Вятър духа, слънчице грее - НОЕМВРИйче по разходки дупе вее!!!

• 17 704
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Жени, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЙНА, СЛЪНЧЕВА, УСМИХНАТА, ГРИЖОВНА И ЛЮБЯЩА ЖЕНА И МАЙКА!!! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!!!

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА МАРИ, ОЛЯ И ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ!!! ХУБАВО Е, ЧЕ ВИ ИМА!!!

МОМИЧЕТА, ХАЙДЕ ТАЗИ СЕДМИЦА ДА СЕ ВИДИМ!!!!

# 256
Че4стит Рожден Ден ,Жени! newsm51 newsm59 bdbaloni baloni smile3525.Пожелавам ти здраве,щастие,късмет да те следват те навред!
Честит професионален празник на всички който празнуват днес! smile3525 newsm51 smile3525

# 257
Жени, Честит Рожден ден, мила! Да си все така чаровна свежарка, усмихната любима и всеотдайна майка!  bouquet
Елито, Честит празник и на теб! ЗДраве, удовлетворение и щастие!  bouquet
Мери, Оля, Честит професионален празник и на вас!   bouquet Вдъхновявате ме с добротата и лъчезарността си!
Дженд, нямам идея от къде могат да се изнамерят идеи за такива игри...

# 258
МИЛА ЖЕНИ, ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО РАДОСТ, ЗДРАВЕ И СЛЪНЧЕВИ МОМЕНТИ

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА МАРИ и ОЛЯ

Верче, хайде на срещичка наистина. Аз само в четвъртък няма да мога, защото съм на контролен преглед
Утре мисля да сме в зоопарка. Най вероятно ще дойде и Силвето /ако е останала уговорката от миналата седмица/. Но ако някоя от вас има път насам да идва  Hug

Дженд, не са ли малки децата за отборните игри  Thinking Поне на мен Виктор ще ми е много трудно да му помогна да разбере как да играе и да спазва правилата  Joy то за него правила - НеМА!  В чудо съм се видяла  Mr. Green

Ангелиха, стискам палци бързо да се оправиш  Peace

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 15:22 от T@LI

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖЕНИ !МНОГО щАСТИЕ И КЪСМЕТ !
чЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА КАРИЛ И ОЛЯ !

# 260
жени, честит рожден ден! нека от здраве и щастие не се отървеш! нека усмивката не слиза от лицето ти!

Карил, Оля, Д-р Дженд и всички, които днес празнуват, честит професионален празник! Желая ви винаги да намирате удовлетворение в благородната ви работа!

# 261
  • София
Мацки, не се спотайвайте!!! Хайде да си чукнем среща в петък  Mr. Green

# 262
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ И ЖЕНИ!!!!!!!!!!!!

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА КАРИЛ, ГУГИ И Д-Р ДЖЕНД!!!!!!!!!

за срещата в петък- съм ЗА. Може и в зоологическата.
до тук - 2 бр.  Laughing
вие сте наред

# 263
  • София
Специален поздрав за Дил:   Mr. Green

# 264
  • София
Жени, мила, Честит рожден ден!!! Всичко най-хубаво, и ти пожелавам още много бебета...

е поне още две....

newsm51

На патерици, честито и на Елито, да си все така лъчезарна и чаровна мама...! А на теб пожелавам едно момиченце след 2-3 годинки като поотпочинеш от младежите!

# 265
Елито, Честит Рожден ден мила! Бъди здрава и много търпелива! Много щастлива с голямото си семейство и....Наздраве!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Жени,Честит Рожден Ден! Много здраве, усмивки, спокойствие и щастливи дни! Весело изкарване на празника!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит празник на здравния работник, на Оля, Мари и д-р Дженд!!!
[/color] Flutter Flutter Flutter

# 266
ЖЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!!!

3бр- и аз съм за среща  Simple Smile

# 267
 bubalina специалния ти поздрав е ....-немам думи-уникален е Joy smile3501 smile3532
Фъстъчка и  dreben78 мерси Hug  love001

# 268
Честит Рожден ден, Жени! Бъди здрава и щастлива, винаги така нежна и красива! 

Честит професионален празник на Карил, Гуги и всички упражняващи благородните професии в  областта на медицината  smile3525

Бубалинец, обичам те! newsm51  Благодаря ти!  smile3501 Много ме развесели smile3532

# 269
  • на странно място ......
4бр. и аз съм навита за петък, за срещичка!!!
Сонче, искаш ли да отложим и нашата срещичка за петък ако идваш на общата, че аз за утре нещо ми се обърка програма, днес не дойдоха майсторите, които чаках #2gunfire и ще ги чакам утре, ако пък не ще се разберем допълнително!! Confused Tired
Бубалинец , поздрава към Дил е ...............неам думи, супер  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт