Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 870
  • 464
  •   1
Отговори
# 30
Bastet  Hug
едно голямо благодаря   bouquet

ама ти като киснеш тук кой проучва за Тунис  Mr. Green
аз съм доникъде  Tired

То като винаги май сама ще си утъпквам пътищата Laughing.......

# 31
Кой беше почитател на Ланком? Да  ми пише две -три думи за хитовите му продукти на ЛС Praynig

Мога да ти напиша коя серия за коя възраст и за каква кожа е..........но ми се струва по-подходящо след работа, че сега няма как да се съсредоточавам по извън-професионални теми. Simple Smile

# 32
  • София
Аз пак да досаждам с моите четки за сенки - никой ли няма да поръчва от Саса и да ме включи?
Емел беше казала, че ще поръчва, ама не се обади Sad

# 33
Кой беше почитател на Ланком? Да  ми пише две -три думи за хитовите му продукти на ЛС Praynig

Мога да ти напиша коя серия за коя възраст и за каква кожа е..........но ми се струва по-подходящо след работа, че сега няма как да се съсредоточавам по извън-професионални теми. Simple Smile
Идеално.

# 34
ееееей, много готина тема...поздравления!

Искам да благодаря на Юка за отзивите, нали за това става въпрос http://eu.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=52863&goChar=E?

Въпрос към Неча, за кое кремче, агресивно, но добро, става дума в последния ти пост, защото ми се отваря почистващ продукт?

И накрая, много внимавайте с ибей, има фалшификати, не са коректни, мен лично ме е страх да поръчвам на този етап!!!

# 35
  • Плевен
 Hug

# 36
И тук да питам пак  Mr. Green Предложения за кремче или цяла серия / дневен , околоочен , тоник / за нормална към смесена кожа с петна и лунички на 26 години  Flutter

# 37
Iliana _, страхотна тема!

В края на предната тема мими23 е писала за смяната на продуктте и реакцята на кожата.
От Тотала ужасно ми се обостри розацеата и го спрях, но сега като чета това се чудя дали да не го продължа ...

# 38
Iliana _, страхотна тема!

В края на предната тема мими23 е писала за смяната на продуктте и реакцята на кожата.
От Тотала ужасно ми се обостри розацеата и го спрях, но сега като чета това се чудя дали да не го продължа ...

Принципно един продукт дава реакция в началото на употребата му, но тази реакция се изчерпва в рамките на 3-5 дни. Ако продължи повече , продуктът трябва незабавно да се спре. Това преди 8-9 години го прочетох в упътването на един околоочен крем на Пайо....и ми се наби в главата.

# 39

Принципно един продукт дава реакция в началото на употребата му, но тази реакция се изчерпва в рамките на 3-5 дни. Ако продължи повече , продуктът трябва незабавно да се спре. Това преди 8-9 години го прочетох в упътването на един околоочен крем на Пайо....и ми се наби в главата.

Да, точно в тези рамки даде реакця, но не го продължих, защото лицето ми стана ужасно.

# 40

Да, точно в тези рамки даде реакця, но не го продължих, защото лицето ми стана ужасно.

Тогава изпробвай го пак, ако след 5-тия ден продължава да не слуша, тогава вече ще си наясно.

# 41
Biotherm, Desika, http://eu.strawberrynet.com/skincare.aspx?BrandId=466&goChar=B#1894, но не забравяй фактор отгоре!

# 42
Нямам никаъв опит с Ланком, затова, Бастет навита ли си да поръчам едни крем от ибей и да ти го изпратя да видиш как е? Може пък да са си съвсем читави. Аз пък днес ще си получа от пощата търнараунд концентрата от ибей и ще кажа как е. Специално за козметиката гледам обявите само на търговци, които само с това се занимават и имат много висок рейтинг и са регистрирани от дълго време.

# 43
И тук да питам пак  Mr. Green Предложения за кремче или цяла серия / дневен , околоочен , тоник / за нормална към смесена кожа с петна и лунички на 26 години  Flutter
Тотала ти препоръчвам ,но е по скоро за нощен.За околоочен All about eyes /по-лек е гелообразен/ или All about eyes Rich=

# 44
Нямам никаъв опит с Ланком, затова, Бастет навита ли си да поръчам едни крем от ибей и да ти го изпратя да видиш как е? Може пък да са си съвсем читави. Аз пък днес ще си получа от пощата търнараунд концентрата от ибей и ще кажа как е. Специално за козметиката гледам обявите само на търговци, които само с това се занимават и имат много висок рейтинг и са регистрирани от дълго време.

Комплекта ли си поръча? Аз него чакам.

Общи условия

Активация на акаунт