Вятър духа, слънчице грее - НОЕМВРИйче по разходки дупе вее!!!

• 17 713
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Честит рожден ден мила Жени!Пожелавам ти усмивката никога да не слиза от лицето ти, любовта от сърцето ти и здравето от живота ти.Празнувай още 100 рождени дни.Весел празник!

Честит празник и на всички здравни работници!

Много рожденички, бе момичета.То през ден, през два  Simple Smile Колко цветна и празнична ни стана темичката само  Hug

Моя Велизарчо от днес вече е на ясла.Доста плака милото сутринта, ама след дългия престой в къщи няма как.Аз съответно бях до вратата и докато не се успокои не се отлепих.

Роня за въпроса ти за ортопед, аз още не съм водила Велизар.Питах педито, но тя ми каза че ако детето не стъпва на пръсти, не криви краката или някакъв такъв  видим проблем се годи след 1г. 6 мес.Ние до сега два пъти сме го водили на профилактични прегледи  и всичко си му е наред (слава Богу  Praynig )Така, че ще ходим след около 1-2 мес.

# 241
  • Ботевград
Честит рождн ден Жени Hug
Пожелавам ти много приятни мигове със Сашко, много успехи в работата, здраве и щастие, и не на последно място, винаги споделена, всеотдайна и изпълнена с хармония любов

# 242
ДОБРО УТРО МИЛИ ДРУЖКИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes скапа ми се компа и от 3 дни не бях надни4ала тук-сега пиша от лаптопа-ама трудна работа Crazy-виждам,че съм изтървала рожденните дни на доста хора
ЗАТОВА..
ПОЖЕЛАВАМ ЩАСТЛИВИ ДНИ,СКЪПИ МИГОВЕ И ВИНАГИ СЛЪНЦЕ В ОЧИТЕ НА РОЖДЕННИЧКИТЕ,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА НЕВОЛНО
НА РАДИ-ЕДНО ТОЛКОВА ПРЕКРАСНО БЕБЕ КАТО ТЕА,КОЕТО ДА ДОПЪЛНИ ЩАСТИЕТО Й-  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЖЕНИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ(ТВОЯ ПОНЕ НА ДЕНЯ ЩЕ УСПЕЯ Mr. Green)-БЪДИ ВСЕ ТАКАВА ЧАРОВНА,ДОБРИЧКА И СЛАДУРСКА МАМА И МАЦКА-И...НИКОГА НЕ СПИРАЙ ....НА ПОИСКВАНЕТО Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

НА МЕРИ И ОЛЯ(ПРОПУСКАМ ЛИ НЯКОЙ)-ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК ДНЕС-ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ ЗА БЛАГОРОДНИТЕ ПРОФЕСИИ  bouquet

ОХХХ...още има ли?пропуснах ли някой newsm78

снощи се включих за малко в скайпа и изпаднах в нервна криза-нямаше ми ги абонатите #Cussing out-добре 4е се светнах да преинсталирам
съжелявам,че влизам по-рядко но НИя спи в стаята при компа и няма как-пък и гледам като спи тя да поизляза насам натам-еее друго си е да си имаш кой да ти помага Peace
мислех да издвам към софия-ама гледам никакви срещи няма Mr. Greenщо тъй?изтекла ми е шофъорската книжка и трябва да си я подновявам в софия-ама....ве4е 2 седмици карам без-и спокойно мога да си пийна 4аша винце и да шофирам-4е като ме спрат няма какво да ми вземат Joy-майтапа на страна ама малко с тоя софийски номер ми е кофти-все ще съм на мушкаи ще идвам скоро да си я оправям-та може пък да се видим Wink
липсвате ми...-офф из4езвам 4е НИя в момента ме гали по лицето с едно пауново перо и вика"маууууу"-няма такава лиглА-възпитанието ми се срина за седмица Crazy

# 243
Честит рожден ден на Жени!С цветя си жизнения път постилай,

с рози, люляци и мак,

защото минеш ли веднъж по него,

не ще се върнеш пак!

# 244
  • София
Жени
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА!!!  newsm59БЪДИ МНОГО, МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА ЖЕНА И МАЙКА!!! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Карил, Оля
ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!! БЪДЕТЕ ВИНАГИ ТАКА ОТДАДЕНИ НА ПРОФЕСИЯТА КАКТО СЕ И СЕГА!!!
Хора като вас заслужават дълбок поклон[smilie=smile3501.gif] smile3501 smile3501

# 245
Честит рожден ден, Жени! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!

Честит професионален празник на всички здравни работници!

# 246
Честит рожден ден на Елито /на патерички/! Бъди жива и здрава, винаги много обичана и желана и нека усмивки от щастие винаги да огряват лицето ти!
/не си само ти със странно чувство за хумор в тази тема - за тва ни е така забавно/
Честит рожден ден, Жени! Желая ти здраве, щастие, късмет, любов, професионални и семейни успехи и всичко най, най което желаеш да ти се случи / ииии една сестричка на Сашето Wink/!
Честит професионален празник на Gugi и Karil. Бъдете истински професионалисти, за да имате уважението и благодарността на пациентите цял живот!

# 247
честит рожден ден ,жени!!!много здраве и щастливи мигове,нека това,което си пожелаеш днес да се сбъдне!                                честит професионален празник!!!

# 248
ЖЕНИ честит рожден ден! много здраве и късмет!!!

ЕЛИТО, мацка и на теб честит рожден ден! МНОГО любов и хубави емоцици
Mr. Green

МЕри късмет с компа занапред! МОМИЧЕТА ИДВА ЛЯТО ,чух прогнозата , седмицата ще е мн мн топла! т ще стигнат до 30  ooooh!градуса

черпя за празника..сори че с пица..ама при моята заплата  Laughing

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 10:49 от Кaril

# 249
[sfkbfk] със сигурност ще спечеля(затова сутрин се Успивам) smile3556                                Ясна Видкова благодаря за вниманието Hug                      
Кaril от твойта уста в Божийте уши bombs

# 250
Честит рожден ден на Жени! Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш;да го разпознаеш, когато го видиш; да имаш щастието да го получиш ... и най-вече да го запазиш!!! Весел празник !

Честит празник и на здравните работници   bouquet

# 251
Мацки, много, много благодаря за пожеланията, четох, четох.. радвах си се, радвах ви се и на вас Simple Smile
Малко ми е едно такова странно днес, но благодарение на вас ми се пооправи настроението   bouquet

Честит рожден ден на Елито Wink
Честит празник и на Карил и Гуги Simple Smile

На всички (с повод и без повод) желая много здраве и усмивки, ама истински усмивки!

# 252
  • на странно място ......
Жени Честит Рожден Ден, желая ти много здраве, щастие, любов, късмет, успехи във всичко с което се заемеш!!!

Карил, Гуги, честит професионален празник!!! Бъдете професионалисти в това благородно дело с което сте се заели !!!

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЖЕНИ!ЖЕЛАЯ ТИ ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ЗДРАВЕ,СБЪДНАТИ МЕЧТИ И МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС-СЕЩАМ СЕ САМО ЗА КАРИЛЧЕТО newsm78
ЛЕК И СПОРЕН ДЕН Hug

# 254
Момичета, моля който има връзка с Ангелиха или Benighted да предаде бързо следното:

Ангелиха, намерих лекарството което ти трябва. Тук се продава само с рецепта, но в една аптека се съгласиха да приемат и българска рецепта. Моля те изпрати рецептата на този факс 0033 476 09 16 09 (факса е на аптеката) и/или сканирай рецептата на висока резолюция и ми я прати по мейл. Също така ми потвърди колко ампули ти трябват от лекарството. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт