Вятър духа, слънчице грее - НОЕМВРИйче по разходки дупе вее!!!

• 17 708
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Пу първа на втора страница Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИ И МОНИ!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ!!!!!!!!

Вчера писах писах и всичко се затри. И това не е първоаприлска шега #Cussing out Та накратко каквото си спомням от вчера

Добре дошла на Елито! Hug Да ти кажа честно аз с едно не мога да се оправя (още не е заспал дивака), пък ти с три #Crazy Да са живи и здрави да ви радват много Simple Smile

Ники е с лека хрема. Беше се оправил, но неделя го водихме на едно манастирче над Банкя и вятъра така го обрули Cry. Иначе местенцето е разкошно, защото има широки поляни и може да дивее на воля.

И нали напоследък е див, онзи ден като го държах, как се извъртя и сега съм с разтегнато сухожилие. Доста ме боли ръката, но "Шъ съ оправим" Peace
Дил,   Joy Joy Joy чакай първо да се насмея. Защо изхвърли животинките? Кой знае колко време им е трябвало да се качат в шкафовете Mr. Green

Тали, за меченцата ако няма желаещи съм насреща.

# 16

Grinning Запис...

# 17
# 18
  • София
Хайде и аз да се разпиша в новата тема  Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МОНИ!!!Пожелавам ти много здраве,щастие и любов!
При нас най-новото е,че отказва да яде супи и манджи и не иска да и миеме косата  Crazy .Предполагам,че е временно явление  Thinking .Иначе сме добре!Чета ви редовно,но в писането хич ме няма...
 welcome на новите мами и дечица!
Дил  Joy представям си какво ти е било...

# 19
Привет на новата мама желая и приятни минути в нашата компания!!! welcome
Здравей и мерси!

elito-3, ама ти наистина си голяма скица.  Laughing
или аз съм пропуснала още една нова мама, или ти се поздравяваш сама и си благодариш  Joy

# 20
Привет на новата мама желая и приятни минути в нашата компания!!! welcome
Здравей и мерси!

elito-3, ама ти наистина си голяма скица.  Laughing
или аз съм пропуснала още една нова мама, или ти се поздравяваш сама и си благодариш  Joy

Иве, и аз в първия момент се зачудих коя е новата мама newsm78 , ама после видЕх, че т'ва е цитат на Sbruny, ама без правоъгълника Mr. Green
elito, кефиш ме! Wink Големи са ти сладурковци синовете! Heart Eyes

Брех, брех...голяма активност...пу пу да не ни е уроки! Crazy

# 21
Дени4ка, ясно, мерси. Peace
 hahahaаз реших, че е първоаприлско чувство за хумор. ама ми хареса, де.

# 22
Пу първа и аз  Mr. Green.

Дении, благодаря за паролата  Hug.

# 23
  • София
И кво сега само Елито ли ни е новата мама или има и друга изпусната от мен newsm78 А мацка как се справяш с три момчета с толкова малка разлика да ти кажа ума не ми го побира направо #Crazy

# 24
  • Бургас
Темата ни днес не слиза от първи позиции  Hug Все така да сме активни.

Мони само Елито е, просто цитата и нещо не е излязъл както трябва и за това се е получило така.Мони весел празник ако ще празнувате довечера.

Чао момичета, стана 17 ч. и е време да си ходя в къщи  Grinning До утре!

# 25
  • София
Много пишете бееее....

ама така по-добре...

smile3534

# 26
# 27
И кво сега само Елито ли ни е новата мама или има и друга изпусната от мен newsm78 А мацка как се справяш с три момчета с толкова малка разлика да ти кажа ума не ми го побира направо #Crazy
мама МОНИ малко не ме слуша главата ама  като пораснат ако не съм влезнала в лудницата Crazyще съм добре....

# 28
Запис и от мене!
Да ни е честита новата тема!!!!!!!!! Hug
Само хубави новини и здрави дечица!!!
Мони, Честит Рожден Ден и тук!

Добре дошла на новата мама!!! Hug Hug Hug

Клю,
добре си се завърнала!Тъкмо оня ден се чудех къде изчезна newsm78

Някой питаше за подарък за кумове, вариант е и да си купят нещо младоженците а вие да им го платите в уговорен финансов размер де  Wink, ние на нашата сватба с кумовете отидахме в Технополис, те си избраха пасатор и още не помня какво, а ние миксер и сокоизтисквачак, ааааааааааааааа и те същата сокоизтисквачка  Mr. Green
Иначе може посуда, кристален сервиз, традиционните неща, може кафе машина, икона, картина, много варианти зависи какво харесват хората, може и подарък талончета за масажи или разни релакс програми  Mr. Green

Много готини новите самолетчета!
Малко ме гони депресията с туй време, ама ще се вихря тука за забава Mr. Green

Ради, като измислиш за стаята на Теа, сподели тука, че и аз трябва да мисля по тоя въпрос

# 29
Айде и аз в новата тема Simple SmileДени,много Убаво заглавийце,пак си върховна Hug
Ели,пусни малко снимчици на твоите сладури Grinning
Бебко,дано бързо минава ръчичката на Алекс Praynig
Ради,браво на Теа за бибката,дано повече не се и сети за нея!И в най-скоро време и ние да последваме вашия пример :!
За подаръците-два пъти сме ставали кумове и двата пъти давахме парички,просто младите така решиха!А нашите кумове на нас ни подариха климатик за спалнята,ние пък и тва искахме де.Добра идея са пак някакви кухненски уреди,да ги попитате дали са им нужни парички.

Общи условия

Активация на акаунт