Вятър духа, слънчице грее - НОЕМВРИйче по разходки дупе вее!!!

• 17 699
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
айде бе, не изглеждала добре. аз показах твоя снимка на мъжа ми му казах, че не е честно жена с ТРИ момчета да има толкова свеж вид,  при положение, че жена с ДВЕ кротки / е, малкото не е точно кротко, ама ми е добричко/ момичета да има сенки под очите като черни космически дупки...... Laughing с две думи завиждам.  за свежия вид, не за момчетата, макар че са ти готини. Laughing Peace

# 46
Ще си направя една фотосесия специално за теб-да има с какво да плашиш децата afwitchНа сватбата имах много добра грим.Сериозно и аз съм със страшни сенки под очите,а 1 секцио ми е толкова голямо,че корема ми няма да се прибере,сега леко виси.Втората операция ми я прави Стаменов и оряза стария и грозен белег,имам и много сраствания и т.н.Сега си чакам подаръка от мъжа-нови цици,ама незнам кога ще ме огрее,после може и коремчето да миоправи и пак съм в играта.Егати колко съм скромна Mr. Green

# 47
iviche много бавно пиша, е т'ва преди малко го писах 11минДа добавя не чакам комлименти,аз така си мисля и така си пиша.А за момиченцата ти благородно ти завиждам.Така ми се искаше единия близнак да са го сбъркали на видеозона,надявах се до последно.....Ще видим мъжа ми какво ще сътвори следващия път след 5-10 години.....................Твойте моми на колко са и как се казват?

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 23:28 от elito-3

# 48
споко, аз като се ядосам, достатъчно страшно си изглеждам  Mr. Green

аз не говоря за снимките от сватбата - там си хубва, но е ясно че на сватба всички сме хубави - гримче, прическа, тоалет, добри снимки...
говоря нап. за онази снимка, на която си гушнала близнаците - къде видя сенки ?
мен ме срещат приятелки на улицата и ме питат : "аааа, май не сте спали тая нощ...." аз ние сме спали като къпани - на това му викам аз уморен вид... Confused без гримец не излизам вече, не и без бой. Mr. Green

# 49
  • на странно място ......
elito-3, евала мацка, ти разбуни духовете тук!!! Толкова беше замряла темата, че щяхме да я закриваме! И аз разгледах целия ти албум ................ страшни сте и ти и цялата фамилия  Hug, продължавай в същия дух!!!! Mr. Green

# 50
Подкрепям Ивето и Сбруни - супер сте! Много готино семейство  Peace!
Вижте тая тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=280728.0

П.П. Я, кво ша кажете за новия ми зловещ вид, а, а, а  Flutter тва е автопортрет  Mr. Green

# 51
Елито 3, много са ти сладки дечицата Wink Ти пък ми напомняш на една моя съученичка, бяхме тогава най-добри приятелки - русичка, свежа.. и т.н.. Та тя изглеждаше тогава (11-12 клас) точно както ти на снимките. Не знам на колко години си, но нито умора нито нищо такова не ти личи Simple Smile
Айде със здраве Simple Smile   Hug

# 52
Ох, Елито-3...
Изби рибата с тия снимки, бе, човек!!!
Супер сладка фамилия сте, браво!!!!

Ама наистина ми е чудно как се справяте с 3 мъжкарчета, я кажи, имате ли си помощници?

Аз с едно малко чудо не успявам до обяд да се среша и ходя с шапка на площадката... за някои козметични процедури време ми остава веднъж на 2 месеца. А, докато беше по- малък Данни, съвсем сериозно мислих, че ако имаше братче близначе- аз и съпруга ми да сме умрели от зор... ох-ах...

Засрами ме, бе, жена!!!

Много щастие ви желая... и продължавам да цъкам с език и да не вярвам на очите си  Grinning!!!

