич
Els, всичко ще бъде наред! Ще мине и ще замине операцията! С вас съм другата седмица!  Hug Радвам се, че Станимир ще може да е с вас, защото определено ще ти е подкрепа и ще си по-спокойна, което е важно за малкото човече вътре в теб!  Wink  Hug
Правде, утре ти желая най-лекия работен ден и да мине неусетно!  Hug Снимки от доста време не сме правили. Купихме си камера, ама и нея не я ползваме редовно, та няма за показване нищо. Иначе нормално са нещата при нас. Радваме се на топлите слънчеви лъчи, дивеем с Боби из парка и така. Тази събота и неделя мислим да отидем до Несебър - да се поразтушим пък и да се видим с родителите на Наско.  Grinning

Пожелавам на всички хубави почивни дни!   bouquet

# 72
  • Варна, морето и сините вълни!
Ха и аз да се запиша в новата тема.
Май я прочетох цялата!
Елс, ще стискаме палци на теб и малкия мъж! Hug
Цвети, прекрасно е че всичко се е разминало!
Правде, Хот, какво да кажа за Е- тата , пиенето, пушенето и прочие като сте казали всичко!
Яни поздравления за попълнението у дома!

Малко новини и от нас - на работа много работа, нямам почивка почти, защото работя с хора, а те не спират да идват и да си отиват. Но поне за сега ми харесва. Но може пък и да сменя попрището  Mr. Green Mr. GreenПръдлив гъз, не си намерих място  Joy
Катето и Борко са си ОК! На ясла и на градина. Катя е станала терминатор абсолютен!Бие се, хапе, тропа, реве, тръшка се и любимата и дума е НЯМА! Жена с характер!
Ние като Габи и Яни ще имаме нова придобивка във вид на къща, но слеска. Ще бягаме за празници и почивни дни на село! Подписахме договор със строителя! Както се вика на хаирлия да е! Сега се почва трудната част. Да се надяваме че ще стане хубава къщурка!
Сега изчезвам че утре съм на изпит а не съм учила  Embarassed Embarassed Стискайте ми яко палци за да не се издъня кат мисирок!

# 73
ок, много стискане трябва да стискам и ще стоя така до края на април!!

много целувки и хубави почивни дни!!
пс опитахме рада да спи без решетката на леглото - 3 пати падна нощеска  Joy бяхм на чуден концерт на боби макферин йойо ма!
сега се уча да рисувам китове за киселата рад!!

# 74
Ели, Пачи, Мимиска, Зечи, Дани, Мими, Правде, Хот Hug
Да, за другата седмица става въпрос. Аз пак ще ви напомня, де, знам, че правите чудеса! Wink

Правде, какви са тия работни съботи? Sick
Ели, благородно ви завиждам за пътуването!
Мими, и вие новодомци, значи! Браво! И честито!
Хот, да дойдеш и на моето детеда порисуваш, а? Горкото, майка му само патки може да рисува и то само това си и иска - отде да знае, че може и нещо друго да се рисува! hahaha

Весел уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт