Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 915
  • 464
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна,морето ...
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=59436&goChar=Y
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=35886&goChar=
момичета някакви отзиви за еин от тези кремове  благодаря предварително Praynig Praynig

# 91
Bastet, забелязах че в Ягодка са пуснали доста неща от серията Personal Skin Collection на Ювена, имаш ли впечатления от нея, за каква възраст и тип кожа е подходяща?

# 92
  • Boston, MA
Супер тема!

МамаЛина, това, което си дала на линка, е Advanced Night Repair Concentrate, който се ползва веднъж-дваж годишно като по-активен курс. Обикновеният Advanced Night Repair аз също ползвам, много съм доволна.

Някоя от вас ползва ли Advanced Night Repair плюс Търнараунд?

Ибей търговецът на Ланким най-много ме притесни с това, че всички кремове са му на една цена. Ако ги е купувал редовни, ще са му различни цените.  Thinking

И аз поръчах ексфолианта със сол на Боргезе, да не видя нещо, и един парфюм (но не Будоар  Mr. Green), не ми начисли 10%, но може би се отнася само за доставка в Щатите...

# 93
Мелиса, очната линия е суха и се казват, че се нанася изключително лесно. Не била особено трайна в жегите обаче. Черният цвят бил по-скоро графитено-кафяв, с блясък.
На мен пък си ми изглежда чисто черна.Но вярно не е много трайна, също не е  много лесна за нанасяне, понеже като е под формата на пудра, е адски лесно да я размажеш...

П.п. Милче, аз чак сега загрях, че си ти, със сменен ник Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 06:57 от EMPRЕSS

# 94
  • Berlin
вмък малко встрани от темата. виждам, че е добавено 2 минути за 3те стъпки.. ами на мен ми отнемат общо най-малко 15 мин. Whistling заради тях ставам по-рано сутрин. Crazy

# 95
  • Варна,морето ...
Bastet, забелязах че в Ягодка са пуснали доста неща от серията Personal Skin Collection на Ювена, имаш ли впечатления от нея, за каква възраст и тип кожа е подходяща?

и мен ме интересува  а ако  може и да споделиш отзиви за  кремовете на ysl

# 96
  • pomorie
Преди малко си взех търнараунд концентрата от ибей - не е менте, произведен е януари 2008 година, пратката дойде за 5 дни от САЩ  и най-важното - струваше само 32 или 33 долара срещу 52.50 в Ягодката.
МИНА ако ще правиш поръчка от е-бей  ще може ли и аз да се присъединя от варна съм Simple Smile
момичета ако поръчвате и аз се включвам...ако може де....

# 97
Момичета, нямам нищо да ви поръчвам от ибей, но там нещата са по-сложни - трябва да се следят обявите, обикновено добрите неща са на търг и трябва да се участва, за всяка стока има отделна обява. Ако нещо си харесате пишете да видим какво може да се направи.

# 98
Здравейте момичета  bouquetЧета ви месеци наред,страхотни сте   bouquet Благодарение на вашите отзиви намерих моята козметика и съм много доволна от резултата Hug На 31г. ставам този месец, позлвам 3 стъпки, околочен Dior Capture R60/80 Rides First Wrinkles ,редувам с All about eyes(за хидратиране,че имам много сух контур) , дневен Repairwear, нощен Total-a. Бих искала да попитам, дали някой има отзиви за крема на DDF - Nutrient K plus.Бях чела, че някой си го беше купил,но нямаше конкретни отзиви за проблеми с капиляри по лицето. Имам проблем с мрежичка от спукани капилярчета на бузите CryБез пудра или фондьотен не мога да се покажа навън. Бих желала нещо,което да лекува проблема, не само да го замаскира.Гледам,че е намален сега в sasa  Simple Smile

# 99
  • Neverland
Някой да има отзиви за този глос http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102680602003 Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 09:55 от Ana Maria

# 100
Някоя от вас ползва ли Advanced Night Repair плюс Търнараунд?

Да аз правя тази комбинация и доста добре ми се отразява, дори не знам дали си въобразявам но като че ли леко ми изсветли пигментациите и луничките, които се бяха обострили от един крем уж са избелване...

Пробвах тампончетата на Dr. Denese, на прима виста не съм особено очарована оставят едно доста неприятно лепнещо усещане на кожата, сутринта ми беше и порядъчно омазнена кожата Rolling Eyes

# 101
Въпрос до тези, които ползват търнараунд концентрата - слагате ли овлажнител отгоре? Изобщо по каква схема го ползвате?

# 102
  • pomorie
едно въпросче за това кремче за очи http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=74758&goChar=C какво ще рече Unboxed виждам че цената е различна от другия

# 103
едно въпросче за това кремче за очи http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=74758&goChar=C какво ще рече Unboxed виждам че цената е различна от другия
Без опаковка е, поръчах го за една приятелка нищо му няма на крема.

# 104
  • pomorie
ок мерси притесних се че нещо му има....

Общи условия

Активация на акаунт