Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-април/1/

• 17 921
  • 464
  •   1
Отговори
# 150
За Тотала:
Изхабила съм едно бурканче за около 6-7 месеца + маската Тотал Търнараунд веднъж седмично.
Резултат имах още след първото нанасяне-гладка,мека,опъната кожа...петънцата и белечета от пъпки са заличени на 60% и продължавам да се изненадвам с всеки изминал ден от състоянието на кожата си. Много съм доволна.Почти ми е свършил,но ще си го купя пак.

За Супердефенса - пълни глупости.Крема е много хубав,не е мазен,лекичък е и аз съм доволна.По принцип нямам линии и бръчки,но не са ми се и появили от крема.Звучи ми пак като казано от някой отрицателно настроен към Клиник.

За крема за очи рич версията -и аз си взех такъв без опаковка,но всичко си му е наред и нямам проблем.
Също и от него нямам линии и сух контур,но слагам предимно нощем и задължително след като съм сложила на очния контур ДДМЛ преди това.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 20:03 от мими23

# 151
  • София
Мими, при теб резултата е такъв вероятно защото ползваш и 3-те стъпки, които аз не ползвам. Така поне предполагам де Thinking

# 152
Мими, при теб резултата е такъв вероятно защото ползваш и 3-те стъпки, които аз не ползвам. Така поне предполагам де Thinking

100% е така.Резултати се постигат с комплексни грижи.И не само с козметиката но и други фактори Peace

# 153
  • София, България
За Тотала:
Изхабила съм едно бурканче за около 6-7 месеца + маската Тотал Търнараунд веднъж седмично.
Резултат имах още след първото нанасяне-гладка,мека,опъната кожа...петънцата и белечета от пъпки са заличени на 60% и продължавам да се изненадвам с всеки изминал ден от състоянието на кожата си. Много съм доволна.Почти ми е свършил,но ще си го купя пак.

За Супердефенса - пълни глупости.Крема е много хубав,не е мазен,лекичък е и аз съм доволна.По принцип нямам линии и бръчки,но не са ми се и появили от крема.Звучи ми пак като казано от някой отрицателно настроен към Клиник.

За крема за очи рич версията -и аз си взех такъв без опаковка,но всичко си му е наред и нямам проблем.
Също и от него нямам линии и сух контур,но слагам предимно нощем и задължително след като съм сложила на очния контур ДДМЛ преди това.

мими  Hug
ама сериозно бе душа  Crossing Arms
така ми казаха  Shocked
Аз си казах тогава че е странно - да няма ефект ОК, ама да прави бръчки  newsm78  , помислих че не съм разбрала правилно, та чак попитах 2 пъти.
И аз си поръчах рич-а inboxed
И онова на ЕЛ което ми го препоръча  Hug

# 154
и аз съм много доволна от тотал-а,а го използвам едва от месец LaughingТочно полирана и гладка прави кожата.

# 155
В предната тема една мацка която е ползвала продуктите на DDF каза,че тоника няма проблем да се ползва сега.На упътването нищо не пише за ползването,само,че може да се ползва няколко пъти през деня.
dulcemulce марката е DDF.

Аз много харесвам нещата на DDF и ползвам лосиона. Понеже лично съм много склонна към пигментации, специално пуснах питане в сайта на компанията за използването на гликоловите продукти - отговориха ми, че нямало проблем да се ползват целогодишно, стига да се ползва слънцезащитно средство (май същото се твърди и за Тотала). Но аз не бих рискувала и затова от края на март спрях и двете- ще почна отново през есента  Peace

Иначе искам да да похваля и този почистващ гел http://www.dermstore.com/product_Brightening+Cleanser_2920.htm (май е свършил в Саса, не откривам линк). Взех си го след добрите отзиви на Necha и съм невероятно доволна от ефекта върху пигментациите. Обаче и той съдържа АHA и BHA и май ще го спра временно.

Мисля че в старата тема някой беше питал какво да ползва след лосиона - аз ползвам това http://www.dermstore.com/product_Ultra+Lite+Oil-Free+Moisturizing+Dew_2917.htm - много е леко и матира страхотно.  

# 156
Тъй като и моята кожа е пигментирана от бременността, на есен смятам да пробвам продуктите на DDF. Доста неща пробвах против пигментациите тази зима, но нищо не помогна. За супердефенса - и аз съм от много доволните. Ползвам този за мазна кожа, супер си усещам кожата през деня. Явно има едни и същи съставки за апликационното действие като тотала, защото и след двата се усеща някакъв филм върху кожата.

# 157
  • София
И аз така съм планувала - за на есен Flutter
Искам да си взема почистващия гел, тоника и маската.

# 158
А от къде го купуваш? Аз вечер след тоника слагам 3та стъпка на Клиник и след това Тотала,но ще пробвам и това.

# 159
  • София
И аз съм планирала един курс с DDF. Grinning Радвам се, че ще има с кого да коментирам резултатите.

# 160
Решавам аз да си поръчам тази вечер Будоара, но.............. го няма!  Shocked Shocked
Нито в ягодка, нито в бютив.

Ех.......... Thinking

# 161
Решавам аз да си поръчам тази вечер Будоара, но.............. го няма!  Shocked Shocked
Нито в ягодка, нито в бютив.

Ех.......... Thinking

Може пак да го пуснат, но трябва да следиш.

# 162

А от къде го купуваш? Аз вечер след тоника слагам 3та стъпка на Клиник и след това Тотала,но ще пробвам и това.

От Саса, но точно в момента явно е свършило

# 163
Мерси! Ще го дебна да се появи.
За тоника се чудя да го продължа ли newsm78 Много ми допадна Laughing
Слагам крем с фактор,кожата ми е достта тъмна и въобще не изгаря.Какво ще кажеш?

# 164
  • Boston, MA
....така ми казаха  Shocked
Аз си казах тогава че е странно - да няма ефект ОК, ама да прави бръчки  newsm78  , помислих че не съм разбрала правилно, та чак попитах 2 пъти.
И аз си поръчах рич-а inboxed
И онова на ЕЛ което ми го препоръча  Hug

Аз нямам спомен за такива коментари (не че съм 100% сигурна какво се е казвало тук де), спомням си негативни коментари, точно в духа на това, че засилвал фините линии за Clinique Advanced Stop Signs, не за Superdefense. Superdefenсe и на мен много ми харесва, а Advanced Stop Signs също ползвах, и не ми се видя лош, има лееееко изчистващо действие, не толкова проявено, както при Търнараунд.

Сега като се замисля, ефекта от White Lucent Shiseido ми е сравним точно с Advanced Stop Signs, и по усещане на кожата ми също.

Бях обещала сайтовете на няколко доктора  Mr. Green, ето ги:

Д-р Брандт (абсолютна мумия, вижте го на снимката, но кожа на бебе, невидяла слънце):
http://www.drbrandtskincare.com/customized_regimen.php

МД Скинкеър, Д-р Денис Грос:
http://www.mdskincare.com/personalProfile.cfm

Д-р Перикоун/Периконе (тук го произнасят по първия начин, аз винаги си вървя с италианската транскрипция), много силни продукти, определено за по-зрели кожи:
http://www.perriconemd.com/index.cfm?action=home.the_doctor

Общи условия

Активация на акаунт