# 53
Sbruny МЕРСИ!
 jenny_b Сега на 6 ставам на 27
iviche  без малко спиралка и моливче и аз не се показвам по далече от входната врата.Днес вечерта ми се наложи спешно да изляза  така  без екстри и...добре,че беше тъмно
 [sfkbfk] нямам си помощтници.Чакам с нетърпение татко им да се прибере.От около 3 мес давам големия за събота и неделя на баща ми,ама възпитанието ми отива по дяволите.Знаеш ли как се справям?Всяка от вас би се справила,аз съм на принципа,че ако имаш желание(и да не забравя нерви Joy)ще подкараш и самолет.Не ги гушкам непрекъснато и не им се връзвам като почнат да мрънкат-мойте ще ги вземат в някои театър.Свикнали са да заспиват сами,забавляват се сами,защото освен че ги гледам трябва да си свърша и дом.работа(напоследък съм я занемарила нещо)Остава ми време да пусна епилатора и като си легнат тати да ме боядиса...Оправям се,даже 1мес нямах кухня и им готвех,но имам нужда от 1ден само за мене,ден без крясъци,без Марти да ми се увисва по краката и като ме види да говоря по тел или да седна пред комп да почва:ака ми се,пика ми се,папаме....Майка ми,баща ми и сестра ми когато могат ми помагат,но свеки не се и сеща.Не мога да задължа никой да ми помага-който си има деца да си ги гледа.Ама ми става мъчно,че само наще се сещат за децата и за това,че и аз съм човек и имам нужда от мъничко помощ.Мерси,че ме прочетохте и извинявайте ако съм ви станала досадна.Няма да пиша повече за свеки,защото се събираме да си говорим весели работи все пак.............

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 01:23 от elito-3

# 54
Ели, можеш ли да излезеш извън квартала с децата?
Каня те на някоя дневна среща с или вечерна без деца Simple Smile (само трябва да се организираме всички). Та като стана дума за организация - Етиии, ако имаш възможност мн. ще се радвам Simple Smile
Писах още нещо, редактирах 100 пъти и накрая го изтрих.  Crazy

Ей, хора, ще изкукуригам вече, остана ми малко работа сравнително, малко време и имам нужда от малко релакс. Ако не - чак в края на месеца за Априлци едва ще дочакам !! #Crazy #Crazy

# 55
Мога събота и неделя и вечер след 7,като се прибере тати,никой друг освен него и сестра ми не може да се оправи с хуните.Мога и ще дойда с огромно удоволствие DrunkСамо ние с тебе ли не спиме?ехо-мехоооооооооооооо къде изчезна............и аз май изкукуригвам тотално.Момичешки мами дайте някоя снаха насам,че мойте станаха за женене вече
Къде да видя снимки на дечицата ви?ЛЕКА НОЩ!

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 01:50 от elito-3

# 56
  • Бургас
Ели голяма си сладурана.А дечицата ти са направо превъзходни!Искрено ти се възхищавам как се справяш, вярно е че не е невъзможно и която и от нас да е на твое място ще се оправя ще не ще, но съм сигурна че е много трудно, особено като няма кой да ти помага.Ти си направо върха!

# 57
  • София, Дианабад
Ей най-накрая тази тема живна малко - да я потбутна и аз сутринта, докато мъниците действат и ви държат далеч от компютъра..  Laughing
Ели, страшни снимки и ти си герой и според мен имаш железни нервички  Laughing Laughing Laughing Страхотна си  Laughing
А иначе на среща се ходи и с дечицата, стига да имаш възможност, разбира се  Laughing Че аз вече я имам само в събота и неделя  Cry Cry

Хайде да поработя и пак ще надничам тук Laughing

# 58
  • София
А бе Ренка много си страшна бе кака откъде го измъкна този аватар? И къде ни отидоха самолетчетата само за вчера ли е било по повод моя РД а Laughing Харесваше ми да съм фронтови изтребител ама нъцки #Crazy
Айде отивам да играя малко с терминатора, че ми виси на крака! Чао мацки и до скоро Hug

# 59
Привет!  Hug

Simona, и аз се надявам бързо да му се оправи ръчичката на дребчо, но то изгорено по принцип бавно минава, а на тая нежна кожичка ... Герой ни е той, не дава признак на болка, душичката мила.

Ели, много хубави снимки   bouquet

Аз пророкувах - новите рангове бяха само за първи април   bowuu

Ние сме кумували също два пъти - и двата пъти кой каквото си избра си купи и си го подарихме уж едни други. За нашта сватба кумувете ни купиха дигитален фотоапарат, а те си избраха някакъв уред за печене, не помня вече  Blush

Сега ви оставям, та да посвърша някаква работа.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт