Вятър духа, слънчице грее - НОЕМВРИйче по разходки дупе вее!!!

• 17 696
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Верче разсмях се от сърце! Joy Joy Joy

# 271
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, jenny_b !!!  hbdayДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ТИ МЪЖЕ И МНОГО ЩАСТЛИВА ! newsm51

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА Karil, Dr.Jend, Gugi !!! ДА СТЕ МНОГО УСПЕШНИ, СЪСТРАДАТЕЛНИ И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ НА НЕГАТИВНИТЕ ЕМОЦИИ ДА ВИ ЗАВЛАДЯВАТ !
  smile3525

# 272
Момичета, какво става с Априлци? В смисъл дали всичко е наред с резервациите, че ей-къде е 1 май  Grinning

# 273
  • Бургас
Добро утро мацки  Hug

Днес от сутринта е пекнало едно слънце, времето е едно пролетно...само за разходки.
На Велизар май пак му излизат зъби.Снощи почти не съм спала, направо кошмарна нощ.А и баща му беше на работа и цяла вечер самичка, дребното рева, тръшка се... Чак към 3ч. заспа, но пак проплакваше на сън.Тая сутрин съм  Tired Иначе вече е с 10 зъбчета, като беше болен преди 2 седмици извади два пред кътника от горе.Сега са му надути венците от долу.Дано само този път се разминем без болести  Praynig

Момичета исках да ви питам нещо.Днес след обяд смятаме да ходим до МЕТРО с мъжа ми, но този път няма на кого да оставим малкия.Там по принцип пише че е забранено за деца до 7г. но ако го сложим в количката дали няма да ни пуснат.Вие ходили ли сте с мъниците?

# 274
няма да ви пуснат с малкия,но пък можеш да ми го остаиш-да си играят с НИЯ в нас Peace

# 275
Добро утро и от мен     bouquet
Времето от сега е супер, супер, как ми се иска да съм в къщи и да хукваме на разходки ...

mariya86 , дано бързо излизат зъбките на малчугана и не се мъчи детенце, а и вие  Hug За Метро знам, че пускат само с кенгуру, виждала съм родители да возят децата в количките за покупките. Ако имаш кенгуро влезте с него, пък после го пуснете в количката. С бебешката количка мисля, че няма да ви пуснат, ако това ти е въпроса.

Друго май не се сещам.
Слънчев и усмихнат ден пожелавам на всички, да се разходите и за мен   bouquet
 Heart Eyes

# 276
5 броя!!! Йеее...
Силве няма проблем
  Peace
Ние отиваме да видим как е в зоопарка за петък Simple Smile
Хубав ден!!!

# 277
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ооо, мацки добриютро!!!! За този петък ли умувате срещата, може и аз да дойда, ама ще съм без чаве да знаете!!

# 278
да почерпя за порасналото ми мъжле-Марти става на 3 години!!!     
на мама Убавеца

# 279
  • Бургас
Eли да ти е жив и здав големия рожденик.Много да те радва, слушка и помага.Пожелавам му едно прекрасно детство!

За МЕТРО аз имах предвид точно за пазарската количка, защото и аз съм виждала да се возят дечица вътре, ще видим какво ще стане.
Ети мерси за предложението   bouquet Ще пробваме да влезем с него, ако не стане може да се възползваме  Hug

# 280
Честит рожденник на Елито! Жив и здрав, послушен, щастливо детство от нас с  Алексче

# 281
Привет мацки!

Два дни нямах нет, а то две рожденнички съм пропуснала   Sad

сега на патерици:

ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!БЪДИ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И СВЕЖА ЖЕНА И МАЙКА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЖЕНИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, ДА СИ ВИНАГИ ТАКАВА ВСЕОТДАЙНА МАЙКА НА ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕНЦЕ, НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ДА СИ ВСЕ ТАКА УЗМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА!

Мария, спокойно мила, аз се шегувах.Разбира се, че не трябва да се съобразявате.Аз само си споделям.

По-късно пак ще пиша, че сега работа ме чака малко!
Целувки  Heart Eyes

# 282
elito, да ти е жив и здрав малкия чаровник! Да ви бъде радост и гордост, да бъде опора за малките си братчета и дай Боже на една сестричка! Весел празник!

Новата тема - в очакване  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт