Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 943
  • 464
  •   1
Отговори
# 60
  • Paris
Да се оплача и аз се изпъпчих от един крем. Четох в предната тема сте коментирали, че е нормално заради ексфолацията. До колко дни трябва да отшуми? Или да сменям крема newsm78

# 61
Здрасти от мен в най-страхотната тема  bouquet

Бихте ли препоръчали сенки за очи и молив също?

# 62
Здравейте Ягодки, искам да дам мнението си за следните ползвани от мен продукти на Bioterm.От  Серията Age Fitness2  си поръчах нощен крем за нормална/комбинирана кожа- (от него съм най-доволна), крема за очния контур (за мен е голямо разочарование, никакъв ефект) и серум (при него също не забелязвам ефект, някакъв). Може и рано да си давам мнението, защото го ползвам от две седмици, но засега такова ми е усещането. Много съм доволна от Pore minimizer  instant на  Cliniquе много добре прикрива порите. Днес ми пристигнаха и Total Body Lift - Clarins i Pore minimizer  serum. Четох вашит обсъждания за продукта на Кларинс и се надявам и при мен да има ефект. Ще споделя. Simple Smile

# 63
Да споделя мнение за Мултиенерджайзинга -на Шисейдо - ползвам го като нощен след 3-те стъпки, и няколко пъти като дневен- лично на мен ми е идеален(смесен ,към мазен тип кожа). Много добре ми понася,не ми мазнее сутрин и кожата ми е мекичка и енергизирана Joy

# 64
  • Букурещ
Илиана, страхотно оформление!

Момичета, някой ще поръчва ли скоро от Саса?

# 65
Момичета,вече два дена умувам дали какъв е цвета по средата-лилав или по-скоро бежов

Много Ви моля за помощ. Praynig

# 66
Преди малко си взех търнараунд концентрата от ибей - не е менте, произведен е януари 2008 година, пратката дойде за 5 дни от САЩ  и най-важното - струваше само 32 или 33 долара срещу 52.50 в Ягодката.

# 67
Поздравления за страхотно офомената тема   bouquet И аз мога малко да помагам относно Биотерм  Embarassed
Искам да ви попитам това кремче за каква възраст горе-долу е и отзитите ви за него Благодаря предварително  Hug

# 68
Публикувана от: Celebre [url=http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=54996&goChar=D]http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=54996&goChar=D[/url]-това е околоочното кремче.Аз лично не съм доволна,защото не ми попива и се получава "кир" ефект.Иначе крема изглежда мек като сметана,но нанесен на кожа трудно се разнася.Трябва само с потупване иначе си чувствам кожата разтеглена.Има някакъв илюминиращ и светлоотразяващ  ефект-който на фона на другите недостатъци изглежда добре.

Аз също получих околоочен крем на Деклеор,но не го виждам /сигурно е свършил / беше в топ 20 преди време , по плътен е но попива бързо а и аз съм свикнала с потупване да го нанасям а за ефекта ще видим, а в една аптека консултантката ми обясни че "кир" ефекта се получавал при кремове които имат много натурални съставки но дали е така ...

Намерих го това е крема
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55003&CatgId=15

Моят околоочен крем е същият,само че малката опаковка 15мл.А относно попиването в кожата,явно всичко е индивидуално.Няма значение,ще трябва да го измажа.Така е като го купих на сляпо и без проба.Но от къде проба на Деклеор в нашият град?

# 69
  • Варна,морето ...
Преди малко си взех търнараунд концентрата от ибей - не е менте, произведен е януари 2008 година, пратката дойде за 5 дни от САЩ  и най-важното - струваше само 32 или 33 долара срещу 52.50 в Ягодката.
МИНА ако ще правиш поръчка от е-бей  ще може ли и аз да се присъединя от варна съм Simple Smile

# 70
Момичета,вече два дена умувам дали какъв е цвета по средата-лилав или по-скоро бежов

Много Ви моля за помощ. Praynig

Лилав го виждам няма логика да е бежов.

# 71
  • София
Sourire, в момента ползвам Супердифенс, ползвам го като превантивна грижа-на 30г съм. Добре ми понася, лек е, не омазнява и е с фактор 25  Simple Smile.

Rosita
, днес заедно с нещата ми, пристигна и един молив на MAC, страхотен е, но се е изчерпал и не мога да ти пусна линк  Confused   ,а и в момента нямат почти никакъв асортимент.Дано скоро заредят и да си харесаш Peace

Ей такъв руж си харесах, някой има ли го http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=46765 ?

# 72
Поздравления за страхотно офомената тема   bouquet И аз мога малко да помагам относно Биотерм  Embarassed
Искам да ви попитам това кремче за каква възраст горе-долу е и отзитите ви за него Благодаря предварително  Hug

Аз го ползвам.На 27 съм с комбинирана кожа.Овлажнява добре,не омазнява,много е лек,попива хубаво...общо взето съм много доволна Peace

# 73
Мелиса, и според мен цветът по средата на сенките е тъмно лилав

Никой ли не е поръчвал този крем за ръце на Биотерм ?

# 74
моми4ета, моля ви кажете ми това как се използва http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58697&CatgId=19

Общи условия

Активация на акаунт